Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

петак, 20. јануар 2023.

Gosh Style - Domaći brend vredan naše pažnje

 Koliko puta se dogodilo da vam zastane dah na nekom odevnom komadu? Pomislite da se radi o svetski poznatom brendu i novoj ekskluzivnoj kolekciji, a onda se još više iznenadite kada shvatite da se radi o našem, domaćem brendu?

Upravo takav osećaj imala sam i ja kada sam prvi put kročila na instagram nalog od Gosh Style, nalog domaćeg brenda koji svojim kreacijama donosi dah Pariza i svetskih modnih scena. Gosh Style je brend iza koga stoji jedan divna dama Goca koja je imala vere u sebe i svoje snove, te je pokrenula Gosh kao deo velike ljubavi prema šivenju i kreiranju nečega što će kasnije postati prava umetnost, jer ono što ona sa svojim timom stvara i kreira je zaista prava modna umetnost na visokom nivou.

Kada prvi put odete na njen profil videćete prelepe devojke u još lepšim haljinama. Koliko su lepe devojke, toliko su još lepši modeli koje nose. Svaka haljina maestralno izgleda. Pleni i definitivno privlači pažnju. Odaje utisak luksuza, kvaliteta, elegancije i svega onoga što želimo da poseduje haljina naših snova. Zanimljivo je da se radi o modelima ručne izrade sa pažljivo osluškivanim željama i idejama. Vredne ruke Goce i celokupnog njenog tima rade zajedno i imaju za cilj da svaka devojka koja izađe iz njihove radionice bude zadovoljna i ponese model koji će biti satkan od njenih želja.

Pored impresivnih haljina, kod njih možete pronaći i komplete, ali i trenerke, prsluke i ogrtače. Trenerke koje oni šiju mogu slobodno da se svrstaju u kategoriju "kada ih jednom obučete zaboravićete sve one trenerke koje ste do tada kupili i nosili ".  


 Gosh Style trenerke su najudobnije trenerke napravljene od 100% pamuka. Šiju ih u mnoštvo prelepih boja i u dve veličine S/M i M/L.  No, ne dajte se zavarati i pomisliti da su te dve veličine malo, jer su tako napravljene da većini ženske građe odgovaraju, što znači da bez bojazni možete poručiti njihovu trenerku i biti sigurne da će vam model savršeno odgovarati. Pored toga, u svakom momentu možete se konsultovati sa njima i dobiti prave informacije koje će vam pomoći da izaberete svoju savršenu trenerku.

Ono što definitivno izdvaja Gosh Style trenerku od drugih trenerki različitih brendova jeste ta udobnost. Iako na prvi pogled deluje masivno, zapravo se radi o modelu koji je lagan kao "perce". Stvara takav osećaj udobnosti kao da nemate ništa na sebi ili da nosite najmekšu stvar na svetu. Tu mekoću i nežnost retko ko poseduje. Pored toga, trenerka je savršeno odrađena, od samog modela pa sve do materijala i boje. Idealna je za održavanje, jer i pored mašinskog pranja ona ne menja svoj izgled i ne pušta boju, te i nakon desetine pranja ima izgled kao onog dana kada ste je prvi put izvadili iz paketa.

 

Uz sve to moram i dodati da su Gosh Style trenerke savršene za stilizovanje i kombinovanje. Bilo da želite sportski izgled ili pak street style, ove trenerke će biti besprekoran izbor. Uz moderne i trendi patike sa visokim đonom, prslukom i nekim aksesoarom imaćete odličan stajling za svaku priliku. Modni trendovi kažu da je i sada in kombinovati trenerke i čizme, pa budite uvereni da će Gosh Style trenerka biti pun pogodak.

 


Gosh Style radionica se nalazi u Temerinu, te ih tamo možete lično posetiti i uz njihovu pomoć kreirati savršeni odevni komad, bila to haljina ili trenerka. Ako pak niste u blizini, možete ih kontaktirati putem instagram i facebook profila i poručiti svoj Gosh Style komad. Budite sigurni da koji god način odaberte, bila to lična poseta ili pak online poručivanje da će vaše želje i ideje biti sprovedene u delo, a krajnji ishod očaravajuć.

2 коментара:

  1. Prvi put čujem za ovaj brend i pogledaću šta imaju u ponudi. Trenerka je vrh i sjajno si je iskombinovala i uklopila sa drugim stvarima. 🙌👌

    sweet-dreams-14.blogspot.com

    ОдговориИзбриши