Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

недеља, 8. октобар 2023.

Innovag vaginalne ovule - jer žensko intimo zdravlje je važno!

 Žensko intimno zdravlje je nažalost još uvek tabu tema i predstavlja nešto o čemu se u tajnosti i poverenju priča što je zapravo jako velika greška. Intimno zdravlje ima veliku ulogu u ženskom organizmu i treba da predstavlja jako važan segment i nešto na šta je potrebno posebno obratiti pažnju.

Intimno zdravlje žena iziskuje upotrebu posebno formulisanih preparata koji su izbalansirani da pruže adekvatnu negu i spreče nastanak vaginalnih infekcija sa kojima se bar jednom u životu svaka žena susretne. Vaginalne infekcije i te kako mogu biti nezgodne i svojim prisustvom i delovanjem mogu napraviti jako veliki problem te je potrebno na svaki mogući način ih sprečiti ili pak što pre delovati kako bi doveli do njihovog nestanka.

Vaginoza, ali i bakterijski i gljivični vaginitis sa sobom nosi niz neprijatnih simptoma a u cilju njihovog izlečenja i izbegavanja na našem tržištu postoji jako puno preparata pogodnih za upotrebu, a jedan od njih je Innovag vaginalne ovule koje su kreirane sa ciljem da kroz prevenciju i izlečenje pomognu u borbi sa vaginalnim infekcijama.

 Innovag vaginalne ovule dolaze od brenda INNventa Pharm koji je domaća farmaceutska kompanija koja za cilj ima vođenje i promocija inovativnih farmaceutskih proizvoda – lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata koji imaju klinički dokazanu efikasnost i bezbednost, i koji poštuju stroge kriterijume kvaliteta po kojima su i prepoznatljivi. U svom asortimanu poseduju preparate iz oblasti ginekologije, urologije, ortopedije, fizijatrije, endokrinologije i orl.

Innovage vaginalne ovule su samo jedan od njihovih preparata iz oblasti ginekologije koji predstavlja prirodno rešenje za bakterijske i gljivične infekcije i koji se pokazao kao jedan efikasan i delotvoran proizvod koji je veran saborac na hiljade žena.

Innovag vaginalne ovule su zapravo  vaginalne tablete koje imaju za cilj da kroz jednistvenu formulaciju pruže snažno antiseptično delovanje i pospeše regeneraciju vaginalne sluzokože. Kada kažem jedinstvenu formulaciju moram da napomenem da ove vaginalne ovule u svom sastvau sadrže snažne i izuzetno moćne sastojke poput hlorheksidina, ekstrakta propolisa, ali i mlečne i hijaluronske kiseline koji su se pokazali kao odlični sastojci preparata za održavanje intimnog zdravlja u dobrom stanju.

Innovage vaginalne ovule dolaze kao vaginalne tablete ili vaginalete koje su pogone za upotrebu kad god imamo i osećamo potrebu za njima, jer predstavljaju višestruko koristan preparat. U pakovanju ih ima 7 tako da su pogodne za 7 dana koliko i traje jedan tretman.


Innovag vaginalne ovule su pogodne za korišćenje i kao prevencija, ali i kao efikasan pomoćnik kada već dođe do vaginalnih infekcija. Veoma su efikasne u borbi sa iritacijama, jer izuzetno dobro uklanjanju svrab peckanje i neprijatan miris koji nastaju kao posledica vaginalne infekcije. Uz to smanjuju pojavu zapaljenja vaginalne sluzi, jer superiorno obnavljaju oštećenu vaginalnu sluz i doprinose bržem zarastanje rana čime su pogodne pre i posle hiruških intervecija. Pored toga obnavljaju vaginalnu mikrofloru i održavaju optimalnu ph vrednost vagine, a sve to rade na prirodan i zdrav način gde nus pojave ne postoje čime su aposlutno bezbedne i sigurne za upotrebu.
Zahvaljujući širokom spektru primene i velikoj efikasnosti predstavljaju najboljeg prijatelja svake žene.
Lake su za upotrebu, a veoma delotvorne što potpomaže da se na najlakši i najdelotvorniji način rešimo svega onoga što nam stvara nelagodnost u intimnom području.

 
Innovag vaginale ovule možete kupiti u svim bolje opremljenim apotekama ili pak poručiti sa sajtova apotekarskih ustanova, jer se kupuju bez lekarskog recepta, tako da se nalaze u slobodnoj prodaji. Pored toga, ukoliko vam je neophodna još neka dodatna informacija o Innovag vaginalnim ovulama, na INNventa Pharm sajtu imate kontakt obrazac gde im možete napisati poruku i u najkraćem mogućem roku dobiti odgovor. 
 
Ne zaboravite, kao važnu napomenu i cilj postojanja ovog preparata da intimno zdravlje ne treba da bude i nije tabu tema. Intimno zdravlje je jako važno i nemojte ga zanemariti. Slobodno jasno i glasno govorite o svemu što vam stvara nelagodnost, potražite pomoć i snažno prigrlite svoju ženstvenost.

Нема коментара:

Постави коментар