Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

четвртак, 19. октобар 2023.

Solinola kapi - 100% prirodna i efikasna zaštita od virusnih i bakterijskih infekcija

 Da li ste u potrazi za preparatom koji će kako vama tako i vašim mališanima pomoći da na efikasan i prirodan način bez prisustva štetnih sastojaka pomoći da se zaštitite od virusnih i bakterijskih infekcija koje su pred nama?

Na svakom koraku nude nam se razno razni preparati koji se deklarišu kao prirodni i zdravi, ali istina je zapravo drugačija, te u glavnom u sebi nose masu štetnih sastojaka, te pri njihovom odabiru moramo biti i te kako pažljivi i obazrivi. Kako ne bi lutali i istraživali koji to preparat nudi efikasnu zaštitu i ima prirodan sastav Neonola, brend koji se trudi da nam pruži nešto što je nastalo kao produkt istraživanja različitih disciplina integrativne medicine XXI veka, a da pri tome ne odstupa od dugogodišnje praktične provere dobrih efekata onoga što nam priroda daje kreirao je Solinola kapi, 100% prirodan preparat koji će nam pomoći da ojačamo imunitet našem detetu, kao i da se na najlakši način izborimo sa prehladama, virusnim i bakterijskim infekcijama.

 
 Solinola kapi je preparat čiji sastav je zapravo mešavina mineralnih soli koje se već nalaze u našem organizmu i predstvljaju prvu liniju odbrane od neprijatnih virusa i infekcija. Predstavljaju 100% prirodan preparat apsolutno bezbedan i siguran za upotrebu kako za naše mališane, tako i za nas odrasle. Njihova primarna fukcija jeste zaštita od virusa, odnosno oporavak ćelija epitela uz potpomaganje razvoja zdrave fiziološke mikroflore, ali i jačanje imunog sistema.
 
Solinola kapi dolaze u staklenom pakovanju od 30ml i u jednom pakovanju imamo čak 60 doza, jer je preporučena doza 5 do 10 kapi, a sam rok trajanja 3 meseca od otvaranja. Samo pakovanje je kompaktno, pa je idealno za putovanja kao deo kućne apoteke i nesesera sa svim neophodnim preparatima potrebnih kako za nas, tako i za decu. Posebno mi se dopada što nema mogućnost prosipanja upravo zbog tog pakovanja u neseser, te ne moramo da strahujemo da ćemo, ukoliko ih ne zatvorimo dobro, ostati bez njih.
 

Solinola kapi su skoro pa bez ukusa i mirisa pa ih deca bez problema upotrebljavanju, a sama upotreba je prilično lagana jer se 5 do 10 kapi rastvori u 100ml vode. Ostavi se 2 do 3 sata, a zatim kroz dan uzima se po jedan gutljaj koji se u ustima drži dvadesetak sekundi, a zatim proguta. Idealno je da se uzimaju po pojavi prvih simptoma poput kašlja, kijanja, curenja nosa, bola u grlu, dijareje ili pak povraćanja. Pogodne su i za upotrebu kao preventiva ukoliko smo bili u kontaktu sa zaraženom osobom, jer ćemo uz pomoć njih ojačati imunitet i izbeći mogućnost potencijalne zaraze. 

Obzirom da je ovaj preparat pogodan za celu porodicu, kako za naše najmlađe tako i za nas starije i da predstavlja sjajnog saboraca u borbi sa virusima i prehladama i preventivi istih smatram da je apsolutno neophodan i potreban da ga svaka mama ima u svojoj kućnoj apoteci. Sama činjenica da se radi o izuzetno efikasnom preparatu kod kojeg je samo delovanje jako brzo i veoma efikasno, a pri tome je potpuno prirodan i zdrav gde kontraindikacije i nus pojave ne postoje daje mu dodatan plus i podstrek za upotrebu.

Cena Solinola kapi je 1600din, a pored kupovine u pakovanju od 30ml možete ih kupiti i u okviru boxa koji sadrži bočicu Solinola kapi od 15ml i bočicu za mešanje rastvora.
 
No, to nije sve, jer ukoliko prilikom kupovine ukucate kod SOLINOLASAIVANOMNATI20 ostvarujete čak 20% popusta na porodično pakovanje što je i više nego dobra ušteda. Shodno tome, ne propustite ovu priliku i sebi i svojim mališanima, ali i celoj porodici obezbedite 100% prirodnu i efikasnu zaštita od virusnih i bakterijskih infekcija uz pomoć koje ćete izbeći sve one neprijatne simptome koje idu sa njima i ostati zdravi.

 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар