Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 2. октобар 2023.

ORGANIC INDIA - Organski čajevi i suplementi na jednom mestu

 Da li znate koliko je bitan psiho-fizički balans? Zapravo jedno bez drugog ne funkcioniše i jako ih je važno uskladiti i težiti da sve bude u savršenoj ravnoteži. Naše psihičko zdravlje je jako bitno, naša osećanja i misli jer bez obzira koliko naše fizičko stanje bilo u redu, ukoliko nismo u harmoniji sami sa sobom ništa nam ne znači.

Misli koje nam se svakodnevno motaju po glavi, lične blokade i strahovi iako u datom momentu veoma neosetne jako utiču na naše fizičko stanje i ukoliko ne radimo na njihovom otklanjanju mogu ozbiljno narušiti naše zdravlje i prouzrokovati razne bolesti. Zbog toga od izuzetne je važnosti biti u miru sam sa sobom a na koji način ćemo to postići od nas samih zavisi. Nekome prija relaksacija, šetnje, boravak u prirodi, dok pak nekome prijaju čajevi i suplementi koji rade na stvaranju harmonije i povezivanju sa sobom. Kada smo upravo kod njih, čajeva i suplemenata, od jako velike je važnosti voditi računa kome poklanjamao svoje poverenje i obavezno birati proverene stvari nastale isključivo od prirodnih sastojaka koje isključuju prisustvo štetnih hemikalija.

Takav asortiman čeka nas kod Organic India, brenda koji svoje poslovanje zasniva na organskim čajevima i suplementima napravljenih od celih biljaka a ne od ekstrakata. Njihova misija je da pomognu ljudima da preuzmu brigu o svom zdravlju kroz transparentnost, obrazovanje i inovacije proizvoda koji koriste moć biljaka na nove načine. Moram da kažem da su u tome i uspeli i da predstavljaju veoma moćne i efikasne proizvode.

      
 Organic India u svom asortimanu poseduje izuzetan asortiman organskih čajeva i suplemenata različitih namena koji su izuzetno moćni i kod kojih pozitivno delovanje ne izostaje. Jedno im je svakako zajedničko, a to je da predstavljaju zdravlje koji direktno proizilazi iz prirode.

Ono što posebno izdvaja Organic India kao brend jesu svakako njihovi Tulsi organski čajevi. Radi se o širokoj paleti 100% organskih čajeva gde su kesice čajeva napravljene od nebeljenog papira biorazgradivih vlakana i bez heftalica. Pored toga odlikuje ih bogat nivo ukusa, aroma i mirisa čime samo konzumiranje predstavlja pravo uživanje.

Organic India Tulsi Green Tea Glassic je prvi njihov čaj koji sam probala, iako moram priznati da pre njega nisam bila veliki fan čajeva, no on me je razuverio i doveo do toga da uživanje u blagodetima koje sa sobom nosi ovaj veoma moćan napitak i te kako postoji. Naime, Organic India Tulsi Green Tea Glassic je zeleni čaj nastao mešavinom tri vrste tulsija, moćne biljke, tako da ovde imamo citrusni ukus vana tulsi, aromatična krišna tulsi i umirujuća rama tulsi. Ukoliko ne znate, Tulsi je osnovna biljka brenda na kojoj se zasnivaju proizvodi i koja predstavlja visoko efikasan sastojak koji poseduje snažne moći koje se ogledaju kroz antiinflamatorno i antipatogeno dejstvo. Pored toga odlična je kao antistres i efikasan zaštitnik od toksina.

 U jednoj kutiji Organic India Tulsi Green Tea Glassic čaja imamo 25 keseca. Radi se o čaju koji sadrži  sjajnu singeriju adaptogenog tulsija i antioksidativnog zelenog čaja, koji deluju zajedno predstavljajući sjajne saborce ne samo u podizanju energije i raspoloženju, već i kao zdrav izbor u procesu mršavljenja i ubrzavanju metabolizma. Sadrži i malu dozu kofeina tako da je idealan izbor kao zdrav jutarnji napitak.

Moram da kažem, jako mi se dopada sam ukus, nije jak već je veoma prijatan i pitak tako da ga sa uživanjem konzumiram. Odličan mi je izbor kada želim da ne radim ništa, samo da se odmorim i rasteretim od svakodnevnih stvari i obaveza. Imam osećaj da pruža rasterećenje i da sa lakoćom prihvatam nove obaveze i zadatke koji su ispred mene. Uglavnom ga konzumiram u popodnevnim časovima kada već dođe do nagomilavanja stresa, pa mi sjajno dođe kao prirodan relax. Njegova cena je svega 690din, a verujte  i na reč, vredi daleko više. Pored njega, u Organic India asortimanu imate i druge veoma efikasne Tulsi čajeve, tako da vam je moja preporuka da obavezno pogledate.

Pored izvanrednih organskih čajeva u Organic India asortimanu imamo i 100% organske i veganske suplemente ispitane i odobrene od strane vrsnih stručnjaka. Radi se o širokom spektru visoko korisnih suplemenata čije se dejstvo ogleda kroz pružanje široko obuhvatne pomoći i pružanje prirodne potpore našem organizmu.

 
 
U Organic India paleti suplemenata imamo 7 izvanrednih suplemenata različite namene, no meni je naviše privukao pažnju suplement pod nazivom Beautiful Skin koji je ciljano namenjen nezi kože iznutra. Kreiran je od širokog spektra visoko korisnih biljaka koje zajedničkim delovanjem pružaju zdravu potporu našem organizmu omogućavajući zdravu negu kože iznutra koja se ogleda kroz rešavanje razno raznih kožnih problema, ali i kroz negu kože u cilju zdrave, gipke i nežne kože.

Organic India Beautiful Skin suplementi dolaze u pakovanju koje sadrži ukupno 90 kapsula dovoljnih za 3 meseca konzumiranja, jer se uzima po jedna kapsula dnevno. Već nakon nekoliko dana redovne suplementacije prvi znaci delovanja polako počinju da budu vidljivi. Naime, u mom slučaju usled stresa koji me je pratio u proteklom periodu koža lica je buknula, te sam se suočila sa razno raznim iritacijama, aknama i bubuljicama koje ni jedan preparat nije mogao da sredi. Nastavila sam sa svakodnevnom negom kože lica i jedino što sam novo ubacila bio je ovaj suplement. No, već nakon nekoliko dana primetila sam da iritacije, akne i bubuljice polako počinju da se smiruju i da nestaju, te i da ten postaje ujednačen. To mi je bio dovoljan znak da konzumiranje ovih suplemenata nije uzaludno, te da ima veoma efikasna delovanja. Uz sve to, primenila sam da je koža lica znatno svežija i da počinje da dobija zdrav sjaj koji je izgubila. 
Shodno tome, smatram da je ovaj suplement jako koristan i da treba da postane sastavni deo zdrave rutine svih koji žele da se neguju na zdrav, prirodan i efikasan način, jer ovi suplementi zaista rade ono što i obećavaju.
Cena Organic India Beautiful Skin suplementa je 2490din.


Sve Organic India preparate možete poručiti putem njihovog sajta koji je, moram priznati sjajno urađen. Pored same kupovine na njihovom sajtu možete pročitati više i detaljnije o samom brendu, biljkama, ali i dobiti širok opis, benefite i efikasnost svih preparata. Preparate, odnosno organske suplemente i čajeve možete kupiti pojedinačno ili pak u paketu koji sadrži mešavinu organskih čajeva i suplemenata. Paketi su sada na 15% popusta te je sjajan momenat za isprobati obe vrste preparata i uživati u blagodetima koje nam može doneti priroda i magične moći biljaka.
 
Ne zaboravite, kvalitetan način života zavisi od nas samih, zato se potrudimo da stvorimo preko potreban balans i učinimo naš život boljim i ugodnijim za nas same.

Нема коментара:

Постави коментар