Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 30. септембар 2023.

Shine ulje sa šljokicama - luksuz u bočici

 Nakon Heal butera za telo od prirodne kozmetike Beach i oduševljenja koje je kod mene izazvalo njegovo korišćenje prosto nisam mogla da se zaustavim, a da pri tome ne probam još nešto iz njihovog asortimana, jer znate, kada vas nešto privuče na prvi kontakt vrlo često poželite da nastavite sa istraživanje daljeg asortimana.

Dvoumila sam se da li da to bude Shine ulje sa šljokicama ili pak Burn ulje za sunčanje, ali neodoljiva baby roze bočica Shine ulja sa šljokicama me je dozivala, te je težak izbor na kraju pao na nju. No, moram priznati da nisam pogrešila, jer kada je stiglo u moje ruke postala sam sigurna da Beach prirodna kozmetika može da parira svetskim, luksuznim brednovima, a u nastavku teksta saznaćete i zbog čega.

 
 
Naime, Shine ulje sa šljokicama je preparat koji dolazi u neverovatno elegantnoj i luksuznoj kutiji nalik poklonu na koji niko ne bi ostao ravnodušan. Kutija je baby roza sa nežnim belim slovima sa kojima je ispisan naziv preparata na takav način da odaje utisak da se unutar nje krije pravo blago. Mislim da je taj vizuelni izgled jako bitan i da u ovom slučaju predstavlja nešto što bi se dopalo svakoj devojci. U ovom slučaju, Beach prirodna kozmetika je napravila dobar posao, jer ovako nešto samo imamo kod skupih, luksuznih brendova koji vode računa o svakom detalju.

Shine ulje sa šljokicama je preparat koji predstavlja spoj posebno izabranih ulja čija simbioza pruža vrhunsku negu i sitnog zlatnog šimera koji pruža divan, suptilan sjaj koži.  Unutar ovog magičnog ulja nalazi se ulje maline, kokosa, divlje ruže i lana koji poseduju sjajne antiosidanse i masne kiseline koje hidriraju, umiruju i regenerišu kožu.

 
Shine ulje sa šljokicama dolazi u staklenom pakovanju i dozerom u formi pipete. Moram da kažem da mi se jako dopada sama pipeta i ovaj vid upotrebe jer nekako pojačava utisak nežnosti prilikom nanošenja ovog čarobnog ulja. Pakovanje je prilično veliko i ima čak 100ml čime je dugo uživanje u blagodetima ovog po sve luksuznog preparata zagarantovano.
 
 
Što se tiče samih šljokica sa kojima je obogaćeno ovo ulje moram da kažem da su jako suptilne i decentne što mi se posebno sviđa. Dakle, dovoljno su nežne, a opet dovoljno vidljive da naglase sjaj i lepotu negovane kože. Pogodne su da se uz pomoć njih naglasi preplanu ten ili pak istakne ženstvenost i lepota tela, zapravo aposlutno su pogodne za svaku priliku.

 
Pored divnog zlatnog šimera sa kojim definitivno može da se istakne, moram da kažem da Shine ulje sa šljokicama ima neverovatnu moć absorpcije, te se jako brzo upija u kožu ne ostavljajući masan i uljani film koji niko od nas ne voli. Nema tendenciju da zamasti odeću koju nosimo, već isključivo ima za cilj da koži pruži nežnost, elegantan dodir, hidrataciju i divan bubble gum miris koji poseduje. Prekrasno hidrira kožu, ali i umiruje ukoliko su prisutne bilo kakve iritacije čineći da sija svom svojom lepotom. Idealan je izbor za svakodnevno korišćenje, kao preparat za negu ili pak kao savršen preparat za iskazivanje ljubavi prema svom telu i svojoj koži.

Ukoliko uživate u nežnosti, luksuzu i eleganciji kakvu samo ovakav tip proizvoda može da pruži, onda definitivno nećete ostati ravnodušni na magiju ovog čuda u bočici. Luksuz i priroda napravila je čudesan spoj koji je rezultirao eksplozijom sjaja i nege predstavljujući preparat koji obožava našu kožu i koji će naša koža obožavati, jer verujte mi na reč, savršenstvo je njegovo drugo ime.

Shine ulje sa šljokicama, kao i druga dva Beach prirodna kozmetika preparata dostupni su za poručivanje putem njihovog instagram profila. Pored poručivanja na njihovom profilu videćete i divne fotografije proizvoda, jer je sam profil jako lepo uređen, ali i dobiti informacije o sastavu, nameni i delovanju svih preparata. 
Bilo kako bilo, sigurna sam da ukoliko ih probate shvatićete zašto kažem da su luksuz u pakovanjima.

Нема коментара:

Постави коментар