Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

среда, 20. септембар 2023.

Proizvod koji vam treba!- PAMETNA RGB LED LAMPA - LAPMA, BEŽIČNI ZVUČNIK I PUNJAČ

 Kroz dugogodišnji rad susrela sam se sa razno raznim proizvodima, kako sa kozmetičkim preparatima tako i sa stvarima za organizaciju i uređenje doma. Moram da kažem da ova druga kategorija, odnosno stvari za kuću ostavljaju na mene jako veliki utisak, jer se zaista iznenadim koliko je tehnologija napredovala i koliko nam je pametnih stvari na dohvat ruke. Pod terminom pametnih stvari mislim na višenamenske, multifunkcionalne stvari koje nam zamenjuju više stvari, vizuelno i estetski upotpunjuju dom i olakšavaju svakodnevno funkcionisanje.

Jedna od takvih pametnih stvari dolazi nam sa ECOMMS TECH sajta koji je prava riznica pametnih uređaja. Naime, na ovom sjajnom sajtu možemo pronaći proizvode koji spadaju u kategoriju pametnih uređaja namenjenih da nam upotpune i olakšaju svakodnevnicu. Između ostalog, sama njihova ponuda se razlikuje od drugih sajtova, jer u asortimanu imaju svega tri kategorije, odnosno kod njih možemo pronaći i kupiti trimere za bradu, bluetooth slušalice, masažere, pametni sat, kao i pametnu lampu. Iako na prvi pogled bi rekli da je izbor proizvoda prilično uzak, moram da kažem da se ovde radi o izuzetno kvalitetnom asortimanu vrednom pomena i svake hvale.

Ono što je meni na njihovom sajtu izuzetno privuklo pažnju, a što skoro nisam videla kod drugih jeste pametna rgb led lampa i to ne kakva lampa već lampa, bežični zvučnik i punjač, 3u1 proizvod čija je glavna karatkeristika besprekoran kvalitet.

 PAMETNA RGB LED LAMPA je proizvod koji najpre vizuelno privlači pažnju, a kada je uzmete u ruku veoma se iznenadite samim kvalitetom. Naime, ova lampa je jako kvalitetna, čvrsta i stabilna i uopšte nije mala. Čak šta više, spada u onu grupu proizvoda koji će savršeno osvetliti celu prostoriju.

PAMETNA RGB LED LAMPA dolazi u originalnoj kutiji unutar koje se nalazi uputstvo za upotrebu, kao i usb punjač. Jako dobro je zaštićena i upakovana tako da prilikom transporta ne postoji mogućnost oštećenja. To mi je jako bitno, jer znam da ne moram da mislim da li će bezbedno stići na adresu, posebno ako bih je poslala kao poklon dragoj osobi. Pored toga uz kupovinu ove lampe dostava je besplatna.

Pametna lampa ima mogućnost menjanja osvetljenja tako da pored toga što može osvetljavati prostoriju u žutoj toploj i beloj boji, vaš prostor može oplementiti i drugim bojama. Naime, poseduje RGB LED tehnologiju koja omogućava da menjamo boje i modove rada, pružajući prilagođeno osvetljenje za svaku situaciju. Samo svetlo je prijatno za oko, nije jako i napadno tako da ne smeta.


Pored funkcije lampe, ovaj sjajan pametan proizvod je i izvanredan bežični zvučnik. Povezuje se putem bluetooth-a sa vašim telefonom i za par sekundi reprodukuje zvuk koji puštate na telefonu. Moram da kažem da je kao zvučnik sjajna, jer je zvuk jasan i čist i sam nivo, odnosno jačina je na zavidnoj lestvici. Uz to kada pustimo muziku, svetlo se sinhronizuje s ritmom muzike i pulsira u ritmu pesme, stvarajući fascinantan vizuelni prikaz.

Pored povezivanja sa mobilnim uređajem, ova pametna lampa ima i mogućnost funkcije FM radia, odnosno u sebi ima ugrađen radio tako da je možete koristiti i u toj svrsi. No to nije sve, jer ova pametna rgb lampa predstavlja i bežični punjač. Dakle, nema nepotrebne gomile kablova i punjača koji se jako često zagube, jer uz ovu lampu imamo bežični punjač od 10W. Tu je da lako i brzo napunimo telefon, jer sve što je potrebno jeste postaviti mobilni uređaj na lampu i on će se puniti. Ovaj bežični punjač odgovara većini telefona, a na njihovom sajtu možete videti i kompletan spisak svih modela koji se mogu puniti na ovaj način.

Ukoliko uzmemo u obzir sve funkcije i kvalitet sa kojim se definitivno može istaći i pohvaliti u moru sličnih proizvoda, ova rgb led lampa treba da bude sastavni deo svakog doma. Višestruko korisna, a vizuelno lepa stvar omogućiće nam uživanje u modernoj, savremenoj tehnologiji koja nam je zahvaljujući ovoj pametnoj spravici na dohvat ruke.

Pametnu rgb led lampa možete poručiti putem ECOMMS TECH sajta gde je trenutno na sniženju od čak 50%. No to nije sve, jer uz kupovinu ove lampe imate i besplatnu dostavu, a ja vam nudim i kupon kod saivanomnati uz pomoć koga ostvarujete dodatni popust, jer verujte mi na reč ova lampa vam je neophodna posebno ukoliko volite modernu tehnologiju i pametne uređaje koji se izdvajaju ne samo svojim funkcijama, već i kvalitetom.

Нема коментара:

Постави коментар