Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

среда, 6. септембар 2023.

Kako se na prirodan i zdrav način zaštiti od virusa i prehlade?

Kako se zaštiti od virusa i prehlada? Pitanje koje svaka mama postavi negde u ovom periodu kada se polako, ali sigurno približavamo sezoni virusa, prehlada i respiratornih infekcija. Naime, virusi i infekcije znaju biti jako nezgodni, te i zadati velike probleme kako odraslima, tako i nešto rizičnijoj grupi, odnosno deci. Deca, posebno ona dečica koja idu u vrtiće ili su školskog uzrasta su najizloženija virusima, te svaka mama nastoji da ojača njihov imunitet kako bi izbegla ili bar ublažila neprijatne simptome koje sa sobom nose virusi i prehlade.

Pri odabiru preparata sa kojima ćemo svojoj deci ojačati imunitet, potrebno je da svaka mama vodi računa i pažljivo čita deklaracije, ali i nastoji da pribegne prirodnoj alternativi ili pak preparatu koji sadrži prirodan, zdrav i bezbedan sastav. Naime, sam sastav je jako bitan, jer je danas, nažalost dostupan veliki broj preparata namenjenih osnaživanju imunitete koji u svom sastavu sadrže niz štetnih sastojaka koji mogu naneti veliku štetu koju je kasnije teško ispraviti. Kako bi to izbegli, neophodno je voditi se time da preparat koji koristimo za svoje dete, ali i za nas bude apsolutno, da ne kažem 100% prirodan, bezbedan za upotrebu, ali i efikasan.

Upravo takve su i Solinola kapi, 100% prirodan, bezbedan, ali i izuzetno efikasan preparat koji će nam pomoći da ojačamo imunitet našem detetu, kao i da se na najlakši način izborimo sa prehladama, virusnim i bakterijskim infekcijama.

Solinola kapi dolaze od brenda Neonola čija je misija da svima bude na dohvat ruke nešto što je nastalo kao produkt istraživanja različitih disciplina integrativne medicine XXI veka, a da pri tome ne odstupa od dugogodišnje praktične provere dobrih efekata onoga što nam priroda daje.

Sam sastav Solinola kapi zasniva se na singeriji mineralnih soli koje se već nalaze u našem organizmu i predstvljaju prvu liniju odbrane od neprijatnih virusa i infekcija. Predstavljaju 100% prirodan preparat apsolutno bezbedan i siguran za upotrebu kako za naše mališane, tako i za nas odrasle. Njihova primarna fukcija jeste zaštita od virusa, odnosno oporavak ćelija epitela uz potpomaganje razvoja zdrave fiziološke mikroflore, ali i jačanje imunog sistema.

Solinola kapi dolaze u zatamnjenom staklenom pakovanju od 30ml i u jednom pakovanju imamo čak 60 doza, jer je preporučena doza 5 do 10 kapi. Samo pakovanje je kompaktno, pa je idealno za putovanja kao deo kućne apoteke i nesesera sa svim neophodnim preparatima potrebnih kako za nas, tako i za decu.

Solinola kapi su izuzetno prijatnog mirisa i ukusa, pa ih deca bez problema upotrebljavanju, a sama upotreba je prilično lagana jer se 5 do 10 kapi rastvori u 100ml vode. Ostavi se 2 do 3 sata, a zatim kroz dan uzima se po jedan gutljaj koji se u ustima drži dvadesetak sekundi, a zatim proguta. Idealno je da se uzimaju po pojavi prvih simptoma poput kašlja, kijanja, curenja nosa, bola u grlu, dijareje ili pak povraćanja. Pogodne su i za upotrebu kao preventiva ukoliko smo bili u kontaktu sa zaraženom osobom, jer ćemo uz pomoć njih ojačati imunitet i izbeći mogućnost potencijalne zaraze.

Obzirom da je ovaj preparat pogodan za celu porodicu, kako za naše najmlađe tako i za nas starije i da predstavlja sjajnog saboraca u borbi sa virusima i prehladama i preventivi istih smatram da je apsolutno neophodan i potreban da ga svaka mama ima u svojoj kućnoj apoteci. Sama činjenica da se radi o izuzetno efikasnom preparatu kod kojeg je samo delovanje jako brzo i veoma efikasno, a pri tome je potpuno prirodan i zdrav gde kontra indikacije i nus pojave ne postoje daje mu dodatan plus i podstreh za upotrebu.

Cena Solinola kapi je 1600din, a pored kupovine u pakovanju od 30ml možete ih kupiti i u okviru boxa koji sadrži bočicu Solinola kapi od 15ml i bočicu za mešanje rastvora. Pored sjajnih Solinola kapi u okviru Neonola sajta i ponude možete pronaći i kupiti Ferinola kapi, proizvod specijalno kreiran da potpomogne kod problema sa anemijom i gvožđem. Ferinola kapi takođe možete kupiti u bočici od 30ml ili u okviru boxa koji sadrži bočicu Ferinola kapi od 15ml i bočicu za mešanje rastvora.

 Pored toga uz kupon kod SOLINOLASAIVANOMNATI20 ostvaruješ 20% popusta na Solinola pakovanje od 30ml. Iskoristi ovu sjajnu akciju!

Ne zaboravite i vodite se parolom - Bolje sprečiti nego lečiti, jer preventiva je ključ svega, a još ako je preventiva zdrava i prirodna onda je pun pogodak.


Нема коментара:

Постави коментар