Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

петак, 15. септембар 2023.

Upoznajte Bees´s Care - prirodnu kozmetiku iz košnice

 Da li znate kakva sve blaga mogu nastati kada se spoji lekovito bilje i pčelarstvo? Kakvu snagu može da poseduje prirodna kompozicija satkana od pčelinjeg voska i razno raznih lekovitih biljčica koje se kriju na obroncima Sokolskih planina? Ako pak ne znate odgovore na ova pitanja, nastavite da čitate jer ću vam u nastavku teksta predstaviti fascinantne prirodne i zdrave produkte kozmetike iz košnice.

Dakle, kozmetika iz košnice ili Bees´s Care kako nosi naziv 100% prirodna  i ručno rađena kozmetika nastala spojem tradicije i netaknute prirode u želji da na prirodan i lekovit način manifestuje ljubav prema koži i pruži prirodno, zdravo lečenje. Nastala je kao produkt upotrebe pčelinjih proizvoda i predivnih lekovitih biljčica koje pružaju sjajnu negu kakvu ne može da pruži ni i jedan konvencionalan preparat.

U asortimanu ovog čarobnog brenda nalaze se sjajni proizvodi kako za negu i lepotu kože, tako i za  rešavanje razno raznih problema počev od ekcema, hemoroida, ali kožnih problema. Svaki od proizvoda kreiran je na zdrav i prirodan način tako da njegovom upotrebom postignemo najefikasniji, ali i najzdraviji učinak.

Prirodna kozmetika Bees´s Care se potrudila da u svoj asortiman uvrsti neophodne preparate koji će obuhvatati sve ono što je potrebno za zdravu negu bez prisustva štetnih hemikalija i sintetičnih sastojaka tako da možemo biti sigurni da koristimo najbolju moguću kompoziciju preparata koji su pogodni kako za nas odrasle tako i za našu decu uz preduslov da ne postoji prisustvo alergije na pčelinje proizvode. U tom slučaju ukoliko ste alergični na med, pčelinji vosak ili neki drugi pčelinji proizvod  Bees´s Care preparati nisu pogodni za upotrebu, dok pak svi drugi mogu uživati u izvanrednom prirodnom dodiru kozmetike iz košnice.

 
 
Jedan od  Bees´s Care medenih proizvoda koji predstavlja aposlutno savršenstvo u pakovanju jeste njihov puter za telo sa mirisom kokosa. Ovaj preparat je sjajan izbor za negu kože tela bilo da imate hipersenzitivnu, normalnu ili pak suvu kožu.

Bees´s Care puter za telo sa mirisom kokosa je preparat u kome će uživati svi ljubitelji dobre nege i mirisa kokosa u kozmetičkim preparatima, jer se u limenom pakovanju od 150ml krije preparat koji pruža sjajnu negu suvoj, dehidriranoj koži sklonoj sušenju uz obezbeđivanje uživanja u raskošnom mirisu kokosa. Moram da napomenem da sam miris kokosa nije veštački i jak kako to zna da bude slučaj u konvencionalnim kozmetičkim preparatima već se radi o jako lepom prirodnom mirisu ugodnom za sva čula.

Unutar limenog pakovanja krije se preparat nežne i mazne strukture prilikom čijeg korišćenja postižemo osećaj milovanja kože. Naime, sam sastava omogućava takav osećaj jer se u njegovom sastavu nalazi bademovo, avokadovo i kokosovo ulje, kao i hidrolat smilja, pčelinji vosak, vitamin E i mirisno ulje kokos. Čitava ova singerija omogućava visoku nežnost čime je pogodan i za one najosetljivije, odnosno trudnice kojima će na najdecentniji način sprečiti nastanak strija, ali i neutralisati prisustvo već postojećih. Pri upotrebi ovog divnog butera za telo koža dobija potrebnu količinu hidratacije čime se sprečava perutanje i pojavu suvih pečata. Pored maestralne hidratacije, ovaj puter hrani kožu, umiruje i neguje, pa pored svakodnevne nege tela može se koristiti nakon sunčanja ili pak depilacije gde ćemo njegovom upotrebom sprečiti moguć nastanak iritacija. Ne smem da zaboravim da vam kažem da nakon upotrebe koža ostaje izuzetno meka, nežna i svilenkasta, ali i mirisna. Izuzetno se brzo upija u kožu, tako da nema neželjenog filma na koži već samo mekoća, te se možemo odmah obući bez bojazni da ćemo zamastiti odeću koja dolazi u kontakt sa kožom. 

 


Pored putera za telo kao preparata za svakodnevnu negu tela, u Bees´s Care paleti pronaći ćemo i kreme za obnovu kože. Naime, radi se o melemima koji ciljano deluju na određeni problem tako da možemo izabrati između melema za obnovu kože, melema za ekcem i psorijazu i melema za hemoroide. Svaki od ova tri melema sadrže zdrav skup sastojaka koji ih čini jako efikasnim i delotvornim.
 
 
Melem za obnovu kože je preparat nastao po starinskom, ručno rađenom receptu, a svi vrlo dobro znamo da su ti stari recepti koji se pronose sa kolena na koleno jedni od najefikasnijih, provereno delotvornih recepata kod kojih dejstvo ne može da izostane, tako da je ova krema jedna od njih.
Melem za obnovu kože je preparat koji ima širok spektar primene, te se njegova efikasnost ogleda kod rešavanja mnogih kožnih problema počev od oštećene kože, ispucalih peta, ujeda, ojeda, posekotina, razderotina, opekotina i herpesa.
 
Krema za obnovu kože, kao i puter dolazi u limenom pakovanju, ali nešto manje mililitraže tako da ovde dobijamo 30ml proizvoda. Radi se o preparatu nešto masnije strukture, ali obzirom na njegovu namenu to je i razumljivo. Nanosi se na oštećeno mesto u tankom sloju 2 do 3 puta dnevno i sa sigurnošću mogu da tvrdim da je sjajan kada imate problem sa opekotinama, da li one nastale usled izlaganju suncu ili pak nekim drugim uticajem ovaj melem će ih superiorno srediti. Pored opekotina odličan je i za posekotine, jer poseduje antiseptičko, antibakterijsko i protivupalno dejstvo. Uz te, tako da kažem "vanredne"situacije, ovaj melem je sjajan i kod suvih pečata na koži koje do sada nismo uspevali ni sa jednim drugim preparatom da sredimo. Zahvaljujući ovom melemu za obnovu kože uz svega par mackanja suve pečate će zameniti meka i gipka koža čime smatram da predstavlja preparat koji je neophodan svakom domu.

 
Pored preparata za negu kože uBees´s Care u svojoj ponudi ima i prirodni balzam za usne. Radi se o preparatu koji u sebi sadrži shea puter, kokosovo ulje, pčelinji vosak, kakao puter i vitamin E, te je sjajan izbor za sve koji imaju izuzetno nežne i osetljive usne.
 
 
Prirodni balzam za usne je proizvod koji je jako dobar predstavnik idealne nege usana. Zapravo, on predstavlja proizvod zahvaljujući kome ćemo imati negovane, zdrave i vizuelno lepe usne. Ima predivan miris kakaa, ne stvara zavisnost od konstantnog mackanja, a savršeno oporavlja usne. Možete ga koristiti kao deo svakodnevne nege, a opet možete dok ne oporavite usne, pa potom prestati. Mislim da će biti sjajan u narednom periodu kada nam dolaze hladni dani,vetar i mraz, jer imajući u vidu njegovo delovanje na usne izložene suncu gde je pružio izrazito dobru hidrataciju i negu, definitivno u hladnim danima ne može da omane.  

 
Za kraj, želela bih da vam predstavim još jedan sjajan proizvod koji Bees´s Care ima u svojoj ponudi. Dakle, radi se o prirodnom dezodoransu koji ne sadrži aluminijum, ne zaustavlja znojenja već na prirodan način sprečava razvoj neprijatnih mirisa pružajući osećaj svežine uz lagan miris mandarine.

 
Bees´s Care prirodni dezodorans sa mirisom mandarine sjajno sprečava širenje neprijatnih mirisa i predstavlja zdrav izbor koji funkcioniše u skladu sa našim organizmom. Iako je prirodan, ne dajte se zavarati, ovaj dezodorans je jako moćan, a što je najvažnije - zdrav je. Idealan je izbor za sve koji imaju problema sa pojačanim znojenjem i širenjem neprijatnih mirisa bilo da se radi o hormonskom disbalansu ili pak sportistima. Pogodan je kako za žene, tako i za muškarce, zapravo pogodan je za sve koji žele da koriste preparate koji u sebi ne sadrže štetne hemikalije i sintetičke sastojke koji nam mogu napraviti ogromu štetu čije posledice kasnije teško možemo sanirati. Ne ostavlja tragove na odeći, a zahvaljujući kompaktnom pakovanju lako staje u neseser, te ga možemo poneti svuda sa sobom.

 
Pored ovih proizvoda, prirodna kozmetika iz košnice poseduje još dosta drugih sjajnih preparata koji nam nude zdravu prirodnu negu. Zahvaljujući njima darovi prirode su nam na dohvat ruke, te zaista nemamo razloga da posegnemo za konvencionalnim preparatima i štetnim hemikalijama sa kojima nažalost obiluju. Uz pomoć Bees´s Care svoju rutinu nege obogatićemo zdravljem u bočicama i koži priuštiti fantastičnu prirodnu negu.

Svi Bees´s Care proizvodi dostupni su za poručivanje putem zvaničnog sajta gde je dostava besplatna za sve porudžbine preko 4000din. Uz to, na njihovom instagram profilu, od devojaka koje stoje iza ovog brenda možemo dobiti sve neophodne informacije o svim proizvodima, nameni i delovanju. Asortiman je zaista sveobuhvatan, a na nama je da izaberemo i da uživamo u blagodetima ove maestralne prirodne kozmetike.
 

Нема коментара:

Постави коментар