Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

петак, 11. јануар 2019.

Avene Hydrance bogata hidrirajuća krema


Dragi moji, pre nego što krenem sa novim tekstom, želim da vam čestitam Novu godinu! Neka vam ova godina donese zdravlje, mir i ispunjenost na svim poljima.
Ovu godinu želim da započenem tekstom o nezi lica, jer mislim da je u ovom periodu to jako bitno. Izabrala sam da to bude Avene Hydrance bogata hidrirajuća krema , jer od kada su krenuli hladni dani konstantno je koristim i mislim da sam do sada stekla dovoljno utisaka kako bih vam rekla šta mislim.


Zahvaljujući patentiranom Cohederm kompleksu*, Hydrance bogata hidrirajuća krema:
- intenzivno HIDRIRA** kožu i ojačava zaštitnu barijeru kože,
UMIRUJE kožu i osigurava obnavljanje rezervoara vode u koži, ispunjujući ih Avène termalnom izvorskom vodom koja ima dokazano umirujuće i antiiritacijsko djelovanje.

Bogata i hranjiva tekstura čini kožu MEKOM i podatnom toekom celog dana.

Sastav:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). GLYCERIN. ISOHEXADECANE. DIMETHICONE. CETEARYL ALCOHOL. CARTHAMUS. TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). ISOCETYL STEAROYL STEARATE. TRIETHYLHEXANOIN. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. 1,2-HEXANEDIOL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). CETEARYL GLUCOSIDE. BENZOIC ACID. BETA-SITOSTEROL. BHT. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SODIUM HYDROXIDE. SORBITAN ISOSTEARATE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM. (IZVOR)



Avene Hydrance bogata hidrirajuća krema dolazi u pakovanju nalik tubici. Ima 40ml i samo pakovanje je lepo uradjeno, praktično, tako da je pogodno i za manje nesesere.
Ima mali dozer, pa je veoma lako uzeti dovoljnu količinu proizvoda.


Tekstura kreme za lice je kremasta, malo gušća i masnija, tako da je potrebno malo više proizvoda za celo lice. Ova tekstura je i razumljiva, jer se radi o kremi koja je veoma hidratantna i namenjena suvoj i jako suvoj koži lica. Sama krema ima veoma blag miris koji se gubi odmah nakon nanošenja.


Kao što sam na početku rekla, Avene Hydrance bogatu hidrirajuću kremu koristim od kada je krenulo hladno vreme, jer imam suvu kožu koja sa ovim hladnim periodom postaje još suvlja i isušenija. Pomislila sam da će mi odgovarati i pružiti adekvatnu negu. Nisam pogrešila. Koristim je ujutru, nakon čišćenja lica, jer uglavnom odmah izlazim. Kremu posle nanošenja koža odmah upije. Ostane zaštitni sloj, ali daleko od toga da je masna, ne nije. Pre bih rekla da je to neki zaštitni sloj. Koža nakon nje je umirena i veoma hidrirana. Jako sam zadovoljna učinkom ove kreme, jer posle izlaganja hladnom vazduhu, moje koža nije isušena, ne puca, nema iritacija i crvenila. Pruža jako dobru zaštitu i negu.

Avene Hydrance bogata hidrirajuća krema košta 2225din i možete je pronaći u Lilly drogerijama. Cena jeste malo veće, ali mislim da za dobru negu treba dati više novca, jer će naša koža to znati da ceni i uzvrati.

  *****Da li ste probali Avene proizvode? Šta koristite za lice tokom zime?*****

3 коментара: