Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

среда, 25. новембар 2020.

Upoznajte Kafe Krasoti glicerinske sapune

Pre nekog vremena na svom instagram profilu spomenula sam vam Kafe Krasoti glicerinske sapune i rekla sam da ću vam pisati o njima. U ovo tekstu želim malo bliže da vam predstavim Kafe Krasoti kao brend i da vam kažem svoje utiske o njihovim sapunima.


Tokom stvaranja bogate kolekcije proizvoda „Le Cafe de Beaute“, inspiraciju su dobijali iz Francuske, najromantičnije zemlje na svetu, koja je poznata po svom elegantnom šarmu i prefinjenom stilu.

Kafe Krasoti je brend čije proizvode možete pronaći na sajtu Kozmo.rs.
Ovaj brend odlikuje široka paleta proizvoda za negu kako tela, tako i lica i kose. Njihove proizvode odlikuje izuzetno lepa pakovanja proizvoda koja već na prvi pogled privlače pažnju. Imaju veoma dekorativna, elegantna i prefinjena pakovanja koja čine proizvode primamljivim i odličnim kao poklon dragoj osobi. Po njima se vidi da je dosta truda uloženo u njih i primećuje se duh Francuske, koja je i bila njihova inspiracija.

Kafe Krasoti glicerinski sapuni spadaju u grupu "običnih" sapuna, ali se ja ne bih složila, jer su oni sve samo ne obični.
Dolaze umotani u foliju na kojoj je naznačeno o kojem se sapunu radi, kao i njegov sastav. Iako je samo pakovanje da kažem, dosta jednostavno, ali je urađeno sa tom namerom da ne skriva samu lepotu sapuna što ga čini jedinstvenim.Svaki sapun je ručno rađen i ima 100 grama.

Kafe Krasoti sapune koje ja imam su svežina kupine, čokolada i breskva. Sva tri sapuna su jako lepo dizajnirana i pretstavljaju pravi ugođaj korišćenja, kako  svojim mirisom, tako i vizuelno. Imaju jako lepe mirise, nisu klasični voćni mirisi, već u sebi imaju nešto mlečno koje se meša sa tim voćnim mirisom.Svežina kupine je moj favorit, ako pričamo o mirisu, jer ima divan voćni miris koji je super u hladnijim danima, ali i za jutarnje korišćenje, jer doprinosi da se pre razbudim. Čokolada sapun ima nešto jači miris, ali razlog tome je i kafa koja se pored čokolade nalazi u sastavu. Breskva sapun ima pravi mlečni miris pomešan sa mirisom breskve i mislim da bi on najviše odgovarao osobama sa najfinijim ukusom. To nešto mlečno što se oseća u ovim sapunima je kokosovo mleko i kokosovo ulje koje sva tri sapuna imaju u svom sastavu. Pored kokosovog mleka i ulja, svi ostali sastojci su prirodni, tako da su bezbedni za korišćenje i na najosetljivojoj koži.

Kao što možete primetiti na ovim fotografijama, sva tri sapuna vizuelno izgledaju veoma lepo i po tome se dosta razlikuju od klasičnih sapuna. Nisu jednobojni i monotoni, već svojom pojavom ulepšaće svako kupatilo i privući na korišćenje.
Mene su se veoma dopali ovi sapuni, jer su izuzetno nežni prema koži ruku. Ne isušuju kožu, već je neguju i hrane. Nakon korišćenja, ruke su mekane i nežne, a pored toga njihov divan miris se zadržava na koži. U ovo vreme kada pojačano perem ruke baš mi prijaju, tako da ću nastaviti i dalje da ih koristim.
Kafe Krasoti glicerinske sapune možete pronaći na sajtu Kozmo.rs i trenutno su na akciji povodom crnog petka, pa umesto 378din njihova cena iznosi 179din.
Pored toga, na njihovom sajtu imate i druge Kafe Krasoti proizvode, pa obavezno pogledajte.
Na mom instagram profilu i fb stranici trenutno je aktivna nagradna igra u kojoj tri devojke imaju mogućnosti da dobiju po ova tri sapuna. Nagradna igra traje do nedelje, tako da imate još vremena da učestvujete.



*Da li ste probali nešto iz bogatog Kafe Krasoti asortimana proizvoda?

Нема коментара:

Постави коментар