Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 21. јун 2021.

Medical Plants Anti-Age krema sa matičnim ćelijama zelene jabuke

Kada stigne leto i krenu visoke temperature ne volim na lice da nanosim teške kreme. Iako je moja koža suva i poznato je da suvoj koži nikad nije dovoljno hidratacije i dodatne nege važno je znati da postoje kreme koje su lagane, a pri tome pružaju sve što je potrebno koži. 
Jedna od takvih krema je i Medical Plants Anti-Age krema sa matičnim ćelijama zelene jabuke.

Medical Plants u svojoj paleti proizvoda ima puno krema namenjenih za sve tipove i stanja kože. Trude se da svoj asortiman obogate proizvodima koji će na najbolji način pomoći našoj koži, a iza njih stoji čak tri generacije farmaceuta koji su svoje znanje i rad uložili u pripremu Medical Plants proizvoda.

Medical Plants Anti-Age krema sa matičnim ćelijama zelene jabuke je namenjena hidrataciji kože. Pored hidratacije koži pruža duboku ishranu, ali i osvežava kožu što je veoma bitno u toplim danima. Nakon ove kreme, koža je mekana, glatka i osvežena.
Medical Plants Anti-Age krema sa matičnim ćelijama zelene jabuke ima veomu bogatu listu sastojaka, a na prvom mestu su matične ćelije zelene jabuke, hijaluronska kiselina, kao i ulja koštica kajsije i ricinusovo ulje.

Matične ćelije zelene jabuke su dobar saborac u ishrani kože. Imaju dubok anti-age efekat i prava stvar koja je potrebna kremi namenjenoj usporavanju nastajanja bora što čini ovu kremu idealnom za kožu 24+.

Medical Plants Anti-Age krema sa matičnim ćelijama zelene jabuke dolazi u pakovanju od 50ml. Samo pakovanje je veoma kompaktno, jer ima pumpici koja savršeno dozira proizvod, a i higijenski je, jer nema umakanja prstiju u kremu. Pored toga, pumpica ima poklopac koji štiti kremu od bakterija.

Ova krema ima jako lep miris. Sam miris nije jak i ne smeta, brzo nestane sa kože, što je po meni plus, jer ne volim jake mirise u proizvodima za negu lica. Tekstura kreme je izuzetno lagana. Ni malo gusta, teška i masna, već lagana, vodenkasta i koža je jako brzo upija.

Medical Plants Anti-Age krema sa matičnim ćelijama zelene jabuke je krema koju koristim svakodnevno i moram priznati da mi veoma prija. Zbog svoje teksture, idealna je za sve tipove kože. Pruža izuzetno dobru hidrataciju i negu koži. Nakon nje, koža je veoma mekana i glatka, a suvih delova i neprijatnog zatezanja nema. Nije mi izazvala iritacije, jer je veoma blaga. Koristila sam je u kombinaciji sa njihovim Peptid Filler serumom i mislim da su odličan spoj, jer suvoj koži pružaju svu potrebnu negu. Peptidni serum sam u međuvremenu potrošila, pa sam u svoju negu uvrstila druge serume i krema se i sa njima jako dobro pokazala, što je zaista super. 
Mislim da je ova krema pravi izbor za svaki tip kože, ima dobar sastav, pruža odličnu negu, tako da uopšte nećete pogrešiti.  Posebno ako tražite nešto lagano i ne masno, ova krema je pravi izbor.
Dostupna je u okviru Medical Plants sajta, ali i u bolje snabdevenim apotekama.
Na sajtu možete je kupiti pojedinačno, ali i u setu sa Peptid filer serumom.

*Koja krema je vaš izbor?

Нема коментара:

Постави коментар