Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 7. јун 2021.

Upoznajte Dr Kozarev kozmetiku

Da li ste čuli za Dr Kozarev kozmetiku? Ova kozmetika radi se po dugoj i proverenoj recepturi doktorke Kozarev i ne možete je pronaći nigde, osim na njihovom sajtu. U svojoj ponudi imaju preparate za negu i lečenje kože.

Kozmetika kreirana u LABORATOIRE Dr Kozarev je unikatna po tome što u okviru dve  postojeće linije  (Anti Age Line i Health Line) postoji tretman za skoro svaki problem i tip kože.Iskustvo i znanje dr Kozarev su garancija kvaliteta preparata, njihove efikasnosti i dodatni faktor sigurnosti, budući da je dr Kozarev autor jedinstvenih receptura. (IZVOR)


Moram da priznam da sam skrolajući njihov on line shop zapazila koliko proizvodi lepo izgledaju. Sama pakovanja su jako lepo odrađena, a i cene su pristupačne. Geleralno, ceo sajt je odlično urađen, jer pored samih proizvoda, dostupne su i informacije kako o dr Kozarev, tako i o celokupnom brendu.
Od Dr Kozarev kozmetike probala sam dva njihova proizvoda za negu kože. Radi se Clean Tone mleko za čišćenje kože i Cellpeel maski za lice.


Clean Tone mleko za čišćenje kože namenjeno je kako svakodnevnom čišćenju lice, vrata i dekoltea, tako i uklanjanju šminke. Pored čišćenja kože, ovo mleko ima i hidrirajuća svojstva, ali i prirodna ulja koja dodatno neguju kožu. Ne sadrži štetne sastojke poput deregenata.

Clean Tone mleko za čišćenje kože dolazi u pakovanji od 150ml i rokom trajanja od 6 meseci. Samo pakovanje ima pumpicu i jako lep dizajn. Pumpica odlično dozira proizvod, tako da nema prosipanja proizvoda.

Jako je lagane i nežne teksture i za jedno korišćenje dovoljne su dve pumpice. Veoma lepo uklanja šminku, ali i čisti kožu od sebuma i svakodnevnih prljavština. Nije agresivno, naprotiv, ovo mleko je veoma blago, tako da da bi odgovaralo i najosetljivijoj koži. Ima blag, skoro ne primetan miris i to mi se veoma sviđa, jer ne volim jake mirise u proizvodima za negu lica.
Veoma mi se dopada to što ne isušuje kožu, već je hidrira i neguje, a to je mojoj suvoj koži posebno potrebno.
Cena Clean Tone mleka za čišćenje kože je 1800din.

Drugi proizvod koji sam isprobala od Dr Kozarev kozmetike je CellPell kremasta maska za lice.
Radi se o maski  u formi kreme koja se nanosi na lice u debljem sloju, ostavi da deluje nekoliko minuta i nakon toga ispere.
Sve češće posežem za ovakvim maskama, jer mogu da je nanesem i završavam druge obaveze, što nije slučaj sa sheet maskama.

Maska dolazi u tubi od 50ml. Ima veoma neutralan miris, kao i mleko za čišćenje kože.
Pored toga, ima jako laganu teksturu i veoma je kremasta. Rekla bih da u sebi ima ne previše, ali veoma blage piling čestice tako da kada je ispiram radim nežan piling lica.
Baš zbog kremaste teksture, jako lako se nanosi i dobar deo maske koža upije. Ja sam je na licu nosila nekih 15 minuta, a zatim isprala. 

Maska se veoma lako uklanja i jako je nežna. Nakon nje, lice je izuzetno mekano, glatko i veoma nežno na dodir. Ne izaziva iritacije ili neke druge neprijatnosti na licu, naprotiv  posle ove maske lice je divno. Baš mi se dopala, a i dovoljna je činjenica da mi je ostalo još za jedno korišćenje. To vam govori koliko ova maska prija mom licu i koliko često je koristim.


Veoma pozitivno sam iznenađena Dr Kozarev preparatima za negu lica. Jako mi se dopada činjenica da su izuzetno nežni i blagi prema koži. Oba proizvoda imaju lagane teksture i veoma dobar učinak na moju kožu. Pružaju jako dobru negu, ne isušuju, već kožu hidriraju i hrane, čineći je mekanom i nežnom.
Ono što još mogu da dodam je i to da sam sigurna da bi ovi preparati odgovarali svim tipovima kože, pa čak i onoj najosetljivijoj.

Нема коментара:

Постави коментар