Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 10. мај 2022.

Cosmetics Lab - Originalni Srpski parfemi

Strune našeg srca će pre zatitrati od mirisa nego od zvukova i slika - jedna je od izreka koja govori o parfemima i njihovoj moći. Mislim da bi se svako od nas složio sa njom, jer nema ko se ne bi okrenuo za dobrim parfemom. Smatram da svaki parfem ima svoju mirisnu notu koja privlači ljude i da o ukusima, odnosno o mirisima ne treba raspravljati. Na sve strane nude nam se idealne note, a na nama samima je da odlučimo šta najviše volimo. Da li je to slatka vanila, divna ruža ili pak neka orijentalna nota sve je stvar ličnog ukusa.
Kada sam ja u pitanju, obožavam slatke parfeme koje u sebi sadrže vanilu. Toliko sam izvežbana u tim čarobnim notama, da čim vidim vanilu u opisu slobodno mogu da ga kupim bez da ga ranije pomirišem, jer sam sigurna da neću pogrešiti. Isto tako jako volim i muške parfeme, pa ih često pozajmim od jače polovine.
Kako sam i veliki ljubitelj online kupovine ili ti kupovine iz fotelje ne retko se u mojoj šoping korpi nađe i neki parfem.  Tako sam nedavno otkrila jedan sjajan sajt koji se bavi stvaranjem originalnih EDP. Dakle, radi o sajtu koji proizvodi originalne parfeme za koje kažu da se stapaju sa našom kožom. Reč je o Cosmetics Lab, domaćoj proizvodnji koja je nastala u našoj zemlji i rezultat je saradnje sa našim poznatim ličnostima, pa ovde možemo pronaći originalne parfeme kreirane u saradnji sa Stašom Gejo, Branislavom Lečić, Ivanom Dudić, Stefanom Đoković, kao i mnogim drugima.
Rekla bih da su imali cilj da sa našim uspešnim i priznatim ljudima naprave idealne mirisne note među kojima će svako od nas pronaći svog favorita.

Pored želje da rade sa uspešnim i priznatim ljudima sa naše scene, nastojali su i da parfemi budu cenovni pristupačni, pa su ih  spakovali u jednostavne bočice od 34ml i 54ml. Mislim da su želeli da kreiraju parfem koji će imati lep miris, odnosno kvalitetne mirisne note, a pri tome će biti povoljan. U tu celu priču ne bi se uklapalo neko drugo pakovanje, jer svako poboljšanje zahtevalo bi dodatni novac, što znači i veću cenu samog parfema. U tome ih veoma podržavam, jer smatram da samo pakovanje ne igra veliku ulogu, bitnije je ono što se nalazi unutar. Tako da ovde imamo jednostavna i lepa pakovanja, a izuzetne note.


Cosmetics Lab u svojoj ponudi ima divnu singeriju mirisnih nota podeljenu u dve kategorije, odnosno kod njih možemo pronaći muške i ženske parfeme. Pored parfema u okviru svog shopa imaju i proizvode za dodatnu čistoću, svežinu i zaštitu.
Ja posedujem tri njihova parfem, dva ženska i jedan muški i u nastavku rećiću vam nešto više o njima.

Flamma je moj favorit. Nastao je u kolaboraciji sa Draganom Moles, inače našom operskom pevačicom.
Flammu odlikuje divan, sladak miris što nije ni čudno, jer se ovde nalazi miris mandarine,brusnice, kakaa, crne ljubičice i naravno vanile. Spada u grupu parfema na čiji miris niko neće ostati ravnodušan i uvek će vas pitati na šta tako lepo mirišete. Verujte mi na reč, ovaj parfem će vas kupiti u startu i navesti da samo njega koristite.

Što se tiče trajnosti, kao i svi Cosmetics Lab parfemi, tako i Flamma traju po nekoliko sati. I kada se nadograde, odnosno ponovo nanesu ne stvaraju zagušljiv miris, već nastavljaju da imaju divne note koje ih odlikuju.
Cena Flamma parfema je 1020din.

Drugi ženski parfem od Cosmetics Lab koji je vredan pažnje je Sin tu Amor
Sin tu Amor je idealan ženski parfem. Jako lep, svež miris koji će prijati i u najtoplijim danima.
U sebi sadrži note cveta pomorandže, ružičastog bibera, kafe, ljiljana i vanile.

Sin tu Amor je ženstven, nežan cvetni parfem koji je protkan slatkastim notama. Baš zbog toga je idealan letnji parfem, jer nije jak i napadan. Dovoljno sladak da vam se dopadne, a opet cvetan i osvežavajuć. Savršena kombinacija koju volim da nosim tokom leta, a ovaj parfem će biti savršen za to.
Cena Sin tu Amor parfema je 1020din.

Treći parfem od Cosmetics Lab je muški parfem koji je pokupio ogromne simpatije ne samo kod pripadnika jačeg pola, već i kod nas dama. Reč je o parfemu koji ima izuzetan miris koji je prilično trajan. Naime, 7th Cent je parfem koji košta svega 1020din, a može da parira daleko skupljim parfemima. Veoma je postojan parfem sa idealnim notama kao što su nana,limun, kedar i vanila sa Madagaskara.
Svideo bi se čak i najprobirljivijim muškarcima, jer je zaista reč o parfemu koji možete da volite ili ne. Nema sredine.

Cosmetics Lab je kreirajući svoje parfeme na kvalitetan način pokazao da zaslužuje da se nađe na spisku domaćih proizvođača o kojima treba da se priča. Domaćih brendova poput njih je jako malo i zato im trebamo pružiti podršku. Podržimo nešto što je dobro i što valja, a to su svakako njihovi originalni parfemi.

Cosmetics Lab parfeme možete poručiti preko njihovog web shopa ili kupiti u nekoj od radnji u kojima se prodaju. Spisak radnji možete pronaći na njihovom sajtu ili na zvaničnoj instagram stranici, u hajlajtu lokacije.
Pored toga, njihove toaletne vode od 54ml može pronaći i u DM drogeriji. U DM drogeriji dostupne su ukupno 4 toaletne vode i to dve muške i dve ženske.
Muške toaletne vode koje možete kupiti u DM drogeriji su:
-Respect for Man, 54 ml
-Just Respect for Man, 54 ml
Dok su ženske:
-Respect for woman, 54 ml
-Just respect for woman, 54 ml

No, to nije sve, jer će nas uskoro Cosmetics Lab obradovati sa novim ženskim parfemom i ja mislim da će, pučena sam ovim parfemima koje sam isprobala, biti pun pogodak. Jedva čekam da vidim šta su nam to pripremili. Pratimo ih :)

Нема коментара:

Постави коментар