Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 2. мај 2022.

Upoznajte Avalon Care kolekciju

U prethodnom tekstu (ovde) pričali smo o Avalon Pharma proizvodima koji su namenjeni trudnicama, mamama i bebama, no to nije sve što oni imaju u svojoj ponudi. Naime, njihova ponuda je veoma raznolika, pa tako u sklopu svog asortimana imaju i Avalon Care kolekciju prigodnu nezi tela.
Ova kolekcija zasniva se na rešavanju mnogih problema, pa tako ćemo ovde pronaći rešenje za ispucale pete, suvu kožu stopala i ruku, ali i za kožu tela sklonu ekcemu i atopiji.
Već sam spomenula da Avalon Pharma vodi korene iz Saudiske Arabije, pa onda nije ni čudno zašto se ovako bogati, a efiksani proizvodi nalaze u njihovom asortimanu.
Jako mi se svidja ta njihova raznolikost, odnosno želja da svoje proizvode prilagode različitom tipu, stanju, ali i potrebi kože.

Avalon Care kolekciju odlikuju pakovanja u formi tube raspona od 50 pa do 100ml. Sama pakovanja imaju jako lep dizajn, odnosno kombinaciju boja u kojima se prepliću narandžasta i bela.

U ovoj kolekciji nalazi se ukupno 4 proizvoda:

- Avalon Care krema za negu tela
- Avalon Cere krema za negu ruku
- Avalon Care krema za negu stopala
- Avalon Care krema za ispucale pete


Avalon Care urea krema sa mlečnom kiselinom za negu tela ima primarnu svrhu da pruži svu potrebnu negu koži koja je sklona atopiji i ekcemu. Morala bih da se složim sa tim, jer je ova krema idealna za suvu, iziritiranu, izljuspanu i grubu kožu. Kombinacija 5% mlečne kiseline i 10% uree veoma je blagotvorna prema koži koja je zahvaćena atopijom i ekcemom, jer pruža 
sve što joj je potrebna. 
Dosta je bogata, a samim tim i masnija tako da ima pojačanu negu koja je potrebna oštećenoj koži. Nakon nanošenja, na koži ostavlja zaštitni sloj i potrebno joj je malo više vremena da se upije. No, to joj ne uzimam kao manu, jer je svim proizvodima ove namene potreban određeni period upijanja kako bi koži pružili sve benefite koji se u njima nalaze.
Jako je dobra za saniranje suvih pečata, ali i u umirenju iritacija. Pored toga, odlično mi se pokazala i nakon depilacije, jer idealno smiri kožu.
Cena Avalon Care kreme za negu celog tela je 900din.

Avalon Care krema za ruke je namenjena svakodnevnoj nezi ruku. No, pogodna je i za nas koji imamo problem sa pucanjem i isušivanjem kože ruku. Dolazi u pakovanju od 90ml i ima, rekla bih, jako dobar sastav, jer ovde možemo pronaći Lanolin i Glicerin koji su se odlično pokazali u svojstvu saboraca protiv suve kože.
Ima divan miris, nikako jak i napadan, već fin miris koji će prijati svima. Ne mogu, a da je spomenem i njenu teksture,jer ova krema ima izrazito laganu teksturu koju nisam viđala kod drugih proizvoda iste namene. 

Kada se nanese na ruke, bukvalno pline koliko je lagana i nežna, a brzinom svetlosti se utrlja i upije u kožu ostavljajući divne i mekane ruke.
Pogodna je za svakodnevno mackanje i uživanje u nezi koja prija našim rukama.
Cena Avalon Care kreme za ruke je 600din.


Kao što posvećujemo pažnju nezi ruku i tela  isto tako potrebno je obratiti pažnju i na negu peta i stopala. Velika je zabluda da nam tokom zime i hladnog perioda ne trebaju proizvodi za stopala, jer smo konstantno u čarapicama, pa ih niko ne vide. Setimo se da ih negujemo kada dodje vreme za papuče i otvorene sandale, ali tada već bude kasno, jer su pete ispucale, a koža stopala suva tako da ih je teže dovesti u stanje da lepo izgledaju u otvorenoj obući.
Zbog toga, Avalon Care ima dve kremice za negu ispucalih peta i suve kože stopala koje su izuzetno efikasne i jako brzu mogu dovesti kožu naših stopala i peta u idealno stanje.

Kao najveći nedostatak nege stopala su ispucale peta i više nego su jasan znak da odmah moramo reagovati. Zadebljana, suva i ispucala koža na petama ne samo da loše izgleda, već zna biti i bolna tako da može predstavljati veliki problem.
Kako bi se rešili ispucalih peta potrebno je koristiti proizvod koji će svojim benefitima i kombinacijom visoko efektnih sastojaka pospešiti regeneraciju i ishranu, pa će njihovim korišćenjem koža peta biti vraćena u prvobitno stanje.

Avalon Care krema za ispucale pete u svom sastavu sadrži pantenol koji je na daleko poznat po svojim regeneracijskim svojstvima. Pored pantenola, ovde se nalazi i metil salicilat koji pomaže u ublažavanju bolova nastalih pucanjem kože, ali i dopamin bromid koji ima atiseptičko dejstvo na infekcije nastale na mestu pukotina. Ova singerija sastojaka superiorno rešava sva problematična stanja peta i deluje umirujuće.
Kremu je potrebno aplicirati svakodnevno na pete, nakon higijene stopala. Nema potrebe nanositi veću količinu, naprotiv dovoljno je jako malo, jer krema ostavlja zaštitini sloj koji odmah nakon nanošenja kreće da deluje, pa bi mackanje nekog debljeg sloja bilo nepotrebno.
Cena Avalon Care kreme za ispucale pete je 800din.

Kada smo regenerisali ispucale pete ne smemo zaboraviti i da negujemo stopala, jer je i njima i te kako potrebna nega.
Krema koja se idealno slaže i kombinuje sa Avalon Care kremom za ispucale pete jeste krema iz iste kolekcije, a namenjena je nezi stopala.

Avalon Care krema za negu stopala pogodna je za svakodnevnu negu stopala. Njena nemasna i lagana tekstura obogućava da koža stopala bude nahranjena i hidrirana, a da pri tome ne moramo da čekamo dugo da se upije. Jako lako se razmazuje pružajući idealnu negu našim stopalima. Utiče na uklanjanje suve kože, tako da njenim korišćenjem dobićemo meku i gipku kožu stopala. Naša stopala biće zahvalna na pruženoj nezi, a mi nećemo morati da ih skrivamo ispod čarapa i zatvorene obuće.
Cena Avalon Care kreme za negu stopala je 650din.

Važno je napomenuti da sajtu Global Pharma, koji je inače i glavni zastupnik Avalon Pharma proizvoda, pored Avalon Care kolekcije možemo pronaći i testove za samotestiranje. U okviru sajta imate i akciju gde uz kupljena 2 i više proizvoda, dostava je besplatna.

Nadam se da vam je ovaj i prethodni tekst o Avalon Pharma proizvodima bio koristan i da ste pronašli preparat koji će vam biti saborac u divnoj, visoko efikasnoj nezi.
Ukoliko imate neku nedoumicu u vezi Avalon Pharme, možete ih kontaktirati putem zvanične instagram stranice i vrlo brzo dobićete traženi odgovor.

Нема коментара:

Постави коментар