Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

недеља, 12. фебруар 2023.

Beauty Poison AA krema za podmlađivanje na bazi puževe sluzi i pčelinjeg otrova

 Anti age nega se smatra jednom od najčešćih tema ženskih razgovora. Naime, već kada dođemo do sredine dvadesetih godina postajemo svesni da će naša koža vremenom postati podložna starenju, a samim tim i pojavi prvih bora. Shodno tome aktivno krećemo u potragu za preparatom koji će kožu učiniti mladolikom, elastičnom i negovanom, a samim tim i manje podložnom pojavi tih kasnije teško uklonjivih linija. 

Kada pričamo o anti age nezi jako je važan faktor koji proizvod izabrati kao idealnog saborca. Svedoci smo da na našem tržištu postoji izuzetan broj brendova koji se ističu svojom ponudom anti age proizvoda, pa vrlo često budemo u nedoumici šta izabrati. Kako bi nam odabir bio lakši potrebno je obratiti pažnju na sam sastav tih proizvoda, jer postoje sastojci koji svojim sposobnostima utiču da određeni preparat bude idealan i kada ih vidimo na deklaracijama znamo da taj proizvod radi svoj posao.

Takvi sastojci su hijaluronska kiselina, puževa sluz i pčelinji otrov.  Naime, hijaluronska kiselina se već prirodno nalazi u organizmu i usporava proces starenja, poboljšava elastičnost kože, smanjuje dubinu bora i povećava hidrataciju kože. Ako tome dodamo puževu sluz koja sadrži prirodni kolagen i vitamin B koji je neophodan za obnavljanje i podmlađivanje lica i pčelinji otrov koji stimuliše proizvodnju kolagena, regeneriše kožu dobijamo efekat sličan botoksu samo na prirodan način.

Preparati koji sadrže spomenute sastojke predstavljaju pravu revoluciju u nezi kože i pravi su primer preparata koji pružaju i više nego superiornu negu i čine čuda našoj koži. Takav proizvod imamo kod brenda Beauty Poison i radi se o njihovoj AA kremi za podmlađivanje na bazi pčelinjeg otrova i puževe sluzi.


Beauty Poison AA krema za podmlađivanje na bazi pčelinjeg otrova i puževe sluzi je preparat koji je izvrsan predstavnik sjajnog sastava koji je potreban jednom proizvodu koji ćemo uvrstiti u svoju svakodnevnu rutinu nege u cilju očuvanja mladolikosti kože. Predstavlja botoks bez bockanja i sinonim za savršenu anti age negu. Namenjena je suvoj koži, ali je isto tako pogodna i za normalan tip kože.

Beauty Poison AA krema za podmlađivanje na bazi pčelinjeg otrova i puževe sluzi dolazi u veoma elegantnoj crnoj kutiji. Već na prvi pogled vidi se da se radi o ozbiljnom brendu i preparatu koji odaje utisak kvaliteta koji se nalazi unutar nje.
 
 
Što se tiče samog pakovanja kreme, Beauty Poison AA krema za podmlađivanje na bazi pčelinjeg otrova i puževe sluzi dolazi u staklenom pakovanju od 50ml. Samo pakovanje je izuzetno dobro odrađeno i čini da se ističe u moru drugih krema za negu kože.

Odmah po otvaranju kreme ono što prvo privlači pažnju jeste sam miris, a zatim i tekstura. Miris ove kreme je veoma prijatan i zapravo se radi o mešavini mirisa tamjana, đumbira, ali i mošusa i arome bele ruže. Zaista jedan izvanredan spoj koji bi odgovarao i hipersenzitivnim osobama. Kada je reč o teksturi, ovde imamo jednu veoma laganu i nežnu strukturu. Toliko je nežna i lagana da se odmah po nanošenju apsorbuje ostavljajući kožu nežnom i mekom. Smatram da takav efekat prija svima i da je to ono nešto što tražimo, lagana krema sa sjajnim sastojcima koji pružaju superioran efekat. Što se tiče samog efekta, pored te mekoće i nežnosti kože koja je odmah primetna, prisutan je zdrav prirodan sjaj, ali i dubinska hidratacija.  Uz sve to, redovnom i aktivnom primenom, koža postaje gipka i elastična, zategnuta i mladolika. Pojava bora je odložena, a one već postojeće su neutralisane i manje primetne.

Beauty Poison AA krema za podmlađivanje na bazi pčelinjeg otrova i puževe sluzi je pravi primer revolucionarne nege i sjajan izbor ukoliko želimo da se negujemo proizvodima koji će izuzetno delovati na našu kožu.  Možete je pronaći i poručiti na njihovom zvaničnom sajtu i instagram profilu. Cena kreme je 2990din i verujte mi na reč, vredi svih para.
 
Kada je probate uverićete se u njene blagodeti i potraga za pravom anti age negom biće završena, jer je ono prava tajna mladolikosti kože u jednoj bočici.

Нема коментара:

Постави коментар