Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 14. фебруар 2023.

Medical Plants u službi lepote kože tela

 Voleti sebe znači uživati u svakom sagmentu vremena koje posvećujemo sebi. Da li se radi o momentima ugađanja, odmora ili relaksacije, važno je da sve bude protkano stvarima koje će upotpuniti ugođaj. Ljubav prema sebi ne podrazumeva samo odmor i neku ličnu satisfakciju, već i vreme koje posvećujemo sebi i svom telu. Jako je važno osluškivati svoje telo, svoju kožu i njene potrebe. 

Kada smo kod kože, nema ništa lepše nego je negovati proizvodima koji će podržati njenu nežnost i mekoću, te joj pomoći da u svakom momentu izgleda negovano. Negovana koža je lepa i zdrava koža i veoma je bitno da sa posebnom pažnjom izaberemo preparate sa kojima ćemo je negovati. Takvi preparati su upravo oni koji čine da svojim mirisom imamo osećaj kao da smo u nekom luksuznom spa centru, a svojom negom čine da zaboravimo sve što smo do tada koristili. Takve proizvode imamo kod Medical Plants koji sa posebnom pažnjom sluša naše potrebe i upravo prema njima stvara svoje proizvode.

Shodno tome, oni su moji saputnici kada je u pitanju nega kože, jer njihovi preparati vole našu kožu i pružaju joj upravo ono što njoj i treba. Kada pričamo o samom asortimanu proizvoda za negu tela, Medical Plants definitivno može da se pohvali širokom paletom proizvoda, tako da ćemo kod njih pronaći kako proizvode za kupanje i čišćenje kože, tako i proizvode za negu, ishranu i hidrataciju. Moram da napomenem da su svi preparati kreirani od prirodnih sastojaka izuzetnih karakteristika koji zajedničkom singerijom pružaju izvrsne efekte. Zbog toga, ja ću vam u nastavku teksta preneti svoje utiske o dva preparata za koje smatram da su nam apsolutno neophodni ukoliko vodimo računa o svojoj koži.

Počeću najpre od proizvoda za čišćenje kože tela, odnosno od pilinga, jer je dobar piling preduslov za dobru negu, a takav piling naći ćemo kod Medical Plants.

Radi se o Medical Plants šećernom pilingu koji je namenjen celom telu. U svom sastavu sadrži mešavinu ulja badema, semenki grožđa, kokosa, vitaminom E, kao i predivna mirisna ulja koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Radi se o mirisnim uljima bele orhideje i belog lotosa koji čine da se osećamo kao u najdivnijem spa centru, a ne u svom kupatilu.

Medical Plants šećerni piling dolazi u dve veličine pakovanju, od 200ml i 50ml. Samo pakovanje je dosta čvrsto i prilično kompaktno za upotrebu. Unutar pakovanja krije se šećerni piling. Radi se o pilingu nešto gušće teksture sa krupnim šećernim piling česticama.  Same piling čestice su malo krupnije, tako da ovaj piling spada u nešto grublju kategoriju, pa je idealan za sve one koji žele da budu sigurni da su uklonili sve nečistoće i mrtve ćelije sa kože.

Pored činjenice da ovaj piling sjajno radi posao za koji je predodređen, moram da kažem da zahvaljujući uljima koje sadrži u svom sastavu, na koži ostavlja nežan uljani film koji dodatno hrani i hidrira kožu čineći je nežnom poput somota, ali i sjajnom, negovanom i mirisnom. Toliko dobro neguje našu kožu da nam nakon njega nije potreban dodatan preparat za negu, ali ako ipak želite preporučujem vam da nakon ovog prekrasnog pilinga koristite Medical Plants Emolliens 10% urea koji će je dodatno negovati, posebno ako imate suvu i osetljivu kožu.

Medical Plants Emolliens 10% Urea je preparat koji je namenjen najpre suvoj koži, ali ja bih rekla da bi prijao svim tipovima kože, jer se radi o izuzetno laganom, brzo upijajućem mleku za telo koji je tu da koži povrati vlažnost, regeneraciju i pruži dubinsku hidrataciju.

Dolazi u pakovanju od 200ml i ima pumpicu koja dodatno olakšava korišćenje.  U svom sastavu sadrži ulje semenki grožđa, pantenol i alantoin koji ga čine zaista izuzetnim. Idealan je izbor za korišćenje nakon prethodno spomenutog pilinga, jer imaju identičan miris, tako da je užitak za sva čula pospešen. Kako se radi o veoma laganoj teksturi, jako lako se razmazuje i koža ga brzo apsorbuje, ali ne dajte se da vas to zavara, jer zahvaljujući superiornim sastojcima koži pruža idealnu negu, pa ćemo uz pomoć njega kožu održati negovanom i zdravom, a izbećićemo suve pečate, crvenilo, iritacije i sve one neprijatne simptome koji znaju da prati suvu i osetljivu kožu. Smatram da sa ovim mlekom nema greške i da je njegovo korišćenje apsolutni pogodak za našu kožu.

Ako volite svoju kožu, volećete i ova dva Medical Plants proizvoda.

Cena Medical Plants šećernog pilinga je 1100din, dok je Medical Planst Emolliens 10% urea 1180din. Oba proizvoda dostupna su za poručivanje koje možete izvršiti putem njihovog zvaničnog sajta na kome je besplatna dostava za narudžbine preko 2000din. Preporučila bih vam i da pogledate ostale njihove proizvode, jer smatram da su oni brend koji je i više nego vredan naše pažnje, ali i hvale.


Нема коментара:

Постави коментар