Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 20. фебруар 2023.

Leko Vita Kozmetika - savršen izbor za našu kožu i kosu

 Da li ste čuli za Leko Vita kozmetiku, kozmetiku satkanu od prirodnih sastojaka izuzetnih karakteristika? Ako niste, vreme je da to ispravite, jer njihov asortiman nudi pregršt visoko efikasnih proizvoda za negu kose i kože.

Leko Vita kozmetika je brend baziran na upotrebi prirode u službi lepote i nege, tako da se radi o veganskoj, ručno rađenoj kozmetici pogodnoj apsolutno za svakoga ko želi da se neguje preparatima koji vole našu kožu. U Leko Vita asortimanu pronaći ćemo proizvode za negu kože tela, ali i lica, kao i preparate za negu kose. Pored preparata za svakodnevnu negu, Leko Vita nam nudi i proizvode za različita stanja kože, kao što su rozocea, akne, ekcem, ali i celulit. Njihov asortiman je zaista bogat i širok, tako da su u njega uvrstili i preparate za muškarce, kao i poklon setove.

Kako bih vam bliže približila samu ponudu Leko Vita kozmetike, u nastavku teksta preneću vam svoje utiske o nekoliko njihovih proizvoda za koje smatram da su vredni naše pažnje. Radi se o 4 proizvoda za koje bih mogla da kažem da predstavljaju svaki segment idealne nege.

 


  • Leko Vita balzam malina 
  • Leko Vita tonik za lice
  • Leko Vita zlatno ulje
  • Leko Vita mirisna krema za stopala
 

Leko Vita malina balzam je preparat namenjen nezi ne samo lica, već i tela. Njegova specifičnost ogleda se u samom sastavu, jer se radi o sjajnom predstavniku prirodnog blaga u bočici, tako da ovde možemo pronaći ceđeni sok maline koji u sebi sadrži voćne kiseline i ujedno sadrži vitamin B3 poznatiji kao niacinamid. Sam sastav potvrđuje da se radi o izvrsnom preparatu koji ima pregršt benefita kada je nega u pitanju.

 
Leko Vita balzam malina spada u rebrendirane Leko Vita proizvode tako da dolazi u jako praktičnom pakovanju od 150ml. Pakovanje ima pumpicu koja veoma olakšava samo korišćenje i doziranje proizvoda. Kada je tekstura u pitanju, moram priznati da se radi o veoma prijatnoj, gelastoj strukturi. Jako lako se razmazuje i koža ga veoma brzo apsorbuje. Obzirom da je ovaj balzam pogodan kako za lice, tako i za telo jako je važno istaći njegove benefite, te sa sigurnošću mogu da vam kažem da je ovaj preparat sjajan za nutralisanje flekica od bubuljica bilo da se te flekice nalaze na licu ili telu, podjednako je učinkovit. Pored toga, divno neguje i hidrira kožu, ne ostavlja masan trag već svilenkast osećaj mekoće i predivan miris maline tako da će ga svi ljubitelji ovog voća obožavati.


Drugi Leko Vita proizvod koji je idealan izbor kako za čišćenje kože lica, tako i kao priprema kože za naredne korake nege jeste svakako Leko Vita tonik za lice.
Leko Vita tonik za lice je preparat sa kojim vrlo efikasno možemo ukloniti šminku, očistiti lice i pripremiti kožu za sve serume i kremice sa kojima se negujemo. Znači, ovo je preparat pogodan u danima kada nosimo šminku, ali i u svakodnevnoj rutini nege. Važno je napomenuti da se radi o apsolutno prirodnom, veganskom i ručno pravljenom proizvodu.
 
U svom sastavu sadrži ekstrakt krastavca i aloje, tako da na kožu deluje i regenerativno, ali i umirujuće. Odlikuje ga jako gelasta tekstura, a koristi se uz pomoć tufera, te se nakon toga ispira. Ono što mi se posebno dopalo, jeste sama činjenica da je izuzetno blag. Naime, ne isušuje kožu, a u isto vreme je čini očišćenom i pripremnjenom za nastavak rutine. Veoma efikasno uklanja višak sebuma, deluje antibakterijski uz momenat dodatne hidratacije. 
Zbog svih tih njegovih odlika, rekla bih da je ovaj preparat jedan od onih koji bi odgovarao svim tipovima kože, bilo da se radi o masnoj ili pak osetljivoj koži.

 Jedan od delova tela koji vrlo često zaboravimo ili pak preskočimo da negujemo, a setimo se kada dodje vreme za papuče i otvorene sandale jesu stopala. Kako nam preskakanje nege tog jako važnog dela tela ne bi prešlo u naviku, jer svi volimo da imamo nežna stopala, Leko Vita ima jedan proizvod koji će nas najpre svojim mirisom, a zatim i svojom negom podstaći da nega stopala bude neizostavan deo.
Naime, radi se Leko Vita mirisnoj kremi za stopala za koju mogu da kažem da je najlepša krema za negu stopala koju sam koristila.
 

Leko Vita mirisna krema za stopala je proizvod koji će naša koža stopala obožavati. Toliko lepo neguje i omekšava kožu stopala da sam prosto zadivljena. Jako je nežna, pufnasta, te se izuzetno lako razmazuje ostavljajući kožu mekom i glatkom. Uz to, moram dodati i njen predobar miris koji je u isto vreme intenzivan, a opet blag tako da ne stvara onaj momenat gušenja, već jako prija. Može da se koristi kao proizvod za svakodnevnu negu, a pak možete je koristiti i kao masku, tako što ćete je naneti u debljem sloju i ostaviti preko noći da deluje. Rezultat je očaravajuć i verujte mi na reč, vaša stopala biće vam zahvalna na ovoj izuzetnoj nezi.

Poslednji, ali ne i manje važan proizvod iz ove odabrane grupe proizvoda iz Leko Vita asortimana o kojima želim da pričam jeste njihovo zlatno ulje.
Za razliku od sličnih proizvoda ovog tipa na našem tržištu, Leko Vita zlatno ulje je namenjeno kosi i temenu.
Naime, radi se o singeriji organskih biljnih, nerafinisanih ulja namenjenih tretmanu temena i kose. U svom sastavu sadrži čak 10 organskih, nerafinisanih ulja od kojih se svako sa velikim razlogom našlo baš tu.  Jedni od njih su i ulje indijskog ljiljana, kao i ulje američkog pekan oraha, te zahvaljujući njima, zlatno ulje ima širok spektar  namene kada je ne samo nega u pitanju, već i različiti problemi temena i samog vlasišta.

Leko Vita zlatno ulje je pogodno najpre kod opadanja kose izazvano da li koronom, stresom ili nekim drugim faktorom. Uz to, pokazalo se i kao veoma efikasan proizvod za tretiranje alopecije, saboreje i ekcema, ali i psorijaze, kao i kod gljivičnih infekcija. Veoma blagotvorno deluje na samo teme, ali i vlasište, jer revitalizuje i vraća zdrav i prirodan sjaj. Koristi se tako što se nanosi direktno na teme, umasira i ostavi da deluje nekoliko sati nakon čega se kosa pere šamponom koji ne sadrži agresivne i štetne supstance. Preporuka je da to bude prirodan šampon sa neutralnom ph vrednošću.
Zahvaljujući ovoj prekrasnoj mešavini koja se ručno pravi naše teme i vlasište biće zdravo i na površinu izaći će sva lepotu koju kosa poseduje.


Ova četiri proizvoda su samo mali deo Leko Vita asortimana čiji su proizvodi i više nego vredni naše pažnje. Ako volite prirodnu kozmetiku koja je ručno rađena i koja zaista radi posao kome je namenjena, smatram da je Leko Vita sjajan izbor. Pregršt izuzetno efikasnih i delotvornih preparata krije se u njihovoj paleti i čeka da bude korišćeno u službi zdrave i negovane kože i kose.
 
Sve Leko Vita proizvode možete poručiti putem njihovog zvaničnog sajta ili instagram profila. Pored poručivanja, na Leko Vita instagram profilu pronaći ćete mnoštvo korisnih saveta, ali i iskustva korisnika o upotrebi njihovih preparata.

Singerija prirodnih sastojaka radi u službi lepote, nege i zdravlja i nalazi se upravo u Leko Vita preparatima. Probajte i uverite se u lepote prirodne, ručno rađene kozmetike.

Нема коментара:

Постави коментар