Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 9. фебруар 2021.

IKEBANA Prirodni parfemi

Parfem je poput odevnog predmeta, poruke, načina predstavljanja sebe, odela koja se razlikuje u skladu sa ženom koja ga nosiPaloma Picasso

Parfem predstavlja lični pečat, nešto naše po čemu veoma često ostajemo zapaženi.
U industriji postoji ogroman izbor parfema, kao i mirisnih nota, zbog čega često ne možemo da se odlučimo samo za jedan.
Kada kupujem parfeme prvi izbor budu neke slatke note koje u sebi imaju vanilu i znam da ću ga često koristiti i da će mi se veoma dopasti.
Nedavno gledajući instagram profile pronašla sam profil koji se bavi izradom prirodnih parfema i veoma su me privukli, jer do sada nisam koristila prirodne parfeme. Prirodnu kozmetiku veoma često koristim, ali prirodne parfeme nisam. 

Ikebana prirodni parfemi su uljani parfemi koji su ručno pravljeni i u sebi imaju prirodne sastojke. U svojoj ponudi imaju tri mirisne note smokvu, buket i citrus. Dolaze u pakovanju od 50ml, ali u ponudi imaju i roler pakovanja od 10ml.


Ikebana smokva parfem je senzualna miris i malo jači od buket parfema.
Ima lep miris koji se dugo zadržava na telu. Kao i svi Ikebana parfemi, nanosi se na pulsne tačke i traje jako dugo.
Ikebana buket parfem je moj favori. Divan, nežan i miriše na cveće. Sladak, a u isto vreme svež. Baš mi se dopao.

Obe mirisne note su sofisticirane i jako lepe. Pakovanja u vidu rolera od 10ml su odlična za torbu ili ako želite da parfem prvo isprobate, pa onda kupite u većem pakovanju. 
Oba pakovanja imaju metalnu kuglicu što je vrlo pohvalno, jer pakovanja ovog tipa uglavnom imaju plastičnu kuglicu koja se jako brzo pokvari.
Mislim da su ovi parfemi pravi izbor za sve koji vode računa o tome šta koriste, a i za sve koji žele da lepi mirišu i da ih svi pitaju koji je to parfem?
Pored toga, ove parfeme pravi jedna mala firma, a u ove vreme treba da podržimo mala preduzeća i kupujemo njihove proizvode.

Cena Ikebana parfema za pakovanja od 50ml je 3400din, dok su roler pakovanja od 10ml 1000 din sa uračunatom poštarinom, a za teritoriju Beograda moguće je i lično preuzimanje.

Koji je vaš omiljeni parfem?

1 коментар: