Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

петак, 26. фебруар 2021.

Tortilje - brz i ukusan doručak

Ćao, dragi moji! Dobro došli u moj novi tekst.
Danas neću pisati o šminki i kozmetici već o kuvanju i receptima. Ovaj deo sam na svom blogu nepravedno zapostavila i želim da sa vama s'vremena na vreme podelim brze, a pri tome veoma ukusne recepte.
Ovoga puta za vas imam jedan recept za ukusan doručak. Radi se o tortiljama.


Za pripremu ovog jela potrebne su tortilje, slaninica, pršuta, kačkavalj, pavlaka i Barbecue Saouce odnosno paradajz sos sa ukusom dima.
Za tortilje odlučila sam da to budu Mexicana tortilje, jer su preukusne, nisu mnogo velike, taman toliko koliko je dovoljno za jedan ukusan obrok. U jednom pakovanju ima 8 komada i postoje i u fit verziji.

Kada sam pripremila gore navedene sastojke, polovinu tortilje najpre sam namazala pavlakom, a zatim dodala tanko nasečenu pršutu i slaninicu. Od gore sam stavila kačkavalj, preklopila i sve to u toster na minut-dva. Pravila sam ih i u drugoj verziji gde sam umesto pavlake na tortilju namazala paradajz sos sa ukusom dima i mogu vam reći da mi se ta varijanta više dopala. Sam Barbecue Sauce sos je malo jači, ima intenzivniji ukus u odnosu na pavlaku i zbog toga mi se više svideo.
Nije prejak, tako da slobodno mogu i deca da jedu.

Ovo je jedan ukusan, a brz recept koji je idealan za doručak. Svideće se svima, u to sam sigurna, samo vas moram upozoriti da pripremite više ovih ukusnih tortilja, jer će svi tražiti parče više, pa jedno pakovanje neće biti dovoljno.
Mexicana tortilje, kao i Barbecue Sauce  možete kupiti u Maxi i Idea prodavnicama, a na instagramu imaju divan profil koji bih vam preporučila da pogledate.

Nadam se da vam se svideo ovaj recept i ako ga budete probali, obavezno mi javite kako vam se svidja.

Нема коментара:

Постави коментар