Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 1. мај 2017.

DR Colić dnevna krema sa hijaluronskom kiselinom

Ćao drage moje!
Za danas sam vam pripremila recenziju DR Colić dnevne kreme sa hijaluronskom kiselinom koja je namenjena reaktivnoj koži lica,a to je suva koža,sklona isušivanju,kao i osetljiva koža.
Znam da dosta vas ima suvu kožu i da sam posle teksta o Veoma Zdravoj Kremi dobila  dosta pitanja gde je kupiti,a da nije Srbija u pitanju,a ja zaista ne znam da li je ima u Bosni i Hrvatskoj,dok sam za ovu DR Colić kremu sigurna da je ima i vani u prodaji.Sigurno će vam ovaj tekst značiti i pomoći u pronalaženju idealne kreme za suvu i osetljivu kožu.
Ukoliko je i vaša koža lica suva i osetljiva,nastavite da čitate ovaj tekst.



Pre više od mesec dana dobila sam priliku da testiram DR Colić dnevnu kremu za lice i veoma sam se obradovala,jer obožavam njihove maske za lice,dok njihove kreme nisam probala.
U paketiću sam dobila od prilike toliku količinu testera koja odgovara jednoj kremi od nekih 50ml. U pitanju su bili svi testeri dnevne kreme,a znam da imaju i istu ovakvu kremu,samo noćnu.



Dnevna krema sa hijaluronskom kiselinom
Krema je poboljšane formulacije,namenjena jačanju i boljoj hidrataciji reaktivne kože. Nanosi se ujutru,na dobro očišćenu kožu i nakon umivanja.
Paraben free.

Količina kreme koja se nalazi u jednoj kesici je dovoljna za dva korišćenja. Sama tekstura kreme je veoma lagana,što je i predviđeno za dnevne kreme. Jako lepo se razmazuje i koža je brzo upija. Na licu ne ostavlja lepljiv i težak osećaj.Ima jako prijatan i nežan miris,tako da ukoliko ne volite jake mirise krema,ova će vam svakako odgovarati.
Imajući u vidu da je moja koža lica jako suva,ovu kremu sam testirala mesec dana i došla sam do zaključka da suva koža veoma dobro reaguje na nju. Ni u jednom trenutku nisam imala osećaj zatezanja kože,pojave crvenila i perutanja,što znači da je koža dobila baš tu hidrataciju koju ova krema obećava.
Jako sam zadovoljna ovom kremom za lice i kako mi je ostalo još svega par kesica kremu,sigurna sam da ću je kupiti u originalnom pakovanju,a pored toga imam u planu da kupim noćnu kremu za lice iz iste ove kolekcije.
DR Colić dnevnu kremu za lice sa hijaluronskom kiselinom,kao i ostale DR Colić proizvode možete naći u svim bolje snabdevenim apotekama. Cena ove dnevne kreme za lice je oko 1800din ili 16e.

****Koju kremu za lice vi koristite? Da li ste probale nešto iz DR Colić asortimana?****

 
 

3 коментара:

  1. Dosta sam puta do sada citala recenzije na temu proizvoda Dr Čolića, ali do sada nisam koristila ni jedan njihov proizvod. Dnevne kreme koje ja koristim jesu bekutan (bejbi krema) i Vichy, tamnozelena dnevna. Međutim s obzirom da je ova bez parabena, mislim da bi mi odlicno koristila. Jeste moja koza dosta mlada, ali je ipak jako suva tako da verujem da cu probati kremu dr colica. Sjajno uradjena recenzija, draga moja Ivana! Drago mi je sto se tebi svidja i koristiti ti.

    Visit my blog, HERE

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno <3 Ja sam probala tu Bekutan kremu,ali mi nije odgovarala. Koža ne može da je upije i budem masna ceo dan.

      Избриши
  2. Odlican post draga <3 Nikad nista od njih nisam probala. Deluje zanimljivo ova krema ali joj je malo jaca cena. :/

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши