Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

недеља, 10. јун 2018.

Balea lasion za tuširanje - Sensual Rose

Ćao, dragi moji!
Pre nekog vremena jedna od vas mi je predložila da bih mogla da napišem nešto više o proizvodima za negu tela, odnosno nešto više o proizvodima za tuširanje koje koristim u poslednje vreme.
Zaista duže vreme nisam spominjala ovaj tip proizvoda i vreme je da to ispravim.
Iz tog razloga pretstaviću vam proizvod za koji posežem skoro svaki put prilikom tuširanja. Radi se o Balea lasionu za tuširanje - Sensual Rose.


Kao što znate, Balea je jako pristupačan brend koji je dostupan u okviru Dm drogeria. U ponudi imaju jako puno proizvoda i stalno izbacuju nešto novo. Ovaj lasion nije deo limitirane kolekcije i dostupan je u okviru standardne ponude.
Dolazi u pakovanju od 200ml. Zanimljivo je kako se radi o lasionu za tuširanje i pakovanje je kao kod lasiona za negu tela, što mislim da je jako praktično. Pored toga, dizajn pakovanje je pravi letnji i na prvi pogled, jako privlačan.


Tekstura lasiona je tečna, ne previše gusta, ali jako lepo peni i neguje kožu.

Iako nisam fan cvetnih mirisa, moram da priznam da mi se jako dopao. Nije napadan, slatkast je i podseća  na miris ratluka od ruže. Pravi letnji miris koji možete svakodnevno koristiti.


Balea lasion za tuširanje je jako pristupačan i koštao je svega 115 din što je jako jeftino. Kada je na popustu, možete ga naći i ispod 100din. Za proizvod ovog tipa to je i više nego povoljna cena. Pored njega, možete pronaći i mnoštvo sličnih proizvoda ovog brenda.

              ****Da li koristite Balea proizvode? Imate li svoje favorite?****


Нема коментара:

Постави коментар