Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 21. септембар 2020.

Recenzija Medical Plants proizvoda

Danas nastavljamo sa recenzijom prirodne kozmetike i u ovom tekstu želim da vam predstavim Medical Plants proizvode.

Bogatu paletu proizvoda za negu lica i tela, formulisali smo uz mnogo ljubavi i stečenog znanja kroz tri generacije farmaceuta.
U okviru porodičnog preduzeća dizajniramo inovativne, visoko efikasne bio - kozmetičke proizvode koji predstavljaju spoj tradicije i najsavremenijih znanja iz oblasti kozmetologije.(Izvor)

Medical Plants u svojoj ponudi ima širok asortiman proizvoda. Imaju proizvode namenjene svim tipovima kože, kao i proizvode za negu tela i kose.
Ceo asortiman njihovih proizvoda možete pogledati ovde, a ja sam isprobala tri proizvoda. 
Probala sam Aloe Vera Pantenol blagi gel za umivanje, kajsija piling i Active Beauty kremu za lice.

Medical Plants AloeVera Pantenol blagi gel za umivanje je izuzetno blag gel. U sebi sadrži aloju, pantenol, spirulinu, glicerin i hijaluronsku kiselinu.
Pogodan je za sve tipove kože, kao i za svakodnevnu upotrebu.

Veoma mi se dopao ovaj gel za umivanje. Najpre, samo pakovanje zbog pumpice je veoma praktično za upotrebu. Jedna pumpica je dovoljna za jednu upotrebu, a pakovanje ima 200ml, tako da ga nećete brzo potrošiti.
Kao i dejstvo koje je veoma blago prema koži, takav je i miris ovog gela. Blag, nežan i skoro ne primetan.
Gel je providan i pri umivanju blago peni. Veoma lepo očisti lice, bez isušivanja i ostalih neželjenih pojava, a kožu pripremu za naredne korake u rutini nege lica.
Mislim da je ovaj gel odličan proizvod i da bi odgovarao i najosetljivijem tipu kože.

Medical Plants Kajsija piling za lice je emolientni piling namenjen koži lica, vrata i dekoltea. Koristi se jednom do dva puta nedeljno, nanoseći piling na suvu, prethodno očišćenu kožu.

Ovaj piling dolazi u plastičnom pakovanju od 100g. Ima lep, prijatan miris kajsije i sam piling na prvu, izgleda veoma zanimljivo.
Najpre, piling čestice su braon boje i piling je prilično guste teksture.  Piling čestica ima jako puno, tako da je bez sumnje da će ovaj piling odlično raditi svoj posao. Čestice su krupnije, tako da zbog same njihove grubosti, piling nisam koristila na suvom lice. Najpre bih lice očistila prethodno spomenutim gelom za umivanje, a nakon toga na vlažno lice nanela piling i ispilingovala kožu.
Na ovaj način, piling nije pregrub i super ukloni mrtve čelije kože. Nakon njega, kože je jako lepa, nežna i dobije jednu vrstu sjaja što mi se veoma dopada.
Svidja mi se ovaj piling, jer kao što sam rekla, lepo radi svoj posao, ne isušuje kožu već je čini mekanom i nežnom.

Medical Plants Active Beauty krema za lice je hidratantna krema za lice. Namenjena je hidrataciji i čuvanju kože od štetnog uticaja okruženja. Sadrži hijaluronsku kiselinu, 9 peptida i probiotik.

Ova krema namenjena je svim tipovima kože, pa i izuzetno suvoj koži. Dolazi u pakovanju od 30ml i ima pumpicu koja olakšava apliciranje kreme. Ovakav način korišćenja kreme je daleko higijenski i ja volim ovakva pakovanja.
Krema je, kao i gel za umivanje, veoma blaga i nežna. Takve je i teksture. Za celo lice dovoljna je jedna pumpica, jer se krema lako razmazuje i koža je brzo upije.
Nakon nje, koža je veoma nežna i hidrirana. Mislim da je ovo jako dobra dnevna krema, jer ispunjava sve kriterijume jedne dnevne kreme za lice. Kožu tokom celog dana drži hidriranom i mekanom, nema neprijatnog zatezanja i crvenila.

Svidja mi se ceo koncept Medical Plants proizvode, jer se zasnivaju na hidrataciji i izuzetno su blagi prema koži. Sva tri proizvoda su jako nežna, a odlično rade svoj posao. Ni sa jednim od njih nisam imala neprijatno iskustvo, tako da smatram da bi ovi proizvodi odgovarali i osobama koje posvećuju posebnu pažnju nezi lica.


*Da li ste probali Medical Plants proizvode?
Šta koristite za negu lica?

5 коментара:

  1. Ovaj gel i ja koristim i zadovoljna sam. Odličan post ❤️


    lepotaodaleks.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Brend zaista deluje odlično,morala bih da ga probam!Odličan post,fotke su divne!

    ОдговориИзбриши
  3. Brend mi djeluje veoma kvalitetno, kao i sami proizvodi. Nisam probala, ali uzeću ih u ozbir. Odličan post.❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam probala ništa od ovog brenda ali izgleda sasvim okej. Super post! xoxo

    LIVING LIKE V

    ОдговориИзбриши
  5. Mnogo je lijepo što si posvetila pažnju prirodnoj kozmetici. Nadam se da će prirodna kozmetika zaživiti mnogo više nego što je sada ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши