Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

петак, 18. децембар 2020.

Hvala piling za ruke

Ne znam za vas, ali svake godine, negde u ovo vreme kada krenu mrazevi i temperatura se približi nuli moje ruke postanu izrazito suve. Ta suvoća se ne javi sama već dođe i svrab, peckanje, kao i ispucala koža. U tim momentima ne pomaže ni jedna krema za ruke, osim pantenola. Ove godine sam se na vreme naoružala pantenolom, ali i jednim pilingom o kojem želim da vam kažem par reči više.
Radi se o Hvala pilingu za ruke.

Hvala piling za ruke je prirodan, ručno pravljen piling koji nam dolazi iz Novog Pazara. Radi se o jedinstvenom proizvodu koji u sebi sadrži blaga Srbije kao što su zeolit, kamilica i med. Namenjen je dubinskom čišćenju, detoksikaciji i nezi kože. 

Ovaj piling za ruke dolazi u plastičnom pakovanju od 120grama sa rokom upotrebe od 6 meseca od dana otvaranja. Samo pakovanje pilinga je crno, jednostavno, a opet veoma lepo. Piling je smešten u papirnu kutiju na kojoj je naveden sastav proizvoda, kao i neke osnovne informacije.

Kada otvorite piling najpre privućiće vas njegov miris koji je veoma neobičan i specifičan. Miris je prirodan i podseća na miris borove šume pomešan sa medom i mandarinom. Ima tu neobičnu mešavinu mirisa koja je veoma lepa i meni se jako svidela. Pored mirisa, ovaj piling ima strukturu koju nisam viđala kod drugih proizvoda. Pored ulja i piling čestica koje ima, ovaj piling ima i tragove bilja koje su učestvovale u njegovoj pripremi. Taj prirodan dodir veoma pojačava sam doživljaj ovog pilinga.

Spomenula sam da ima i taj uljani deo, ali pre bih rekla da je to med, a ne ulje, jer je ulje dosta tečno, a ovde se ipak radi o nešto čvršćoj masi. Piling čestice su sitne, dosta nežne, ali ipak dovoljne da odrade dobar piling ruku i uklone svu što treba, a kožu ostave mekanom. Stekla sam utisak da je ovo jedan pravi medeni piling.

Hvala piling se koristi tako što uzmete malu količinu pilinga i nanesete na vlažne ruke. Ruke nekoliko minuta istrljate sa njim, kao da ih perete, a zatim isperete vodom. Nakon njega, koža je veoma lepa i blistava, odaje utisak jako negovanih ruku. 
Pored tog efekta koji daje ovaj piling, ruke su nahranjene i jako nežne. Jako mi se dopalo i to što nakon njega nije potrebna krema, jer posle ispiranja na rukama ostaje uljani osećaj koji neguje kožu.
Veoma mi je pomogao i učinio da koža ruku izbegne pucanje, svrab i sve ostalo što donosi hladno vreme.
Mislim da je ovaj piling jedan jako dobar, da ne kažem odličan proizvod, jer radi sve što obećava.  Pored toga, ovo je prirodan proizvod napravljen u Srbiji.
Njegovom kupovinom podržavamo mala preduzeća kojima je u ovom trenutku naša podrška veoma bitna.

Pored ovog pilinga, Hvala kozmetika ima i ostale proizvode koje ekskluzivno možete pronaći u DM drogeriji.
Sve informacije o Hvala kao brendu i njihovim prozvodima možete pronaći na njihovom instagram profilu, kao i sajtu Hvala.rs .

*Da li ste probali nešto iz asortimana Hvala kozmetike?


1 коментар: