Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

петак, 26. мај 2023.

Bake O’ Clock - savršeno kulinarsko uživanje za tili čas

 Da li ste i vi mišljenja da nešto što je ukusno zahteva duže vreme pripreme? Koliko često odustanete kada vidite komplikovan recept ili pak ne želite nered u svojoj kuhinji, jer većina recepata zahteva gomilu prljavih sudova?

Kada su kulinarske čarolije u pitanju, moram priznati da baš nisam vešta koliko bih želela, te vrlo često pribegavam već isprobanim receptima za koje znam da sigurno uspevaju. No i pored toga, svaki od njih iziskuje određeno vreme pripreme i punu sudoperu, te često biram alternativu odnosno poručim ili pak kupim gotovo.

No, nedavno sam otkrila jedan strava brend koji svoje poslovanje i proizvode propagira kroz ukusne slatkiše i slaniše koji dolaze u vidu gotovih smeša za čiju pripremu je potreban minimalan dodatak namirnica i svega jedna posuda u kojoj ćemo sve sjediniti.

Naime, radi se o Bake O’ Clock, inovativnom konceptu spremanja hrane koji nam omogućava da uz malo truda uživamo u ukusnom obroku. U svom asortimanu za sada imaju četiri smeše za brze i zdrave obroke, za koje je potrebno od 5 do 30 minuta pripreme, tako da ovde možemo pronaći:

  1. Choco
  2. Protein pancakes
  3. Golden Pastry
  4. Chrono
Bake O’ Clock Choco smeša je jedna od najukusnijih smeša za čokoladni užitak koju sam probala. Naime, radi se o čokoladnoj smeši namenjenoj pripremi  mafina. Ova jedna kesica dovoljna je za 12 standardnih ili 24 manja mafina, a sve što je potrebno dodati jeste voda i ulje. Sve sjediniti, nasuti u kalupe za mafine i ispeći. Rezultat je savršen.

 
Mislim da bi se ovi čokoladni mafini dopali svim sladokuscima bez obzira da li volite čokoladu, jer na ovako nešto ne možete ostati ravnodušni. Izuzetno ukusno, jako brzo i sjajno čak i u situacijama kada vam dolaze nenajavljeni gosti ili želite da se na brzinu zasladite nečim čokoladnim i slasnim.

Pored fantastične choco smeše, još jedna izuzetna smeša krije se u Bake o’Clock asortimanu koja će nam pomoći da pripremimo preukusno pecivo. Naime, radi se o Bake O’ Clock Golden Pastries, odnosno praškastoj mešavini za pripremu peciva kao što su kiflice ili hleb. Uz dodatak vode i kvasca imaćemo najlepše testo prepuno vitamina, jer je Golden Pastries prepun proteina, dijetalnih vlakana i esencijalnih minerala Mg, Zn, Se, K, Mn i Cu koji doprinose normalnoj funkciji našeg imuno sistema. Bogat je i semenkama suncokreta tako da je izuzetno ukusan bez obzira da li se odlučili na slatko ili slano punjenje, te je i važno napomenuti da pecivo uspeva čak i ako niste vrsni pekar.

Kada smo već kod peciva, Bake O’ Clock je mislio na sve pa je u svoju ponudu uvrstio smeše koje su pogodne ukoliko smo na dijeti ili na posebnom režimu ishrane, jer su u tim momentima peciva i slatkiši nešto što ne bi trebalo da konzumiramo. Shodno tome, kod njih imamo i nešto zdraviju alternativu, odnosno hrono mešavinu i proteinske palačinke.
Bake O’ Clock Chrono mešavina je idealan izbor za pripremu hrono mafina ili pak hrono hleba, jer se u oba slučaja može iskoristiti. Ja sam ovoga puta izabrala projarice odnosno hrono mafine koje su mi poslužile kao idealan doručak. Ova smeša uz dodatak kiselog mleka, jaja i sira priprema se za čas, a verujte uživanje je zagarntovano.

Bake O’ Clock Protein Pancakes su jedne od najlepših proteinskih palačinki. Spremaju se bez upotrebe miksera uz malo ulja i vode. Spremne su jako brzo, a uz jednu kesicu ove smeše imate dovoljno za 14 preukusnih američkih palačinki. Možete ih konzumirati samostalno ili pak uz dodatak voća i nekog topinga. Izuzetno su ukusne i pretstavljaju raj za sva nepca.

Smatram da je Bake O’ Clock napravio pravu revoluciju kada je priprema ukusnih obroka u pitanju. Ove 4 gotove smeše idealne su za ukusan obrok tokom celog dana ili pak kada nam dolaze gosti. Brza i laka priprema daje savršene rezultate koji će se svima dopasti, te će nas navesti da Bake O’ Clock postane stalni gost naše trpeze.

Sve Bake O’ Clock proizvode možete kupiti u prodavnicama širom Srbije, a spisak istih pronaćićete na njihovom sajtu. Pored spiska prodavnica kod njih možete pronaći i predloge drugih recepata koje možete pripremati uz pomoć njihovih gotovih smeša. Bilo kako bilo, sigurna sam da će uz njih uživanje u kulinarskim čarolijama biti zagarantovano.

Нема коментара:

Постави коментар