Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 16. мај 2023.

Sanct Bernhard - sinonim za kvalitet

Znate onaj osećaj kada isprobate proizvode nekog brenda, oduševite se kvalitetom i efektom, te poželite da zauvek uživate u takvoj nezi?
E, pa takav osećaj imam i ja kada je u pitanju Sanct Bernhard, nemačka firma koja pleni izuzetnim asortimanom proizvoda besprekornog sastava i kvaliteta.
Ovde se ne radi samo o bez temeljnoj hvali, već o proizvodima koji zaista imaju izvanredan učinak bilo da se radi o nezi tela ili pak lica.

Pre mesec dana napisala sam prve utiske o nekoliko njihovih proizvoda i nakon mesec dana aktivnog korišćenja mogu da potvrdim da su sjajni u svojoj klasi, te želim da i dalje pričam o njima, pa vam u nastavku donosim još nekoliko njihovih preparata za koje smatram da su vam aposlutno potrebni ukoliko želite da svoje lice i telo negujete proizvodima koji plene svojom negom.

Kada je reč o samom asortimanu, Sanct Bernhard definitivno može da se pohvali raznovrsnošću kada su u pitanju kako proizvodi, tako i kolekcije samih proizvoda. U prethodnom tekstu, bazirala sam se na Aloe Vera kolekciju, a sada sam poželela da to ipak bude mix više proizvoda različitih kolekcija, jer sam želela da isprobam više linija i vidim šta to nude, a i da ujedno pomognem i vama da steknete širi uvid u njihovu ponudu.

Sanct Bernhard set uljanih kupki je set koji je najpre idealan kao poklon dragoj osobi, a zatim i kao poklon samoj sebi. Naime, u ovom setu nalazi se ukupno 6 biljnih kupkica od po 100ml i to:

  • Uljana kupka za negu zglobova
  • Uljana kupka sa cvetom sena
  • Uljana kupka za večernje uživanje
  • Uljana kupka od iglica smrče
  • Kupka sa uljem lavande
  • Kupka sa uljem divljeg kestena
 
Ovaj set pretstavlja najpopularnije Sanct Bernhard kupke spakovane u pakovanja od 100ml. Radi se o uljanim kupkama koje će najpre osvojiti svojim svežim biljnim mirisom, a zatim i na duže staze kupiti svojim učinkom kada je nega u pitanju.  Naime, ove kupkice poseduju izvanrednu moć nege, jer sadrže sjajne biljne sastojke i ekstrakte koji vrlo delotvorno utiču na samu kožu. Pored tog, da kažem uticaja, sama upotreba ovih kupkica doprinosi relaksaciji i aromaterapiji, te je zaista njihovo korišćenje veoma blagotvorno. Idealne su za korišćenje nakon napornog dana, momente opuštanje, jer sve što je potrebno jeste napuniti kadu, dodati uljanu kupku i prepustiti se raskošnom uživanju.

 
Nakon uživanja u uljanim kupkama kako bi upotpunili negu tela predlažem vam da koristite Sanct Bernhard puter za telo od nara. Ovaj buter dubinski će nahraniti i regenerisati kožu, ali i doprineti da bude meka, lepa i nežna.


Sanct Bernhard puter za telo od nara je jedan sjajan preparat idealan za sve ljubitelje dobre nege tela. Proizvod koji će, zahvaljujući sjajnim sastojcima kao što je nar i ulje semenki nara, doprineti da suva i dehidrirana koža, kao i suvi pečati budu samo daleka prošlost. Maestralna, puterasta tekstura prosto se topi pod toplotom kože čineći da se puter jako brzo upija ostavljajući kožu svilenkasto mekom i nežnom. Ne mogu da budem a da ne spomenem i njegov miris za koji smatram da bi prijao i hipersenzitivnim osobama. Naime, miris je decentan, blag i senzitivan, prisutan, ali ne previše. Rekla bih da je dovoljan da upotpuni male spa rituale nege. Smatram da je ovaj puter idealan predstavnik svoje klase, odnosno klase preparata za negu tela koje će naša koža obožavati.
Cena Sanct Bernhard putera za telo od nara je 1490din.


Sanct Bernhard krema za negu poleđine ruku je najbolja krema za ruke koju sam probala. Kada kažem najbolja to i tako mislim jer je ova krema pravo blago u bočici. Krema zbog koje ćete zavoleti svoje ruke bez obzira što su one pre toga bile suve, ispucale i grube, jer ova krema čini pravi preporod.

 
 
Sanct Bernhard krema za negu poleđine ruku je zapravo krema koja se može koristiti za sve delove koji su skloni boranju kože poput lica, vrata, šake i poleđine ruku, Uz to, pogodna je i za suvu i ispucalu kožu. Ja sam je za sada koristila samo za negu ruku i zaista je izvanredna. Moram priznati da ima veoma interesantan sastav za koji smatram da je zaslužan za svu negu koju pruža. Naime, u sastavu ove kreme nalazi se kolagen i carotin koji u zajedničkoj sinergiji čine magične rezultate. 

 
Što se tiče teksture, u prvi mah čini se da je ova krema teška i masna, ali zapravo je skroz drugačija. Lako se razmazuje, još brže upija, a rezultati su gotovo momentalno vidljivi. Odmah nakon upijanja koža postaje izuzetno, ali izuzetno nežna i meka. Ruke dobijaju lepši vizuelni izgled tako da koža izgleda kao da je oduvek negujete kvalitetnim preparatima. Izuzetno dobro regeneriše ruke, ali i pruža ishranu i hidrataciju čime utiče da suvu i ispucalu kožu zameni nova, meka i nežna čime smatram da ova krema i te kako zaslužuje da se o njoj priča i da definitivno opravdava poverenje na hiljade zadovoljnih korisnika.
Cena Sanct Bernhard kreme za negu poleđine ruku je 990din.

 
Pored preparata za negu tela, Sanct Bernhard ima i sjajne proizvode za negu lica, a Aloe Vera piling je jedan od njih. Naime, radi se o pilingu za lice koji spada u kategoriju nežno nežnijih i blažih pilinga pogodnih i za osetljivu kožu. Piling čestice satkane su od od koštica kajsije i dijatomeje što doprinosi nežnom, ali vrlo efikasnom uklanjanju nečistoća i mrtvih ćelija sa kože lica.


Izuzetno je blagotvoran, efikasan i nežan. Pored funkcije pilinga pogodan je i za masažice u cilju pokretanja metabolizma što je veoma važno kada je koža u pitanju. Nakon upotrebe nema iritacija, crvenila i neprijatnog zatezanja, već samo čista koža pripremnjena za naredne korake nege koji slede. Moram dodati i da zahvaljujući soku Aloe Vere nakon upotrebe ovog pilinga koža dobija potrebnu količinu vlage što je posebno važno kada su suvokožci u pitanju.

 
I za kraj ostavila sam jedan proizvod koji nam je neophodan ukoliko želimo da naše usne budu lepe i meke bez ispucalosti i suve kože. Dakle, radi se o Sanct Bernhard Balzamu sa usne sa hijaluronskom kiselinom. Ovaj balzam je preparat koji će naše usne negovati tako da u svakom momentu budu meke i gipke, a sve to zahvaljujući hijaluronskoj kiselini dugog i kratkog lanca koja je zadužena za izglađivanje bora, a pantenol i shea puter upotpunjuju negu pružajući idealne rezultate.

 
Interesantna činjenica jeste da iako ovaj balzam u prvi mah izgleda belo i teško, na usnama ne ostavlja boju već samo veoma nežan sjaj, tek malo primetan da nešto imamo na usnama. Važno je reći da ne stvara zavisnost i da već nakon par mackanja rezultati su vidljivi. Definitivno je vredan probanja i daljeg korišćenja, jer je bolji od većine proizvoda ovog tipa koje možemo pronaći na tržištu.
Cena Sanct Bernhard Balzama sa usne sa hijaluronskom kiselinom je 950din.
 

Sve Sanct Bernhard proizvode možete kupiti putem njihovog zvaničnog sajta gde je za sve narudžbine preko 7000din dostava besplatna. Međutim, to nije sve, jer svi korisnici Yettel mreže imaju priliku da iskoriste kupon kod od čak 35% popusta na tri kolekcije i to na : dečiju kolekciju, Aloe Vera kolekciju i Anti Aging SB 500 kolekciju. Ovaj popust je zaista osetan i vredan korišćenja, jer su Sanct Bernhard preparati jedni od najboljih na našem tržištu. Preparati čiji efekat se vidi jako brzo, nije samo trenutan već dovoljan da poželimo da budu stalni gosti na našim kozmetičkim policama. Jednom kada ih probate uverićete se u njihov kvalitet i shvatiti zbog čega predstavljaju proizvode kojima se uvek vraćamo.

Нема коментара:

Постави коментар