Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

среда, 3. мај 2023.

Upoznajte nove Cosmetics Lab parfeme

 Pre par dana naišla sam na jednu objavu gde je primarno bilo pitanje: "Koliko je dovoljno parfema?" Moram priznati da sam zastala i zamislila se, jer zapravo dobrog parfema nikad nije dovoljno. Jedan ili više pritisaka na prskalicu pružiće simfoniju mirisnih nota, te ćemo poželeti da taj miris bude konstantno prisutan što će nas navoditi da ga stalno koristimo.

Kada smo kod dobrih parfema, Cosmetics Lab definitivno može da se pohvali paletom mirisnih kapljica koje retko koga ostavljaju ravnodušnim. Kompozicija idealnih nota pretočenih u originalne parfeme sa i više nego pristupačnim cenama čini da Cosmetics Lab parfemi zamene sve one koje smo do sada koristili. Ukazano poverenje koje im mnoštvo ljudi poklanja oni i te kao znaju da cene, pa svoj asortiman oplemenjuju novim, poboljšanim parfemima pogodnim kako za muškarce, tako i za žene, kao i za različita godišnja doba.

Shodno tome, nedavno je Cosmetics Lab svoje korisnike obradovao sa dva nova parfema, ženskim Onyx by Cosmetics Lab i muškim Bang Bang Green by Cosmetics Lab. Radi se o originalnim parfemima pogodnim za period koji je pred nama, odnosno za proleće, leto, pa možda i čak početak jeseni.

 

Oba nova parfema predstavljaju parfemsku magiju koja bi se dopala i onima sa najistančanijim ukusom. Savršena kombinacija nota već na prvi mah pleni, dok miris predstavlja ono što nas kupuje na duge staze, jer moram priznati da ovakvu kombinaciju nota skoro nisam srela ni kod nekog svetskog brenda, a kamo li kod nekog domaćeg.

Onyx by Cosmetics Lab dolazi u jako lepoj kartonskoj kutiji. Sam dizajn kutije veoma privlačni pažnju i doprinosi da se istakne u moru drugih parfema. Smatram da je taj vizuelni efekat jako bitan i mislim da su u Cosmetics Lab-u o tome vodili računa, jer i Onyx i Bang Bang Green imaju jako lepa pakovanja.

Unutar kartonske kutije krije se na prvi mah jednostavna, a opet elegantna bočica od 34ml u koju je spakovan najlepši ženski parfem koji sam do sada pomirisala. Naime, Onyx by Cosmetics Lab je moj favorit kada su ne samo njihovi parfemi u pitanju, već i ostali na našem tržištu. Ima divne mirisne note, tako da ovde možemo pronaći:

  • Gornje note: Grejpfrut, Đumbir, Kardamon, Rum
  • Srednja nota: Jasmin, Ruža, Kokos, Gardenija
  • Bazna nota: Beli Mošus, Amber, Sandalovina, Tonka, Vanila


 Radi se o jednom nežnom, ženstvenom parfemu koji pleni već sa prvim notama. Sladak je i definitivno pogodan za proleće i leto. Najviše je prisutan taj miris vanile, ruma i kokosa i mislim da bi se svideo svima koji najpre vole slatke parfeme, koji nisu previše jaki, a opet dovoljno prisutni da se drugi zapitaju šta to nosimo. Miriše privlačno i definitivno spada u top 5 parfema koje morate da probate. Bez obzira da li birate parfem za sebe ili sebi dragu žensku osobi smatram da upravo sa Onyx by Cosmetics Lab nema greške. Cenovno je i veoma pristupačan, te košta svega 1120din i predstavlja i idealan izbor ukoliko vam je budžet ograničen. Izuzetno dobar parfem, izuzetno dobrog mirisa i trajanja i svakako nešto što morate probati!

Drugi novi parfem kojim su obogatili svoju ponudu jeste Bang Bang Green by Cosmetics Lab, muški parfem koji odiše svežinom i muževnošću. Za razliku od njegovog prethodnika Bang Bang by Cosmetics Lab koji je jak, zimski parfem, novi Bang Bang Green je sušta suprotnost. Iako imaju isto pakovanje, note i projekcija se veoma razlikuju.

 
U kompoziji ovog parfema možemo pronaći i više nego zanimljiv spektar nota koje čine ovu mušku parfemsku magiju jako primamljivom bez i da ga prethodno ne pomirišemo, tako da ovde možemo pronaći:
 
  • Gornje note: Grejpfrut, Lajm, Morske note, Biber, Nana, Pinus
  • Srednja nota: Lovor, Jasmin, Đumbir, Votka
  • Bazna nota: Amber, Pačuli, Kedar, Vetiver

 


  Bang Bang Green By Cosmetics Lab je jedan idealan prolećno/letnji parfem koji svojim notama obezbeđuje uživanje u danima pred nama bez da imalo smeta kada krenu vrućine. Miriše sveže, miriše senzualno, miriše muški. Predstavlja parfem koji miriše skupo i koji bih volela da osetim na svom muškarcu. Mislim da spada u kategoriju zavodničkih parfema i nešto što bi se većini muškaraca dopalo. Pored izvanrednog mirisa, ovaj parfem može i da se pohvali sa svojom trajnošću jer traje preko 8h što ga uz sve karakteristike koje poseduje i cenu od 1120din čini parfemom koji ne smemo da propustimo i da ne posedujemo.

 
Mislim da je i ovoga puta Cosmetics Lab uradio sjajan posao i da su ova dva, nova parfema apsolutni pogodak. Počev od mirisnih nota, trajanja, kvaliteta i cenovnog ranga smatram da zaista trebaju da budu nešto o čemu se priča i preporučuje. Nemamo svi mogućnost da izdvajamo na desetine stotina eura za svetski poznate brendove, a uz ove parfeme to i nemamo ni potrebe, jer  nam Cosmetics Lab nudi kvalitet na svetskom nivou.

Sve Cosmetics Lab parfeme, uključujući nove Onyx by Cosmetics Lab i Bang Bang Green by Cosmetics Lab možemo pronaći i poručiti putem njihovog zvaničnig sajta. Pored online poručivanja, svi Cosmetics Lab parfemi dostupni su u apotekama i parfimerijama širom Srbije, a spisak i adrese istih pronaćićete na njihovom sajtu, u odeljku prodavnice.

Ukoliko i vi volite da mirišete skupo, prefinjeno i jedinstveno i birate kvalitet, a ne kvantitet Cosmetics Lab parfemi su idealan izbor, jer ništa ne može da ostavi trag kao dobar parfem, a dobre parfeme imaju upravo oni.

Нема коментара:

Постави коментар