Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 29. мај 2023.

Kako naglasiti savršen bronzani ten?

Prekrasan bronzani ten već duži niz godina važi za sinonim za privlačnost, zavodljivost, pa čak i ženstvenost. Shodno tome svaka od nas se trudi da ga najpre što duže zadrži, ali i da ga na što bolji način naglasi. Što se tiče samog isticanja letnjeg tena, pored odeće možemo ga naglasiti i razno raznim preparatima koji u sebi sadrže najpre zlatne čestice. Naime, zlatne čestice u kombinaciji sa letnjim tenom daju zavodljiv bronzani izgled koji i te kako privlači pažnju.

Jedan od preparata koji savršeno naglašava letnji ten jeste i zlatno suvo ulje, jer upravo zlatno suvo ulje osim što naglašava bronzani ten, pruža i negu koži. Takvo ulje imamo i kod prirodne kozmetike Mareea koja je u jednoj bočici satkala sve što želimo od idealnog letnjeg preparata.

Kozmetička kuća Mareea u jednoj bočici spakovala je čitavu sinergiju aktivnih sastojaka prepunih biljnih ulja koja pružaju savršenu negu koži. Sve to oplemenila je zlatnim česticama koje superiorno naglašavaju bronzani ten tako da dobijamo preparat koji radi u službi lepote i nege kože. Pored nege kože tela, Mareea zlatno suvo ulje pogodno je i za kosu, tako da je ovo zapravo jedan višenamenski proizvod.

Mareea zlatno suvo ulje dolazu staklenoj bočici od 100ml. Bočica ima pumpicu koja jako dobro dozira proizvod. Unutar bočice nalazi se prekrasna bronzana mešavina koju čine zlatne čestice u kombinaciji sa prirodnim biljnim uljima makadamije, badema, argana, suncokreta, boraga i kamelije.


Specifičnost ovog suvog ulja pored isticanja prekrasnog bronzanog tena ogleda se i kroz maestralnu negu koju pruža kako koži, tako i kosi. Zapravo, ovde se radi o jednom brzo upijajućem suvom ulju koje ne ostavlja masan, uljani film, već koži i kosi pruža negu koja se manifestuje kao ishrana i hidratacija uz izuzetan sjaj. 
 
 
 
 U kombinaciji sa letnjim tenom, Mareea zlatno suvo ulje učiniće da naša koža dobije bronzani izgled uz sitne zlatne čestice koje se vrlo decentno presijavaju na suncu. Naša koža izgledaće blistavo, privlačno i negovano, a ovo zlatno suvo ulje još više istaćiće njenu lepotu.
Smatram da je idealno kako za dan, tako i za letnje večernje šetnje jer će učiniti da naša koža pleni posebnim sjajem na koji niko neće ostati ravnodušan.
 
Mareea zlatno suvo ulje dostupno je za poručivanje putem zvaničnog sajta. Trenutno je na akciji od 20% te umesto 3500din sada košta 2800din. Razlika je zaista osetna, pa je idealno vreme za poručiti i osigurati uživanje u letnjim danima uz prelep bronzani izgled. Moram i da napomenem da obavezno pogledate njihov sajt, jer sve porudžbine preko 5000din ostvaruju pravo na bestplatnu dostavu.

Нема коментара:

Постави коментар