Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

петак, 26. мај 2023.

Boom Hair Oil - Magija u bočici

 Koliko pažnje posvećujete svojoj kosi? Da li smatrate da je upotreba samo čistača u vidu šampona dovoljna kako bi kosa bila najpre zdrava, a zatim i  negovana? Na ova pitanja je veoma bitno dati konkretan odgovor, jer zapravo otkrivaju koliko pažnje posvećujemo svojoj kosi.

Nega kose treba da nam bude jedan jako bitan segment, jer zapravo kosa jasno pokazuje koliko vremena posvećujemo sebi. Lepa, zdrava kosa jeste sam odraz lepote i za lepom kosom se svako okreće, tako da ukoliko želimo da naša kosa pleni svojim izgledom moramo se postarati da joj obezbedimo negu za kojom vapi.

U današnje vreme retko koja devojka nema problema sa opadanjem kose, peruti ili pak preteranim mašćenjem tako da su te tri stavke česta tema ženskih razgovora. No, kako bi ih se rešili moramo koristiti specijalno kreirane preparate koji će nam u tome pomoći, odnosno moramo koristiti ulja. Ulja za kosu sadrže izuzetnu sinergiju vitamina i biljnih ulja koja snagom prirodnih sastojaka čine čuda, a pravo čudo u bočici jeste i Boom Hair oli. Magija koju ovo ulje poseduje potiče od same činjenice da se zapravo radi o jednom prirodnom, organskom i veganskom preparatu koje je dobijeno specijalnim postupkom ručne izrade. U svom sastavu sadrži fascinantnu simbiozu prirodnih ulja kao što je arganovo ulje i ulje makadamija uz dodatak, kako kažu magičnog sastojka koji utiče da se Boom Hair oil istakne sa maestralnim rezulatima kojima svedoče na desetine zadovoljnih korisnika.

Boom Hair Oil je preparat pogodan za sve nas bilo da imamo ravnu, talasastu ili pak kovrdžavu kosu. Pogodan je za korišćenje pre, ali i nakon pranja kose što znači da sa njim možemo prespavati pa narednog jutra oprati kosu ili ga pak naneti nakon samog pranja. Sve je stvar ličnih afiniteta, a ja biram da ga ipak nanesem nekoliko sati pre pranja, jer mi se taj način pokazao kao najefikasniji kada je moja kosa u pitanju.

Što se tiče same efikasnosti sa kojom ovo magično ulje može da se pohvali govori i činjenica da se pored standarnde nege može koristiti i kod drugih problema koji znaju pratiti samo teme i vlasište, jer je ovo čudo u bočici izuzetno efikasno kada je u pitanju saboreični dermatitis, perut, opadanje kose, problemi sa rastom i pojačano mašćenje kose. Naime, čitav prethodno spomenut skup lekovitih i biljnih ulja deluje najpre na kožu glave i teme, a zatim i na vlas pružajući prvenstveno zdravlje, a zatim i učvršćivanje i obnavljanje uticajući da svi problemi koje smo do tada imali kada je kosa i teme u pitanju budu samo ružna prošlost.

Boom Hair Oil ističe se po svom prijatnom mirisu i jako tečnoj teksturi koja omogućava da se ravnomerno nanese na teme, a pakovanje sa pumpicom olakšava samo doziranje, pa je mogućnost prosipanja gotovo i nemoguća. Boom Hair Oil dolazi u staklenoj bočici i to u tri veličine, pa ga možemo kupiti u pakovanjima od 100ml, 50ml i 30ml. Ja posedujem bočicu od 50ml koja uz aktivno i redovno korišćenje traje preko mesec dana.

Boom Hair Oil nanosim minimum 3h pre svakog pranja, a nakon toga ispiram ga šamponom bez sulfata. Jako lako se ispira, ne masti kosu i doprinosi da se lakše rasčešljava. Nakon sušenja prvo što ćete primetiti i to bukvalno nakon samo jednog koriščenja jeste da kosa ima neverovatan sjaj. Izuetno je svilenkasta, meka na dodir i laka za stilizovanje. Daljom i redovnom primenom period između pranja se produžava, jer ovo magično ulje utiče na to da se kosa sporije masti, što je za sve nas koji muče muku sa masnom kosom savršeno. Pored toga, ovo magično ulje daje fascinantne rezultate kada je rast kose u pitanju. Najpre to vidljivo u vidu sitnih vlasi poznatijih kao baby hair, a zatim razlika je očigledna i kada je dužina u pitanju. Uz to, perut i opadanje kose, kao i svrab temena su kao rukom odnešeni, što znači da ovo ulje sa sigurnošću ispunjava sve kriterijume idealnog proizvoda za negu kose - Zdravlje u bočici, nega u bočici, magija u bočici.

Boom Hair Oil ili magično ulje apsolutno vam je neophodno ukoliko volite sebe i volite svoju kosu, te želite da joj pružite najbolju moguću negu,  a to je u ovom slučaju zdravlje, jer je zdravo teme i koža glave osnovni preduslov za lepu i zdravu kosu, te ukoliko imate problema sa kosom i temenom, ovo magično ulje će učiniti da sve to bude samo ružna prošlost. Shodno tome, magija protkana izuzetnim sastojcima spakovana u Boom Hair Oil preporodiće vašu kosu i učiniti da ona izgleda najbolje do sada.  

Boom Hair Oil možete poručiti putem njihovog zvaničnog instagram profila i uz jedinstven kod #saivanomnati prilikom kupovine možete ostvariti popust od 10%. Pored poručivanja, na njihovom profilu možete dobiti više informacija vezanih za samo ulje, upotrebu i negu, jer ljudi koji stoje iza su izuzetno ljubazni i predusetljivi, te spremni da vam pruže sve neophodne i korisne informacije.

I ne zaboravite, samo zdrava nega je idealna nega!

Нема коментара:

Постави коментар