Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 21. август 2018.

GOLDEN ROSE Diamond Breeze | Nova kolekcija

Pre nekog vremena Golden Rose je na naše tržište izbacio novu kolekciju pod nazivom Diamond Brezze. Ovu kolekciju odlikuju zlatni tonovi i brdo šljokica. Uskoro će se pojaviti u prodaji, a do tada ja ću vam pokazati šta se tu sve nalazi.

Kolekciju Golden Rose Diamond Brezze čini ukupno 9 proizvoda. Počev od proizvoda za telo ili tečnog šimera, pa sve do lakova za nokte, topera za usne, tečnog hajlajtera, tečne senke, gliter top coat maskare, olovke za oči, ruža za usne i mono senke za oči. Svi proizvodi su prepuni šljokica i šimera koji su sada apsolutni in kada je make up u pitanju. Sasvim je jasno da Golden Rose ide u korak sa svetskim trendovima.


Diamond Breeze Shimmering Body Glow je prvi proizvod iz ove kolekcije koji je privukao veliku pažnju čim se pojavio. Šimer za telo dolazi u dve nijanse, 01 dazzle gold i 02 dazzle bronze

Ovaj šimer za telo je prepun šljokica i idealno će istaći preplanuo ten. Jako je tečan, pa je potrebno voditi računa da ne preterate sa količinom. Iako nisam fan ovakvih proizvoda, moram priznati da mi se jako dopada.
Njegova preporučena cena je 772,50 din.



Golden Rose Diamond Brezze shimmering baked eyeshadow dolazi u 3 nijanse i moja je u nijansi 03 dazzle coopper. Nijansa je prelepa i ima odličnu pigmentaciju. Slobodno mogu reći da je jedan od boljih mono senki koje posedujem i koja me je osvojila na prvo korišćenje.





Njena preporučena cena je 427, 50 din.



Golden Rose shimmering eye pencil takođe postoji u 3 nijanse i ja posedujem nijansu 01 24k gold. Jedna prava zlatna nijansa. Mislim da može jako lepo da se kombinuje, posebno ako volite zlatne tonove na očima.


Preporučena cena je 232, 50 din.


Golden Rose Diamond Brezze glitter top coat maskara je jedan od proizvoda koji mi je najviše privukao pažnju, jer mislim da je super za neki rođendanski ili novogodišnji make up. Prepuna je šljokica i može veoma zanimljivo da izgleda na trepavicama.


 Preporučena cena je 387 din.

Zatim, tu je i Diamond Breeze tečna senka za oči. Prvi put se srećem sa ovakvim proizvodima i jako se radujem isprobavanju. Nisam do sada koristila ovakav proizvod, ali po onome što mogu da zaključim je to da ima jako dobru pigmentaciju i da kada se osuši, nigde ne mrda. Dolazi u tri nijanse i moja je u nijansi iconic bronze.
Preporučena cena je 427, 50 din.

Shimmering highlighter ili tečni hajlajter dolazi u dve nijanse i ja imam nijasnu 01 gold flash. Jedna zlatna nijansa koja jako dobro izgleda i ima neverovatan sjaj. Mislim da bi prelepo izgledao tokom leta kada dobijemo preplanuo ten.


Preporučena cena je 427, 50 din.

Shimmering lip topper u nijansi 03 nude sparkli je odličan proizvod ako želite da neki karmin učinite sjajnijim i date mu posebnu notu. Međutim, kako ima boju i prepun je šljokica, mislim da može  da se nosi i samostalno.



Preporučena cena je 387din.

Kao što možete da primetite, sva tri prethodna proizvoda imaju isto pakovanje, kao i aplikator. Pogodni su za nošenje u torbi i jako praktični za nanošenje.


Shimmering lipstick takođe dolazi u 3 nijanse i moj je u nijansi 03 russet sparkle. Jedna braon nijansa sa primesama crvenkaste koja je prepuna zlatnih šljokica. Nisam očekivala da če mi se dopasti, ali naprotiv, čim sam je probala, oduševila sam se. Prelepo izgleda na usnama i ima odličnu pigmentaciju.



 Preporučena cena je 387din.

I poslednji proizvod koji nam dolazi u okviru kolekcije Diamond Brezze jeste shimmering nail color. Dolazi u 4 nijanse i moj je u nijansi 01 24k gold. Jedna prelepa zlatna nijasa. Divno izgleda na noktima i njega sam probala čim mi je stigao. Od tada ga ne skidam. Inače, Golden Rose ima možda i najbolje lakove za nokte na našem tržištu. Sa dva sloja dobija se puna pigmentacija i boja kao što je u bočici.



Preporučena cena je 232, 50 din.

Ovo bi bili svi proizvodi koji nam dolaze u novoj Golden Rose kolekciji. Na prvo korišćenje mogu da preporučim mono senku, lak za nokte i sjaj za telo. Međutim, o svim ovim proizvodima čitaćete malo više kada ih bolje isprobam i steknem više utisaka, a do tada mi pišite šta vam se najviše dopada iz ove kolekcije? Koji proizvod je privukao vašu pažnju?

*Uskoro Golden Rose otvara online shop, a do tada njihove proizvode možete pronaći u Lilly drogerijama, kao i u Golden Rose Beauty shopovima.

2 коментара:

  1. Divan post draga!
    Proizvodi su stvarno predivni ali sam zaljubljena u zlatnu maskaru i olovku za oci! Jedva cekam da se pojave u prodaji! Slike mi se mnogo svidjaju, recenzija pogotovo! ♥

    Novi post je na mom blogu pa ako zelis procitaj I ostavi komentar! ♥
    GLOWLLIE

    ОдговориИзбриши
  2. Jako zanimljivi proizvodi, obozavam sljokice 😍

    http://xbeautyplace.blogspot.com/2018/08/bell-cosmetics.html?m=1 🎀💄

    ОдговориИзбриши