Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

четвртак, 18. март 2021.

Medical Plants Derma Spray

U kozmetičkoj ladici jedne devojke treba da postoji proizvod koji ima više namena, što bi se reklo proizvod za spas u poslednji čas.
U mojoj to je Medical Plants Derma Spray.

Kao što iz Medical Plants kažu, ovo je jedan sprej, a više rešenja. On neguje, hidrira, štiti i osvežava. Pravo čudo u bočici. 
Zapravo ovo je tonik koji u sebi sadrži cica ekstrakt koji umiruje, aloju koja hidrira,  vitamin B5 koji smiruje nadraženu kožu.
Preporučuje se za hidrataciju i negu kože koja je isušena, crvena, dehidrirana i uznemirena.Takođe deluje kao prvi sloj hidratacije i pomaže u prodiranju hidratantne kreme ili noćne kreme.

Dolazi u plastičnom pakovanju od 150ml i ima pumpicu koja savršeno raspršuje proizvod. Kako samo pakovanje nije veliko, naprotiv veoma je kompaktno, tako da ovaj sprej možete nositi svuda sa sobom.

Ima veoma blag, neutralan miris koji brzo nestane i verujem da nikome ne bi smetao. 
Veoma je tečne, vodenkaste teksture i koža ga brzo upija.


Sastav
:
AQUA/WATER, D-PANTHENOL. GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE. CENTELLA ASIATICA. WITCH HAZEL EXTR., GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT, ALOE VERA EXTR., BISABOLOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA ESSE. OIL, ALLANTOIN, CAPRYLHYDROXAMIC ACID. GLYCERYL CAPRYLATE.PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Ovaj sprej je multifunkcionalan i to se u mom slučaju i dokazalo. Prethodnih dana koža lica mi je izuzetno osetljiva, na najmanji kontakt  se zacrveni i jedni proizvod koji je uspevao da je umiri je ovaj sprej. Prskala sam ga na lice par puta dnevno i efekat je jako brzo bio vidljiv. Pored lica, koristila sam ga i nakon depilacije. Ranije sam morala da koristim razne meleme kako bih sprečila iritaciju, a sada samo naprskam ovaj sprej i gotovo. Uz sve to, na jednom delu tela imam dermatitis još od osnovne škole i naiđe period kada se javi jak svrab, crvenilo i izuzuzetno suvi pečati. Od kada sam počela da koristim ovaj sprej, sve se povuklo i mislim da ću se uz pomoć Derma spreja i njegovog redovnog korišćenja  rešiti upornog dermatitisa. Mislim da je dovoljna činjenica da i sami dermatolozi preporučuju ovaj sprej za atiopijski dermatitis.

Izuzetno sam pozitivno iznenađena učinkom ovog spreja, kao i samom činjenicom da mi uz njega nije potreban ni jedan drugi preparat. Čula sam da je dobar i nakon sunčanja, tako da ću nabaviti jedan sprej samo za to.
Uz sve te njegove benefiti, ovo je prirodan proizvod i mogu da ga koriste svi uzrasti. 
Možete ga naći na sajtu Medical Plants kozmetike, u okviru njihove online prodavnice i njegova cena iznosi 850 din. Pored Derma Spreja, na njihovom sajtu možete pronaći širok izbor proizvoda za negu tela, kose i lica.

*Da li vi imate proizvod koji koristite u svim situacijama? Da li ste probali Medical Plants kozmetiku?

5 коментара:

  1. Ja sam mislila da je samo za atopičare. Nisam znala da ima ovako široku primenu. Hvala na ovako detaljnoj recenziji, mislim da bi meni najviše koristio nakon depilacije.

    ОдговориИзбриши
  2. @nadalina_muti_jaja18. март 2021. 05:41

    Hvala ti na ovim korisnim informacijama, baš mi je potreban ovakav proizvod.

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam ga koristila, ali sam cula dosta pohvala! Sigurno cu ga uzeti sledeci put, hvala na utiscima i preporuci

    ОдговориИзбриши