Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 6. март 2021.

Medical Plants šećerni piling za telo - Sinonim za užitak

Nega tela ne treba da bude obaveza i stvar moranja već stvar uživanja i vreme koje posvećujemo sebi. Sa pravim proizvodima svoje kupatilo možete da pretvorite u pravi welnes prostor i svom telu priuštite pravi ugođaj. Danas želim da vam pišem o proizvodu u čijim blagodetima uživam i sa zadovoljstvom koristim.
Radi se o Medical Plants šećernom pilingu za celo telo.

MP Šećerni Piling za celo telo je spoj odličnog pilinga i raskošnih mirisa bele orhideje i belog lotusa koji se zadržava na koži nakon primene.
Upotreba: Nanosi se na suvu kožu, kružnim pokretima, pre tuširanja. Zatim se istušira, bez upotrebe gelova i kupki za tuširanje.
Nakon primene nije potrebno koristiti mleko za telo. Koža je baršunasta, lepo nahranjena, hidrirana i mirisna. Ovaj tretman je posebno prijatan pred spavanje.
(Izvor)

Pre nego što krenem na sam proizvod želim da vam kažem nešto više o Medical Plants kozmetici.
Medical Plants je jedinstvena kozmetika koja se gradi kroz tri generacije. U svoje proizvode ulažu najpre ljubav, a zatim prirodne sastojke počev od biljnjih ulja pa do matičnog mleča zelene jabuke. Oni su vegan frendly i svoje proizvode pakuju u ekološku ambalažu.
Osnivač Medical Plants kompanije je Mirjana Pantelić i ona je specijalista industrijske farmacije.  U proizvode ulaže najpre svoje znanje, a zatim i iskustvo koje gradi više od 25 godina. Medical Plants poseduju sertifikat o bezbednosti kozmetičkih proizvoda.
U svojoj ponudi imaju proizvode za sve tipove kože, za telo, stopala i kosu, a ovaj piling jedan je od njih.


Medical Plants šećerni piling je piling za celo telo. Dolazi u pakovanju od 200ml, ali dostupan je i u manjem pakovanju. Samo pakovanje je plastično, veoma jednostavno, ali u sebi ima neku dozu prefinjenosti koju ne bih mogla da vam opišem.

Ovaj šećerni piling u svom sastavu sadrži razna biljna ulja, kao i šećer. Ta mešavina ulja koju sadrži u sebi veoma je primetna kada se piling nanese na kožu.
Piling čestice nisu pregurube, ali su sasvim dovoljne da urade odličan piling i uklone sve mrtve ćelije sa kože. 

Sama ta tekstura pilinga veoma mi se sviđa. Mešavina ulja pomešana sa šećerom daje odličan efekat. Koža je čista, mekana, nahranjena i hidrirana.
Kada ga nanesem na kožu, uradim piling i krenem da ispiram na koži ostaje uljani trag koji hrani i hidrira kožu. Primetila sam da kada radim piling sa njim, kao da piling blago peni, stvara neko mlečnu strukturu. Upravo zbog toga i uljanog traka koji ostaje na koži nije mi potreban gel za tuširanje pre njega i mleko za telo posle. Ovaj piling sve to sadrži u sebi. 
Pored svih benefita koji ima ne mogu a da ne spomenem njegov miris. Medical Plants šećerni piling ima najsavršeniji miris koji sam do sada osetila u nekom proizvodu. Volela bih da imam parfem sa njegovim mirisom. Mirisna ulja bele orhideje i belog lotusa čine miris primamljiv za sva čula. Miris je nežan, opuštajući i veoma prijatan. Zbog efekta opuštanja, oni i preporučuju da se ovaj piling koristi uveče i ja bih se sa tim složila. Zaista opušta i pomaže da brže zaspim. Koliko god to čudno zvučalo, odmorim se uz ovaj miris, zato sam i rekla da bih volela da imam parfem sa takvim notama.

Kada sam pripremala fotografije za ovaj tekst primetila sam da nakon uklanjanja svoča pilinga, taj deo kože ima poseban sjaj. To nisam mogla da primetim kada sam koristila piling jer je u mom kupatilu veštačko osvetljenje, ali kao što možete videti, taj sjaj kože vidi se i na fotografiji.

Medical Plants šećerni piling za celo telo je jedan odličan proizvod i najlepši piling koji sam do sada probala. Svi njegovi benefiti čine ga idealnim za sve tipove kože, pa čak i za veoma suvu i osetljivu.
Cena Medical Plants šećernog pilinga je 900din.
Možete ga pronaći i kupiti preko Medical Plants sajta gde se nalaze i ostali njihovi proizvodi.
Pored sajta, imaju i svoj instagram nalog koji bih vam preporučila da pogledate.

*Da li koristite pilinge za telo? Koji piling je vaš omiljeni?

2 коментара: