Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 9. јул 2016.

Estar mleko za čišćenje kože

Danas vam pišem o jednom proizvodu sa kojim se prvi put susrećem.Reč je o mleku za čišćenje kože iz kompanije Ester.
Do sada sam šminku skidala lasionom ili maramicama koje su namenjene za skidanje šminke, a ni sama ne bih znala da vam kažem žašto nisam probala mleko za skidanje šminke ili čišćenje kože.
Mleko dolazi iz kompanije Ester.

 ESTAR je kompanija osnovana 2003. godine u Novom Sadu sa prvobitnom idejom da proizvodi kozmetičke preparate za kućnu negu po principu BANJA U DOMU (HOME SPA concept- koji je tada prema istraživanjima bio jedan od globalnih trendova u nezi tela - Cosmetics & Toiletries: Key Global Trends,trends presentations,IN-cosmetics – show,Milano 2004.)
Home spa concept se sastoji u brzoj i intenzivnoj nezi tela za koji su dovoljni uobičajeno vreme i prostor koji imamo za sebe u nasem domu. To znači banja u kadi ili banja pod tušem uz pomoć preparata koji imaju visoku koncentraciju prirodnih aktivnih komponenti koje deluju brzo i efikasno.(izvor)




Mleko za čišćenje kože koristim od kada sam ga dobila i jako sam zadovoljna,prvenstveno što se radi o jednom prirodnom proizvodu,koji ne isušuje kožu,ne izaziva iritaciju i jako dobro skida čak i vodootpornu šminku.
U sebi sadrži prirodna biljna ulja i namenjeno je svim tipovima kože. Jako je prijatnog mirisa.Dolazi u bočici bele boje koja mene asocira na čistoću.Dozira se uz pomoću pumpice,tako da vam je potrebna bukvalno jedna pumpica ovog mleka kako bi skinuli šminku i sve nečistoće sa lica.

Mleko se veoma lako razmazuje i ukoliko dođe u kontakt sa očima,neće ih iziritirati.
Jako sam zadovoljna sa ovim proizvodom,jer je  nežno i blago,veoma dobro skida šminku,tako da uz njega muke sa skidanjem šminke su nestale.Koristim ga sa zadovoljstvom,jer mi jako prija i biće mi žao kada ga potrošim.
Takođe,svima koji brinu o svojoj koži i biraju zdrave proizvode,preporučila bih ovo mleko jer je pravi prirodni dar.
Cena mleka za čiščenje kože za 100ml je 360 din i možete ga naručiti na sajtu www.shopestar.com
ili putem maila star.cosmetics@gmail.com.


*******Da li ste probali ovo mleko za čišćenje kože ili neki drugi proizvod iz kompanije Ester?******

Нема коментара:

Постави коментар