Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 14. април 2018.

Beauty on Zaful

Ćao, dragi moji!
Danas za vas imam novitete sa sajta Zaful i u pitanju su stvari koje su vezane za lepotu i šminku. Kroz par dana pisaću vam i o modnim novitetima sa ovog sajta.
Pa, da krenemo.
Ova porudžbina je stigla jako brzo i baš sam zadovoljna sa stvarima koje su mi stigle. Odlučila sam da probam neke stvari o kojima su druge blogo koleginice pričale.

Zaful Spring 2018 Special Promotion 


Hi, my dear!

Today, for you, I have novelties from the Zaful website and it's about things that are related to beauty and make-up. In a couple of days, I will also write about fashion novelties from this site.

Well, let's go.

This order has arrived very quickly and I am very pleased with the things that have arrived. I decided to try some things about which other blog colleagues talked.



Krenuću prvo od jedne stvarčice koja vam je neophodna ako se šminkate i koristite četke za šminkanje.
Radi se jastučićima za pranje šetkica.

Getting started first of one thing you need if you make up and use makeup brushes.

It is done with pads for brushing.


                                             Makeup Brush Cleaning Pads

Uvek kada se šminkam koristim četkice i nakon toga ih perem. To pranje je znalo da potraje, posebno kada se radi o četkicama za tečni puder i korektor. Imala sam osećaj da ih nisam dobro oprala. Mnoge devojke su hvalile ove stvarčice i poručila sam da ih probam. Mogu vam reći da sam oduševljena. Pranje četkica nikada nije bilo brže i lakše. U pakovanju dobijate dva jastučića i jako su povoljni. Silikonski su i možete ih zalepiti za lavabo kako bi lakše prali, a možete ih i držati u ruci kako ja zapravo i radim. Jedan deo je namenjen četkicama za lice, dok je drugi namenjen četkicama za oči. Zaista odlična stvar i preporučujem ih da probate.

 I always use make-up brushes and then wash them. This washing was known to last, especially when it comes to brushes for liquid powder and corrector. I had the feeling that I did not wash them well. Many girls bragged about this thing and I told them to try them. I can tell you I'm thrilled. Washing brushes has never been faster and easier. In the package you get two pads and are very good. They are silicone and you can seal them for the sink to make it easier to wash, and you can hold them in your hand as I actually do. One part is designed with face brushes, while the other is designed with eye brushes. It's a really great thing and I recommend them to try.

 





U skoro pa svakoj porudžbini sa ovog sajta nađe se po jedan set četkica. Jako sam zadovoljna četkicama sa Zafula, pa sam poručila i jedan mermerni set četkica.

 In almost every order from this site there is a set of brushes. I am very pleased with Zafula brushes, so I also ordered a marble set of brushes.

                               10Pcs High Quality Synthetic Fiber Hair Makeup Brush with Case

Pažnju mi je privukao sam dezen četkica. Zaista je jako lep. U ovom setu dobija se 10 četkica, od kojih je 5 za oči i pet za lice. Pored toga, četkice stižu u neseseru koji je istog dezena i prilično je kvalitetan.
Četkice su jako mekane, ne linjaju se prilikom pranja i lepo nanose proizvod. Od svih četkica, najviše mi se dopada četkica za obrve, jako je tanka, precizna i odlično radi svoj posao.


 Attention was drawn to my brush design. It's really nice. In this set, 10 brushes are obtained, of which 5 are for eyes and five for face. In addition, brushes arrive in a suitcase that has the same pattern and is quite high quality.

Brushes are very soft, do not linger on washing and are well applied. Of all the brushes, I like the eyebrow brush, it's very thin, precise and works great for it.




I poslednja stvar koju imam za danas su sundjerčići za šminkanje.
Možete ih koristiti za nanošenje i blendanje tečnog pudera, kao i korektora.

And the last thing I have for today are make-up spices.You can use them to apply and blend liquid powder as well as a corrector.

                                            4Pcs Multifunctional Makeup Sponge Puffs

U pakovanju dobijate 4 sundjerčića za šminkanje koji su manji i odlični su za korektor. Jako su nežni i mekani, a veoma su jeftini. Obratite pažnju na njih.

In the package you get 4 make-up whispers, which are smaller and are great for the corrector. They are very gentle and soft, and they are very cheap. Pay attention to them.




*Ako vam se dopada nešto iz ove porudžbine ili sa sajta, možete uneti sledeće kupone i prilikom porudžbine ostvariti popust:
               ZafulChen  10% OFF 
                   ZafulIns  10%-20%off

If you like something from this order or from the site, you can enter the following coupons and make a discount when ordering:

                ZafulChen 10% OFF

                    ZafulIns 10% -20% off


1 коментар:

  1. Predivan post draga!
    Najviše mi se dopadaju četkice, stvrno su predivne i već neko vrijeme namjeravam da ih naručim!❤

    alexanic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши