Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

недеља, 18. април 2021.

Epoch gel za dezinfekciju ruku

Zdravo, dragi moji!
Dobro došli u moj novi blog tekst!
Nadam se da ste dobro i da čuvate prvenstveno sebe, a onda i svoje najbliže. U današnjem tekstu želim da pričamo o higijeni ruku i jednom proizvodu koji nam u tome može pomoći.
Radi se o gelu za dezinfekciju ruku brenda Epoch.

Na svakom koraku opominju nas koliko je važno da brinemo o svom zdravlju i da redovno peremo ruke. Po nekad nismo u mogućnosti da operemo ruke, bilo da smo u parku, gradu ili nekom drugom mestu. Za takve situacije potreban nam je gel za dezinfekciju ruku.
Ovaj proizvod bez upotrebe sapuna i vode čisti ruke i uklanja sve bakterije.

Od nedavno u mojoj torbi nalazi se Epoch gel za dezinfekciju ruku. Ovaj gel je prirodan gel za dezinfekciju i u sebi sadrži 99% prirodnih sastojaka. U svom sastavu ima glicerin i pantenol, kao i organsko ulje lavande koji neguju kožu ruke. Pored sastojaka za negu, sadrži i alkohol koji je zadužen da ruke ostavi čistim i zaštićenim od virusa.

Ovaj dezi gel spakovan je u plastično pakovanje od 217ml. Ima pumpicu što ga čini lakim za doziranje. Gel ima blag miris koji ne ostaje na rukama i brzo se nestaje.
Zbog samog pakovanja, odnosno zbog kapice koju ima na pumpici, pogodan je za nošenje u torbi. Ja imam dva ova gela, jedan koji nosim kada sam sa decom van kuće, a drugi nam stoji na terasi da pre ulaska u kuću dezinfikujemo ruke. Za cenu od 357 din koliko košta ovaj dezi gel za suvo pranje ruku dobija se veoma dobar proizvod uz koji će naše ruke biti sigurne i zaštićene.

Pored Epoch Dezi gela za dezinfekciju ruku, tu su i Epcho Dezi gel kesice. Ove kesice su gel za dezinfekciju samo smešten u manja pakovanja od 3ml i dovoljne su za jedno korišćenje. Pogodne su nošenje u džepu i zbog toga mi se veoma svidja. Uz njih nemamo opravdanje da nam ruke ne budu čiste i zaštićene. Njihova cena je 11din.

Smatram da su ovi proizvod odlični kao sabornici u borbi protiv bakterija i virusa. Čiste ruke i dezinfikuju, a ne isušuju kožu, već je neguju. Pogodni su i za decu. Uz to ono što je jako bitno, a mi malo obraćamo pažnju na to je činjenica da je Epoch Dezi gel odobren od strane Ministarstva zdravlja i da je bezbedan za korišćenje. 
Dostupan je u okviru sajta savo.co.rs, ali možete ga pronaći i u apotekama.

Da li koristite gelove za dezinfekciju ruku?

Нема коментара:

Постави коментар