Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

среда, 7. април 2021.

Medical Plants AloeVera Pantenol blagi gel za umivanje i AloeVera Pantenol Gel krema

Redovna nega kože je jako važna, kao i korišćenje proizvoda namenjenih određenom tipu kože. Postoje 4 vrste tipa kože:
- normalna
- masna
- mešovita
- suva
 Jako malo ljudi ima normalan tip kože i oni uglavnom mogu da koriste sve proizvode, dok sa ostalim tipovima kože to nije slučaj. Masnoj koži odgovaraju preparati koji će regulisati lučenje sebuma, dok pak suvoj koži više prijaju oni koji će je hidrirati i vlažiti.
Međutim, stanje kože se razlikuje od tipa kože. Mnogi ne znaju da i masna koža, pored suve može biti dehidrirana i to je veoma čest slučaj. Tada je potrebno korišćenje proizvoda koji će nadomestiti hidrataciju koja joj fali. Zapravo, svim tipovima kože je potrebna hidratacija. 
U današnjem tekstu želim da vam predstavim dva Medical Plants proizvoda koji su idealni za sve tipove kože. 


 Medical Plants AloeVera Pantenol blagi gel za umivanje i AloeVera Pantenol Gel krema su dva savršena proizvoda koja hidriraju i umiruju kožu. Jako su blagi čak i prema osetljivoj koži, tako da smatram da nikome neće izazvati neku iritaciju.

Medical Plants AloeVera Pantenol blagi gel za umivanje namenjen je, kao što sam rekla, svim tipovima kože. Koristi se kao umivalica, ujutru i uveče. U sebi sadrži pantenol i aloe veru koji umiruju kožu, kao i hijaluronsku kiselinu koja dodatno hidrira kožu.

Providan je i za jedno korišćenje dovoljna je jedna pumpica. Samo pakovanje ima 200ml proizvoda, tako da će dugo trajati. Pakovanje ima pumpicu što veoma olakšava korišćenje i doziranje. Ja veoma volim pakovanja koja imaju pumpicu, tako da je to još jedan plus za ovaj proizvod.

O ovom blagom gelu već sam vam prošle godine pisala. Potrošila sam jednu, a sada koristim i drugu bočicu. Odgovorno mogu da tvrdim da je ovaj gel najbolji gel za umivanje koji sam do sada probala. Jako je blag i nežan prema koži. Ima fin, skoro pa neutralan miris. Lepo čisti kožu, a u kombinaciji sa mlekom, uklanja ostatke šminke. Ne isušuje kožu, ne masti je, već kao što rekoh, lepo čisti kožu, neguje i hidrira.
Ovo je jedan odličan proizvod i mislim da će se svima svideti, ali i odgovarati.
Možete ga kupiti preko Medical Plants online shopa(ovde) i njegova cena je 850din.

Medical Plants AloeVera Pantenol gel krema bogata je pantenolom koji pruža odličnu hidrataciju svim tipovima kože. Uz to, sadrži i aloe veru koja umiruje nadraženu i osetljivu kožu.
Baš zbog svoje lagane, a pri tom nemasne teksture pogodna je svim tipovima kože.
Odlična je za hidriranje kože, ali i kao podloga za šminku.

Ova krema ima jako laganu gelastu teksturu. Koža je brzo upija, a ne ostavlja masan trag što je meni kao nekome ko ima suvu kožu, jako bitno, a verujem da to ne vole ni masnokošci. Veoma lako se i razmazuje. Za celo lice i vrat dovoljne su dve do tri pumpice.

Sam miris ove kreme je jako lep i karakterističan za Medical Plants proizvode. Većina Medical Plants proizvoda ima miris francuskog mirisnog ulja, mešavinu bele orhideje i belog lotusa. Ovaj miris je veoma lep i jako mi se svidja. Nije jak, napadan i zagušljiv, već je veoma prijatan.



Još jedna stvar koja je veoma pohvalna za Medical Plants proizvode je i to što proizvodi poput seruma i kreme koji su na pumpicu imaju zaštitne kapice koje sprečavaju da bakterije dodju u kontakt sa proizvodom.
Tu kapicu ima i ova krema. Pakovanje kreme je jako lepo, krajnje jednostavno, a u isto vreme i prehinjeno. Plastično je, pa samim tim i pogodno za nošenje sa sobom.

Ovu kremu koristim već duže vreme i koža mi nikad nije lepše izgledala. Mekana, glatka, hidrirana i nahranjena. Zaobišle su me akne u pms periodu, kao i isušenost kože usled promene godišnjih doba. Inače, moja kože pored toga što je suva, jako je osetljiva, pa samim tim reaguje na sve. Ova krema odlično umiri kožu i pruži jako dobru hidrataciju, pa je tako idealna opcija za suvu, dehidrirani, masnu i mešovitu kožu.
Cena ove gel kreme je 1450 din.


Medical Plants proizvodi su prirodni proizvodi i imaju širok asortiman. Uz to, oni su firma sa dugom porodičnom tradicijom.
Imaju svoj online sajt na kojem možete pronaći sve njihove proizvode, kao i instagram profil gde možete saznati više o njima.
Smatram da su Medical Plants proizvodi izuzetno vredi naše pažnje i da su svojim benefitima zaslužili da se o njima priča i piše.

1 коментар:

  1. Imam kombinovanu i vrlo osetljivu kožu, ovu umivalicu sam koristila sa oduševljenjem jer divno deluje i umiruje

    ОдговориИзбриши