Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

недеља, 11. април 2021.

Recenzija BohoEve sapuna

BohoEve kozmetika u svom asortimanu ima sapune i kozmetičke preparate koji su prirodni i ručno pravljeni. Njihovi proizvodi sadrže pažljivo birane sastojke koji neće štetiti kožu, već će je štititi i negovati.

Pre par nedelja na moju adresu stigao je paket od BohoEve kozmetike u kojem su se našli njihovi proizvodi, odnosno njihova tri sapuna.
Sva tri sapuna su ručno rađena i predivno upakovana. Idealni su za poklon ili pak deo nekog personalizovanog poklona. Mislim da bi se svako obradovao ovakvom sapunu.

U paketu našla su se tri sapuna:
- aloe vera & cucumber
- hipoalergijski sapun sa aktivnim uljem
- sapun masažer

Na samom početku želim da vam skrenem pažnju na pakovanje sapuna koje je prelepo i kao što sam na samom početku rekla, savršeni su za poklon. Mislim da su već svima dosadili klasični sapuni za ruke.

Hipoalergijski sapun sa aktivnim ugljem namenjen je svim tipovima kože. Jako lepo pere ruke i ne isušuje kožu. Veoma je dekorativan, tako da je idealan za svako kupatilo.


AloeVera & Cucumber sapun je sapun koji ima veoma lep miris. Miriše sveže i prijatno. U poslednje vreme jako mi prijaju proizvodi koji imaju Aloe veru u svom sastavu, tako da mi je i ovaj sapun odgovarao. Nežan je prema koži, pa smatram da bi odgovarao i najosetljivijoj koži. U ovo vreme kada svi pojačano peremo ruke, mislim da bi ovaj sapun bio dobar izbor upravo zbog te aloe koju ima u sastavu.

Sapun masažer je pravo otkriće. Ima ove bodljice koje savršeno masiraju. Odličan je u tretmanu uklanjanja celulita, kao i poboljšanju cirkulacije. Koristim ga pri svakom tuširanju i jako mi prija. Nije grub, sporo se troši i mislim da ćemo se dugo družiti. 

Prirodni sapuni su odlični za kožu, jer njihovi benefiti mogu samo da doprinesu boljoj nezi koži, nikako da naškode.
BohoEve u svojoj ponudi ima još puno sapuna koje možete kupiti u setu ili pojedinačno putem njihovog sajta. Pored njih, imaju i kozmetičke preparate, a i divan instagram profil, tako da bih vam preporučila da pogledate.

Нема коментара:

Постави коментар