Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 20. април 2021.

Yodometics - Sibirska peptidna prirodna kozmetika

U poslednje vreme ruska kozmetika sve više dolazi na naše tržište i osvaja ga svojim kvalitetom. Rusi dosta pažnje posvećuju svojim proizvodima, prave ih od prirodnih sastojaka i čine sve da njihovi preparati pokažu pozitivan učinak. Njihova kozmetika bogata je mineralima i peptidima i među njima posebno se izdvojio Yodometics kao brend sa svojim proizvodima.
Yodometics je Sibirska peptidna prirodna kozmetika.

Naučnici su stvorili ovu kozmetiku ne samo zbog lepote, već i zbog zdravlja, pa je Yodomestic ne samo kozmetika već i kosmoceutika. 
Yodometics ima bogatu paletu proizvoda za negu lica, tela i kose. Njihovi proizvodi su bogati peptidnim kompleksom i to ih čini organskom kozmetikom.
U proteklih mesec dana koristila sam njihova tri proizvoda za negu i rast kose, kao i serum za obrve i trepavice.

Yodometics ima moto koji se meni veoma sviđa, a to je da su lepa, duga i gusta kosa, kao i trepavice vizit karta čovekovog zdravlja.
Smatram i slažem se sa njima da prvo na ljudima zapazimo kosu i da se svaki zdravstveni problem najpre odrazi i vidi na kosi i trepavicama.
Njihove proizvode za kosu čine tri proizvoda ulje, maska i sprej. Sva tri proizvoda namenjena su za rast kose i održavanje njenog kvaliteta.
Glavni akcenat stavljen je na masku, kao najbitniji deo ove grupe. Yodometics maska za kosu namenjena je za rast i obnavljanje kose.


Maska za kosu u sastavu sadrži čistu prirodu. Bogata je algama laminarije, lanenim semenom, koprivom, čičkom, kamilicom i raznim vitaminima poput vitamina A,F i C. Ne sadrži paraben, slikon i sulfate.
Ova maska hrani kosu, jača i pospešuje sam rast kose. Kaže da se prvi rezultati vide već nakon dve nedelje od početka upotrebe. Koristi se tako što se mala količina nanese na koren i teme kose i trži 15min, a zatim ispere. Najbolji efekat daje ukoliko se kosa pokrije peškirom. Kažu da se prvi efekti vide već nakon 2 nedelje i ja bih se sa tim složila.

Yodometics maska za kosu smeštena je u tubu od 75ml. Malo ređe je teksture za jednu masku i ima divnu mint boju. Ima jako lep miris, kao i svi proizvodi iz ove kolekcije.
Lako se nanosi, dozira i  nisam imala problema sa uklanjanjem maske. Nije mi dodatno izmastila kosu, kao što je to slučaj sa nekim maskama za kosu. Koristila sam je prema uputstvu i moram priznati da rezultat nije izostao. Kosa mi je divna. Jača i zdravija. Na kraju teksta videćete kako mi kosa izgleda uz ove proizvode, ali smatram da ova maska ima velikog udela. Cena maske je 900din.

Yodometics Hidrofilno ulje je još jedna proizvod i dodatni korak u nezi kose. Ovo ulje je bogato mešavinom ulja poput čičkovog ulja,ricinusovog, lanenog,maslinovog i susamovog. Oduvek je važilo da su ulja najbolja za kosu, a ovaj proizvod je prebogat sa njima. Kombinacija koju ima u svom sastavu čini ga odličnim proizvodom.

Moja kosa je masna i od uvek sam izbegavala ulja, jer sam mislila da će mi još gore zamastiti kosu, a sa ovim proizvodom shvatila sam da grešim. Ovo hidrofilno ulje me je oduševilo. Nije retko, tako da ne curi i ima jako lepu boju koju možete videti i na fotografiji. Nanosi se na celu kosu i drži 35-40min, a nakon toga ispere. 
Nakon njega, kosa je predivna. Ima divan sjaj, dobija na volumenu i gustini. Zaista predivno izgleda. Odaje utisak veoma negovane kose, a i kako ne bi kada je ovo ulje savršen proizvod za sve tipove kose. Njegova cena je 800 din.


Poslednji proizvod u liniji za negu kose je Sprej za kosu. Yodometics sprej za kosu sadrži termalnu vodu i hidrolate. Namenjen je zaustavljanju alopecije, kao i aktivnom rastu kose. Koristi se nakon pranja kose. Yodometics sprej za kosu smešten je u plastično pakovanje na pumpicu koja savršeno funkcioniše i ravnomerno raspršuje proizvod.

Sprej koristim nakon svakog pranja kosu. Pomaže mi da kosu brže rasčešljam. Imam utisak da mi umiri kosu i što je meni najbitnije, ne masti kosu. Primetila sam da najbolji efekat daje u kombinaciji sa proizvodima iz ove kolekcije i njegova cena je 1200din. Dostupan je na njihovom sajtu i ovde ga možete poručiti.

Smatram da je ova linija koja je namenjena rastu kose i povećanju samog kvaliteta radi odličan posao i da ovi proizvodi imaju efekta.
Kao što sam i na početku rekla, koristim ih mesec dana i kosa zaista prelepo izgleda, a na fotografiji možete to i videti. Smatram da uz redovno i pravilno korišćenje ovih proizvoda, efekat neće izostati.


U ovoj kolekciji nalazi se i serum za negu  obrve i trepavice. Ovaj serum namenjen je jačanju i gustini trepavica i obrva.

Ovaj serum ima divnu boju i nanosi se na koren trepavica i obrve. Na njima ostaje serum koji ih neguje. Može se koristiti kao podloga za šminku ili deo redovne nege. Koristi se dva puta dnevno i ja sam tako i radila. Uvrstila sam ovaj serum u svoju rutinu nege lica kao završni korak. Primetila sam da od kada koristim ovaj serum da su trepavice postale dosta gušće, kao da sam dobila nove trepuške. Uz ovaj serum kao bazu maskara odlično izgleda. Pored trepavica i obrve izgledaju super. Smatram da je za ovaj proizvod potrebna redovnost i upornost, a efekat neće izostati.
Cena seruma je 700din i možete ga poručiti ovde.

Pored proizvoda za negu kose i trepavica isprobala sam i Yodometics masku za lice i vrat.

Ova maska namenjena je hidriranju lica. U svom sastavu sadrži aloe veru i hitosan koji zadržavaju vlagu u koži, kao i maslinu i ulje sezama.
Radi se o maski u maramici i namenjena svima bez obzira koji tip kože imali. Svima je potrebna hidratacija ne samo suvoj koži, jer nekad i masna koža zna biti dehidrirana. Ima blag, svež miris koji nije jak. Zanimljivo je i to što je maska natopljena kremom, a ne serumom kao što sam do sada navikla, pa je samim tim i malo suvlja. Pored klasičnog dela koji ide na lice, ova maska ima i deo za vrat što je super, jer vrlo često u toku nege preskočimo vrat, a i vrat je deo kojem je takođe potrebna nega.
Maska se drži od 10 do 20min, a zatim ukloni. Višak koji je ostao, utrljala sam u kožu. Ova maska jako lepo hidrira i hrani kožu, pored toga lice je dosta sjajnije. Uz sve to, na koži ostaje film koji mi nije smetao, jer sam masku koristila pred spavanje, pa je koža sve to u toku noći upila. 
Veoma mi se dopala ova maska, ispunila je moja očekivanja jer kažu da hidrira i vlaži kožu što se i u praksi pokazalo.

Ovi proizvodi su samo mali deo Yodometics brenda i od sada ih ekskluzivno možete kupiti u Beogradu. Imaju sajt na kojem se možete više informisati, kao i divan instagram profil.
Mislim da su svakako vredni naše pažnje, jer su inovativni, prirodni i nešto drugačije i novo na našem tržištu.

1 коментар:

  1. Nisam neko ko se posebno bavi kozmetikom, koristim pretežno iste stvari i rijetko kada eksperimentišem ali mi je mnogo zabavno čitati o novim brendovima, prooizvodima jer smatram da ću kad tad morati izaći iz svoje komfor zone što se tiče kozmetike, pa nije loše da u glavi već imam neke ideje. Super si predstavila pomenuti brend, post je odličan ♥

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши