Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

среда, 28. април 2021.

Medical Plants Nail Spray i Foot Balm

Nega tela nije samo nega kože tela, već treba da obuhvata i negu stopala i noktiju. Stopala i nokti su važan deo našeg tela, a njihovu negu često zanemarimo, a ne bi trebalo. Nokti su naše ogledalo i nešto najlepše na jednoj devojci. Jako lepo je videti uredne i negovane nokte i treba im posvetiti pažnju. Isti slučaj je i sa stopalima. Setimo ih se samo kada stigne leto i dodje vreme za sandale i papuče, a onda brže bolje tražimo proizvod koji će ukloniti suve delove i učiniti ih mekim i negovanim. Zapravo, trebamo ih negovati tokom cele godine, svakog dana. 
U današnjem tekstu predstaviću vam dva proizvoda koji će učiniti stopala i nokte lepim i negovanim.

Radi se o Medical Plants Nail Spreju i Medical Plants Foot Balm-u. Ova dva proizvoda deo su asortimana Medical Plants proizvoda i predstavljaju proizvode za negu noktiju i stopala. Kako je Medical Plants poznat po svojoj bogatoj paleti proizvoda, kod njih možete pronaći i druge proizvode sa kojima ste se mogli upoznati prateći moj blog. Pored toga, oni imaju i svoj sajt, odnosno online prodavnicu u kojoj možete poručiti sve njihove proizvode, ali i instagram profil na kojem se možete više informisati o njihovom asortimanu i biti u toku sa svim novostima.

Medical Plants Nail Spray namenjen je svima koji žele da imaju lepe nokte. Zapravo, radi se o biljnom rastvoru koji će nokte učiniti lepim, negovanim i povratiće njihovu prirodnu boju. Mislim da je ovo posebno bitno pušačima, jer njihovi nokti često požute usled konzumiranja cigareta. 
Ovaj sprej u sebi sadrži esencijalna ulja koji uz pomoć svojih benefita pomažu nezi noktiju.

Sprej dolazi u pakovanju od 30ml. Kako je samo pakovanje kompaktno, ovaj sprej pogodan je za nošenje sa sobom, ukoliko idete na odmor ili putovanje. Nail Spray ima uljanu teksturu i miris podseća na bilje, što je i razumljivo, jer u sebi sadrži esenciju biljnih ulja. Sama pumpica dobro funkcioniše i ravnomerno raspršuje proizvod. Ovaj sprej nanosi se na nokatnu ploču, ali i ispod nje. 
Pomaže, kao što sam na početku rekla, vizuelno lepšim noktima, ali i zdravijim, elastičnijim noktima. Moji nokti su dosta slabi i krhki i podložni su pucanju, odnosno listanju. Ovaj sprej koristim svakodnevno, najčešće uveče ga naprskam na nokte i ostavim da upiju. Primetila sam da su mi nokti postalo dosta čvršći, samo listanje noktiju se smanjilo i dobili su jako lepu, prirodnu boju. Smatram da je ključ ovog proizvoda redovno korišćenje i da u tom slučaju možete biti sigurni da efekat neće izostati. 

Medical Plants Foot Balm je krema za stopala i pete. Ova krema namenjena je pilingovanju i omekšavanju kože stopala i koristi se dva puta dnevno. 

Ova krema u svom sastavu sadrži ureu, pantenol i vazelin koja dodatno hidriraju i omekšavaju stopala i pete. Namenjena je svima koji žele da imaju lepa i negovana stopala, pa čak i osobama koje imaju veoma suve pete. Pored efekta hidratacije, ova krema ima i piling efekat tako da otklanja suve delove.

Medical Plants Foot Balm krema ima malo masniju teksturu. Kada krene da se nanosi na stopala, krema se pretvara u uljanu emuluziju. I pored toga, kože je veoma brzo upija. Ova krema ima jako lep i svež miris za koji verujem da će svima prijati.
Nakon ove kreme, stopala su divna. Veoma su mekana i nežna. Efekat je zaista odličan. Nakon nekog vremena korišćenja, suve kože je sve manje, postepeno nestaje sve dok stopala ne budu u potpunosti mekana i glatka, odnosno spremna za sandale i papuče. Pored toga što sam je veoma zadovoljna korišćenjem ove kreme, navikla sam i muža da je koristi. Dovoljno je bilo samo jedno mazanje kreme da mu se svidi i da počne sa redovnim korišćenjem. Mislim da je to jasan znak da je Medical Plants Foot Balm odličan proizvod, jer i sami znamo koliko je teško navesti muškarce da postanu redovni u korišćenju nekog proizvoda za negu. 
Cena Medical Plants Foot Balm kreme je 690din.
Smatram da uz ova dva Medical Plants proizvoda možemo dovesti naša stopala i nokte u odlično stanje i da su proizvodi koji rade upravo ono što i govore, a to je održavanje lepote naših stopala i noktiju.

5 коментара:

  1. Ja koristim taj sprej za noktiće na rukama, zaista jr odličan i oduševio me je učinkom!

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi se svidja ova kremica za stopala. Da stopala budu spremna za leto i sandale 😊

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман9. мај 2022. 07:24

    Ja koristim nail sprej 6 meseci i fantastičan je! Sluzi u suzbijanju gljivica, nisam verovala da će mi vratiti nokat u normalu. Svima bih ga preporučila inače nokat mi je zadebljan i otpada. Ovaj sprej mi je dosta pomogao!

    ОдговориИзбриши