Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 22. октобар 2016.

Nuxe micelarna vodica sa laticama ruže

Kada je u pitanju skidanje šminke ili čišćenje lica,ranije sam to radila mlekom za skidanje šminke ili maramicama koje su namenjene u tu svrhu.
Naravno,to je iziskivalo vremena,dok skinem šminku mlekom ili maramicama,pa dok se umijem,pa onda vidim da su još uvek vidljivi trgovi pudera i onda opet u krug sve dok lice ne učinim čistim i spremnim za noćnu kremu.
Sve to je trajalo dok se nisam susrela sa micelarnom vodom.
Prvu micelarnu vodu koju sam kupila bila je Nivea micelarna i o njoj sam vam pisala ovde,bila sam jako zadovoljna sa njom i pred kraj bočice sam planirala da kupim neku drugu micelarnu vodu,iz razloga što sam želela da isprobam nešto novo,a ne zato što mi Nivea nije odgovarala,daleko od toga.
Planirala sam da uzmem Garnier ili Multiactiv micelarnu vodu i onda sam dobila Nuxe micelarnu vodicu sa laticama ruže i to je bila odlična prilika za isprobavanje nečeg novog.

Nuxe micelarna vodica sa laticama ruže je jedna od najhvaljenijih micelarnih i jako sam se radovala isprobavanju. Bila sam strpljiva i sačekala sam da vidim kraj Nivea micelarnoj i tek onda sam prešla na Nuxe.
Nuxe micelarna vodica dolazi u nežno roze pakovanju,u bočici od 200ml.


Kada se otvorila,prvo što sam zapazila je miris koji mi se u početku nije dopao,ali sam se brzo navikla,ali to opravdava njen sastav koji kaže da sadrži vodicu latica ruže Rosa damascena,pa od tuda i miris.

Takođe,videćete da ova micelarna vodica ima blago žutu boju,za razliku od ostalih micelarnih voda koje su prozirne.
Ova micelarna vodica je namenjena za osetljivu kožu,što moja nije,ali mi dobro dođe kada mi tu i tamo izađe neka bubuljica ili kada mi se lice iziritira od nekog proizvoda,odmah je smiri i učini da ta bubuljica pre nestane.
Uglavnom,nije mi izazivala nikakvu iritaciju,što znači da osobe sa ostalim tipovima kože lica mogu slobodno da je koriste.
Što se tiče njenog učinka pri skidanju šminke,tu sam prezadovoljna.
Uz pomoć dva tufera skinem celokupan make up,uključujući i vodootpornu maskaru.
Veliki plus ima ova micelarna vodica jer proizvođač kaže da sadrži 97% sastojaka prirodnog porekla i ne sadrži paraben.
Takođe,posle nje nije potrebno ispiranje,koža je prvenstveno čista i spremna za nanošenje kreme za lice,a ujedno posle nje imam osećaj da je moje lice dosta svežije.
Jako mi se sviđa ova micelarna vodica i preporučila bih je svima koji za svoje lice koriste nežne preparate,a žele da budu sigurni da je njihovo lice čisto i osveženo,spremno za kremu.
Cena ove micelarne vodice je 1600din za 200ml i možete je kupiti u Lilly drogerijama i bolje snabdevenim apotekama.

****Da li ste probali ovu micelarnu vodicu? Koja micelarna voda je vaš izbor?****


2 коментара:

  1. Nisam do sada ni videla ni koristila ovaj proizvod ali mi deluje jako dobro. Odlicna recenzija. Inace sam navikla da korisitim Vichy micelarnu vodu ali mislim da je vreme da je promenim tako da je ova odlican predlog.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala mada verujem da bi mi bilo ok al meni je Eucerin nekako broj jedan kad su micelarne u pitanju :)

    ОдговориИзбриши