Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 3. октобар 2016.

DR COLIĆ Beauty therapy mask

Kao što znate,veliki sam fan maski kako za kosu tako i za lice.
Volim da isprobavam nove stvari i tome se jako radujem.
Prošlog meseca magazin Lisa-Lepa i srećna je slavio rođendan i uz svaki primerak je darovao neki poklončić. Ja jako volim taj magazin zato što uvek imaju super savete kao i korisne tekstove,tako da je bilo neminovno da ga i ovaj put kupim.
Uz magazin sam dobila DR COLIĆ Beauty therapy masku za lice i kako nisam probala ni jednu masku od DR COLIĆ-a jako sam se radovala isprobavanju.


Dr Colić Beauty Therapy maske posebno su kreirane za dubinsku negu kože lica i dekoltea.
Sa godinama, koža usporava svoju prirodnu sposobnost obnavljanja i gubi elastičnost i svežinu. Zato su pored redovne nege potrebni posebni tretmani za hidrataciju, regeneraciju i pojačavanje elastičnosti koze. Dr Colić Beauty Therapy kolekcija maski kreirana je sa najefikasnijim prirodnim sastojcima koji deluju na konkretne potrebe vaše kože. Primena maske ima efekat spa tretmana na vaše lice i dekolte, delujući brzo i pružajući osećaj prijatnosti i zadovoljstva.
Najbolji efekat se postiže kada se maske primenjuju jednom do dva puta nedeljno, kao dodatak na redovnu, dnevnu negu lica Dr Colić Beauty Therapy kremama sa hijaluronskom kiselinom. Na taj način, vaša koža dobija sve potrebne elemente i snažne aktivne supstance za svež mladalački izgled i zaštitu.
Preporučuje se nanošenje maske uveče, na očišćenu kožu lica i dekoltea. Maska treba da stoji oko 20 minuta, nakon čega se nežan film aktivnih komponenti na koži može lagano umasirati. Posle toga poželjno je naneti odgovarajuću Dr Colić Beauty Therapy kremu za lice. (IZVOR)

Moram priznati da se do sada nisam sretala sa preparatima iz DR COLIĆ kompanije,jer sam bila u zabludi da su oni namenjeni za starije dame koje imaju bore,pa žele da ih učine što manje vidljivim,ali to nije tačno.
Imam 23 godine i smatram da je već sada potrebno da počnem sa određenom negom svog lica kako bih sprečila ili bar umanjila nastanak bora. Ali pored preparata za sprečavanje nastanka bora,DR COLIĆ ima i preparate za regeneraciju i hidrataciju lice kao što je ova maska o kojoj vam danas pišem.
Maska dolazi u pakovanju od 25 grama. 
U pitanju je anatomska maska za lice,što znači da se radi o maramici koja je obogaćena hranljivim sastojcima.
Na samom pakovanju maske je naznačeno da je ovo 2u1 hidratantna maska za lice,a pored ove maske,DR COLIĆ ima i:
-3u1 premium Q10+kolagen+aloa vera masku za lice
 kao i
- 2u1 anti-age seme crnog grožđa+biljni proteini


Alge rastu u morskoj vodi, sredini bogatoj mineralima i oligo elementima. Ovi hranljivi sastojci imaju veliku sposobnost vezivanja vode, što je idealno za kožu kojoj je potrebna dodatna hidratacija.
Vitalni koncentrat sadrži sastojke prirodnog vlažećeg faktora (NMF), laktata i uree. Efikasno poboljšava ten, a dubinski nadoknađena hidratacija štiti kožu od prevremenog starenja.
Koža je trenutno dubinski hidrirana i ima svež izgled.

Ova maska za lice se nanosi na očišćene lice i na licu se ostavi da deluje 20 minuta. Nakon toga,maska se ukloni sa lice i lagano se izmasira predeo lica,vrata i dekoltea. Takođe,na pakovanju piše da nije potrebno umivanje.
Moje lice je normalno sa masnom T zonom,ali ovih dana se skroz čudno ponaša. Napale su me neke bubuljice,iako nisam u pms,kao i neki osećaj zatezanja i suvoće na licu tako da sam verovala da će mu ova maska prijati.
Maska je izradjena od anatomske maramice koja je slična vlažnoj maramici i jako je natopljena sa nečim što meni liči na gel.
Na očišćeno lice sam nanela masku i ostavila da odstoji 20 min. U tih 20 minuta nisam imala nikakav neprijatan osećaj,jer je ova maska namenjena svim tipovima kože.


Nakon 20 minuta,masku sam skinula sa lica,i dalje je u sebi imala dosta tog gela,ali je takođe i veliki deo ostao na mom licu. Ostatak sam umasirala u lice,vrat i dekolte i koža je sav taj gel upila.
Ono što mogu da kažem za ovu masku za lice je to da je moje lice posle nje bilo dosta svežije,ništa drugo nisam primetila,ali verujem da samo jedno korišćenje ove maske nije dovoljno za neki dodatni efekat.
Planiram da kupim još koju ovu masku,kao i ostale maske iz DR COLIĆ kompanije,pa ću vam svoje utiske naknadno javiti.
Takođe,DR COLIĆ maske za lice možete kupiti u Dm drogeriji po ceni od 350 dinara.





I za kraj je ostalo da proglasim pobedniga giveaway-a #4,a to je :

Devojka koja je ostavila komentar pod rednim brojem 31.


 A to je:





Mirjana Zdravković

Draga Mirjana,čestitam! Pozivam te da se javiš u inboks kako bi se dogovorili o slanju paketića,a svima ostalim hvala na učestvovanju,uskoro sledi novo nagrađivanje.


Prošlo je više od 48h od kada sam proglasila dobitnicu,ali se ona nije javila,tako da je vreme da izvučem drugu dobitnicu.
Druga dobitnica je pod rednim brojem :
A to je:
Draga Jelena,čestitam! Pozivam te da se javiš u inbox fb stranice kako bi se dogovorili o slanju poklona.
Ipak nije kome je rečeno,već kome je sudjeno. :)

2 коментара:

  1. Nisam probala do sad ovu masku, jesam čitala recenzijee o njoj, ali ni jednu dobru tako dobru kao sto je ova, svaka cast za post, vrlo detaljno i lepo opisano.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши