Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 9. јул 2018.

Ingrid HD Beauty Innovation bronzer - Proizvod koji ćete obožavati

Ukoliko želite da vaše lice bude savršeno našminkano, bronzer INGRID HD Beauty Innovation pruža vam završni make-up o kakvom ste oduvek maštali. (IZVOR)


Danas vam pretstavljam proizvod koji mesecima unazad koristim prilikom svakog korišćenja i mislim da je jedan od najboljih proizvoda koje sam probala u skorije vreme. Radi se o Ingrid HD Beauty Innovation bronzeru. Ovaj bronzer dostupan je u okviru sajta kozmetikaiparfemi.rs ali možete ga pronaći i u pojedinim parfimerijama. Uglavnom kada uđete u radnju i tražite Ingrid proizvode, pored čuvenih baza za šminkanje, prvo što će vam prodavac preporučiti je ovaj bronzer. Postoji još jedan proizvod, ali o njemu ćemo u nekom od narednih tekstova.






Ingrid bronzer dolazi u pakovanju od 25g i zaista je ogroman. Mislim da devojke koje ga koriste za samostalnu upotrebu, jako teško će ga potrošiti. Pored toga što je pakovanje ogromno, ono je izrađeno od plastke, jednostavnog dizajna pogodnog za nošenje u svakom neseseru.
Proizvod unutar njega je predivan.


Pan je u obliku ruže i miriše nestvarno.  Mislim da su proizvođači mislili na sve devojke kada su dizajnirali proizvod.


Koje su osnovne karakteristike?

  • Bronzer INGRID HD Beauty Innovation je izuzetno dugotrajan i svilenkast
  • Moderna formula sa arganovim uljem intenzivno hrani, zateže i hidrira vašu kožu
  • Sadrži mineralne pigmente koji obezbeđuju koži prirodan, mat izgled bez fleka
  • Preporučuje se svim tipovima kože
  • Idealan je za konturisanje lica
  • Ne trusi se
  • Nalazi se u pakovanju (kutijici) od 25 g

Koji efekat pruža?

  • Pruža vam glamurozni bronzani efekat
  • Vizuelno smanjuje pore i prekriva tragove umora
  • S obzirom da daje lep sjaj vašem licu, čini da izgledate zdravije i svežije
  • Pruža vašoj koži blistav i mladalački izgled
  • Kako se nalazi u velikom pakovanju i ne trusi se, imaćete osećaj da nikada ne možete da ga potrošite

Kako se koristi?

Nanesite bronzer na lice u nekoliko poteza četkicom.
Pružite vašem licu neodoljiv završni make-up i naručite bronzer INGRID HD Beauty Innovation. Osećajte se odlično u svojoj koži. (IZVOR)



Ingrid bronzer je divne teksture. Jedna smedja nijansa koja se veoma lako blenda i stapa sa tenom. Nije ni previše hladna, a ni topla, tako da će odgovarati svakom tipu kože. Ne trusi se prilikom nanošenja i jako lako se nanosi uz par poteza četkicom. Daje licu prelep sjaj, dimenzije i lepo utopli lice.
Mislim da je idealan sada tokom letnjih dana, mada odlično će doći i u hladnim danima.
Ranije sam izbegavala ovakve proizvode, jer su znali da naprave flake na licu i to zna da izgleda jako ružno, međutim to nije slučaj sa ovim proizvodom i zbog toga mi se veoma dopada. Bukvalno se izblenda uz par poteza, stopi sa tenom i izgleda zaista jako lepo. Nije previše pigmentovan i uz njega ne možete da preterate sa količinom. Mislim da mu je to jedna od prednosti, jer ga čini savršenim za devojke koje tek počinju sa šminkanjem i plaše se da ne preteraju i nanesu previše proizvoda. Uz Ingrid bronzer to se neće dogoditi.


Za cenu od 639din dobijate 25g odličnog proizvoda i uz njega ne možete da pogrešite. Ako se dvoumite da li da kupite ovaj proizvod ili ne, da li vam treba li ne, verujte mi, treba vam, jer ćete ga sa uživanjem svakodnevno koristiti. Odličan proizvod za male pare i mislim da je Ingrid kozmetika i ovoga puta uradila odličan posao.


                    *****Da li ste probali Ingrid HD Beauty Innovation bronzer?*****




3 коментара:

  1. Nisam ga probala, a tako mi je slatko to pakovanjce da bih ga odmah kupila, ali kako imam par bronzera plus KVD kontur paletu bilo bi previše da gomilam proizvode. Ali svakako ću ga kupiti čim nešto istrošim :D

    ОдговориИзбриши
  2. Izgleda zaista prelijepo. Super post.

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Veoma detaljna recenzija i sjajno opisan proizvod! Poručila sam ga još pre nekoliko meseci i od tada je deo moje svakodnevne Makeup rutine. Slažem se sa svime što si napisala, vrhunski proizvod, a odnos cene i kvaliteta za svaku pohvalu! ♡

    www.iammilitza.com

    ОдговориИзбриши