Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 13. јануар 2018.

Novogodišnji haul sa sajta Rosegal #7

Ćao,drage moje!
Nastavljamo sa novitetima kada su u pitanju kineski sajtovi. Već sam napomenula da vas očekuje puno ovakvih tekstova,zato se bacite na čitanje.
Ponovo je tu sajt Rosegal,ali ovoga puta,porudžbina se malo razlikuje. Za razliku od prethodnog puta kada sam poručivala odeću i obuću,sada sam poručila novogodišnje sitnice i igračke za Vasu.
Igračke su trebale da budu deo paketića,ali zahvaljujući carini nisu stigle na vreme. Stigle su na dan Vasinog rodjendana,pa je to donekle izgladilo situaciju.
 
Rosegal best valentine gift 2018


 U paketu su se našle novogodišnje sijalice,sijalica za kuću,auto i helihopter.
Pa,da krenemo prvo od sijalica.

                    SUPli 50M 500 LEDs Dual Power Decorative Fairy Solar Christmas String Light

Ovo nisu obične,klasične novogodišnje sijalice,već su solarne,led. Vodootporne su,pa samim tim mogu da budu izložene kiši i snegu. To je dobra stvar za one koji prilikom praznika žele da ukrase dvorište.
Uz sijalice dobijate panel pomoću kojeg se pune. Dužine su 50m i mislim da imaju 500 lampica. Jako lepo izgledaju i odlična su dekoracija,samim tim što za njihovo korišćenje vam ne treba struja.
Međutim,ove sijalice imaju jednu manu. Led panel preko koga se pune je mali u odnosu na njihovu dužinu i potrebno im je dosta više energije za rad. Tako da kada krenu da sijaju,one sijaju možda neka 2 do 3h i nakon toga se ugase. Mislim da su dosta efikasnije one od 12m,jer one mogu da sijaju celu noć.


Sledeće što sam poručila je sijalica za kuću.

                              Color Change Lampada Romote Control RGB LED E27 Bulb

Radi se o takođe,led sijalici uz koju dobijate daljinski sa kojim menjate boje sijalice. Izgleda veoma simpatično i u opticaju imate 12 boja,kao i to da možete da smanjite i povećate intetzitet svetlosti.

                                3D LED Flashing Light Car Toys Music Sound Electric Toy

Vasa obožavam igračke koje imaju zvučne i svetlosne efekte,pa sam iz tog razloga za njega poručila ovaj auto. Jako je povoljan,a uz to prilično kvalitetan. Radi na baterije,ali ih uz njega ne dobijate. U isto vreme svira,sija i kreće se. Jako interesantna igračka.


Pored auta,poručila sam i helihopter.

                                      Mini Infrared Induction Flashing Light Flying Helicopter

Viđala sam ovu igračku kod nas,ali je bila prilično skupa,pa se iz tog razloga nisam odlučila za kupovinu.
Našla sam je na sajtu i odmah sam je poručila. Radi se o helihopteru koji radi uz pomoć punjača koji dobijate uz njega. Helihopter leti i kada se približi ravnoj površini on ne pada već nastavlja da leti.
Jako je kvalitetan,doživeo je dosta padova,ali i dalje leti kao i prvog dana. Sve pohvale za ovu igračku.


I na kraju,ostalo mi je par dolara,pa sam mužu naručila laser. Odavno nisam videla laser kod nas,a jedno vreme je bio veoma popularan.

                                   3-in-1 Red Laser Light Pointer Colorful LED Flashlight Torch Keychain/Keyring

Ima dva modela rada i uz njega dobijate tri baterije.



Ukoliko vam se dopada nešto od ovih stvari koje sam poručila ili nešto sa sajta,prilikom poručivanja možete uneti sledeće kodove i ostvariti dodatni popust:
                                                                RosegalChen  10% OFF
                                                     RosegalIns  10%-20%

4 коментара: