Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 19. март 2018.

Podloga za šminku INGRID Long-Lasting Moisturizing & Rejuvenating

Kada uđete u parfimeriju i tražite Ingrid proizvode prva stvar koju će vam prodavačica predložiti da kupite je upravo podloga za šminkanje. Pre nekog vremena imala sam priliku da isprobam tri proizvoda sa sajta kozmetika i parfemi.rs i prvo što sam izabrala bila je upravo ova, hidrirajuća podloga za šminkanje.


 Podloga za šminku INGRID Long-Lasting Moisturizing & Rejuvenating je jedna od tri nove podloge koje je brend Ingrid izbacio na tržište. Kako su prethodne podloge veoma tražene među devojkama, ne sumnjam da će i ove tri nove podloge dostići isti uspeh prvenstveno jer obećavaju hidrataciju koja je svima preko potrebna.

  • Podloga za šminku INGRID Long-Lasting Moisturizing & Rejuvenating je revolucionarna formula najnovije kozmetičke generacije koja kombinuje svojstva baze i hranljive hidratantne kreme.
  • Izrađena prema naprednom receptu, osigurava vašoj koži optimalan nivo vlažnosti, vidno poboljšavajući njeno stanje
  • Lagana, moderna formula bazirana na prirodnom hidrirajućem faktoru stvara zaštitni film koji efikasno sprečava gubitak vlage i štiti od suvoće
  • Eliminiše žutu nijansu tena i izjednačava njegovu boju, dajući vašem licu svetao, blistav i zdrav izgled
  • Preporučuje se svim tipovima kože, a naročito suvoj i dehidriranoj
  • Jednostavno se nanosi i ravnomerno razmazuje po licu
  • Osigurava savršen make-up koji će trajati satima
  • Zapremina bočice je 30 ml




Ova podloga dolazi u bočici od 30ml. Ima pupmicu koja jako dobro funkcioniše i za celo lice potrebno vam je dve pumpice, što je veoma mala količina i znak da ćete ovu bazu dugo koristiti.



I ako je Ingrid podloga za šminkanje tirkizne boje u kontaktu sa licem ona postaje bezbojna.

Jako lako se razmazuje i koža lica je brzo upije. Nakon nanošenja koža je zaglađena,pore popunjenije, a lice dobija zdrav sjaj. Preko ove podloge tečni puder puno lepše izgleda na licu i dugotrajniji je u odnosu na nanošenje bez podloge. Veoma mi se dopada što ova podloga daje dodatnu hidrataciju što je mojoj suvoj koži potrebno. Takođe, kao što znamo suva i dehidrirana koža lica nema sjaj i blistavost, a ova baza daje taj efekat.

Pored toga što ovu bazu možete nositi kao podlogu za puder, možete je koristiti i svakodnevno bez pudera zbog hidratacije koju pruža. Takođe, ukoliko imate problema sa žutom nijansom tena, ova baza će je eliminisati.
Cena podloge za šminku INGRID Long-Lasting Moisturizing & Rejuvenating je 889din na sajtu kozmetika i parfemi.rs i za porudžbine preko 1000din dostava je besplatna.

Pišite mi, da li ste probali Ingrid podlogu za šminkanje? Kakvi su Vaši utisci?




2 коментара: