Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 12. фебруар 2018.

DEBORAH ABSOLUTE LASTING TEČNI RUŽ

Prošlo je par meseci kako imam ovaj Deborah tečni ruž,ali nikako da dodje red na njegovu recenziju.Sada je pravi trenutak. Dobila sam ga pre par meseci na poklon uz kupovinu časopisa Bazar. Mislim da je to bilo još u novembru i nisam sigurna da li je bilo nekih drugih Deborah proizvoda na poklon ili su bili samo tečni ruževi. No,ne bitno,da se vratimo Deborah Absolute Lasting tečnom ružu.


Deborah Absolute Lasting tečni ruž je dvostrani ruž,gde sa jedne strane dobijate tečni ruž,dok sa druge strane imate sjaj za puniji izgled usne.Dolazi u klasičnom pakovanju i ima ukupno 8ml proizvoda.

Tečni ruž se nanosi pomoću klasičnog sundjerastog aplikator koji je jako precizan i uz njega neće vam biti potrebna olovka za usne.




Dok sjaj za puniji izgled usnana nanosi se uz pomoć četkice. Sama četkica nije grupa,a ni previše mekana,dovoljna je da vam omogući lako nanošenje.


Tečni ruž ima punu boju i pigmentaciju i dovoljno ga je naneti u tankom sloju.  Posle par minuta,kada se osuši on postaje mat. Ima nežan miris vanile,ali ne napadan. Jako je dugotrajan i sigurno najdugotrajniji tečni ruž za usne. Nosila sam ga 8 sati i nije se makao. Preživi piće,hranu,ali uzmite u obzir da će masna hrana rastvoriti ruž,jer generalno ovako dugotrajne ruževe za usne samo ulja i dvofazna sretstva za skidanje šminke uklanjaju. Kada počne da se skida,skida se ravnomerno i nema onih ružnih grudvica. Nije težak na usnama,zaboravim da ga imam,ali kada pogledam u ogledalo,on je i dalje tu,nije se ni makao.
Kada se osuši ruž,preko njega možete naneti sjaj za puniji izgled usana. Iako ne volim sjajeve,ovaj nije uopšte lepljiv,naprotiv,lepo se nanese,usne učini vizuelno većim i hidrira ih. Takođe,možete ga nanositi preko ruža,nakon nekog vremena,kada želite da ga osvežite.

                                            
Moja nijansa je u broju 02 i to je ona prava braonkasta nijansa za koju se uglavnom uvek odlučim.
Kod nas,ovaj ruž dostupan je u 10 nijansi i njegova cena je 1279din. Možete ga pronaći u Jasmin prodavnicama.


             ***Da li ste probali ovaj tečni ruž za usne? Imate li svoj omiljeni tečni ruž?****


4 коментара:

  1. Probala sam kod drugarice doduše u drugoj boji, isto ga je i ona dobila na polon. Dopada mi se ali iskreno ne vredi dati toliki novac za njega kada ima mnogo povoljnijih ruževa istog kvaliteta. Odlična recenzija!

    ОдговориИзбриши