Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 27. фебруар 2018.

Essence noviteti proleće/leto 2018.

Uskoro nam u drogerije stiže nova Essence kolekcija za proleće/leto 2018.godine.
Ovu kolekciju odlikovaće gliteri i glow.
Cene će biti i dalje jako pristupačne,a to je ono što je i jedna od glavnih odlika Essence kozmetike.
U nastavku teksta možete pogledati šta će se to sve naći od proizvoda,kao i njihove cena.


Get your glitter on! loose glitteri & pigmenti
 
Glitter pahuljice, raznobojni konfeti ili glitter prašina - različiti glitter pigmenti nude sve za uzbudljiv, jedinstveni look. Svaki glitter samostalno stvara neverovatan vov-look, ali u kombinaciji sa ostalim glitter nijansama ili proizvodima, kreiraju prave naglaske! Bez obzira da li je za lice ili telo: get your glitter on!
419,00 DIN

 Get your glitter on! glitter prajmer
Ovaj prajmer je idealna baza za nanošenje svih vrsta glittera i može da se nanosi na lice i telo.
379,00 DIN


 The sili helpers
Silikonski beauti pomagać za nanošenje: “get your glitter on!” -uredno i precizno. Tanak, nakrivljen glitter & pigment aplikator dozvoljava lagano i precizno nanošenje glittera i pigmenata.
199,00 DIN

Glow to go hajlajter paleta
Paleta se sastoji od dva hajlajtera i dva bronzera koji se mogu nanositi pojedinačno ili u kombinaciji, kako bi se obezbedio sjajan izgled lica, dekoltea ili ramena.
629,00 DIN

 Glow to go illuminating sprej za fiksiranje šminke
Sprej fiksira šminku na mestu i stvara sjajan izgled svojim reflektivnim pigmentima. Lagan fiksirajući efekat izravnava male nepravilnosti na koži.
449,00 DIN


 Glow like a mermaid hajlajter
Hajlajter sa šest sjajnih boja koje podsećaju na rep morske sirene i daju obrazima i licu glamurozni izgled magičnog podvodnog sveta.
469,00 DIN


 Holo wow! sparkle stik
Praktični stik sa finim holografskim pigmentima u pink i zlatnoj boji obezbeđuje svetlucave naglaske na obrazima.
469,00 DIN


 Eyeshadow boxes palete
Svaka od četiri izvanredne palete ne samo da nudi izborvisoko pigmentisanih nijansi, već i omogućava šminki na očima da ispriča svoju sopstvenu priču. Bez obzira da li ideš na nude nijanse sa “million nude faces” paletom ili na nežno do intenzivno pink nijanse sa “in love with rose” paletom ili s prekrasnim izgledom " mermaid " palete pa sve do holografskih efektata u paleti "to the moon and back" - sve palete sadrži deset visoko pigmentisanih, dugotrajnih nijansi sa mat i bisernim efektom.
559,00 DIN

01 #beYOUtiful




02 & happily ever after




03 my shell is my castle



 04 one way only



Volume hero maskara power black
Novi heroj u svetu maskara garantuje dodatni volumen i maksimalne trepavice. Velika elastična četka za volumen hvata dosta teksture i sigurno izvlači svaku trepavicu.
419,00 DIN



 Super curl volume maskara eye-opening
Maska sa zakrivljenom elastičnom četkicom obezbeđuje izuzetan volumen i neverovatnu dužinu trepavica, oduzima dah i otvara oči.
419,00 DIN




 My must haves puder za obrve
Osim senki,proizvoda za usne i lice, dva nova pudera za obrve pridružuju se“my must haves” asortimanu i pružaju još više raznolikosti kod slaganja sopstvenih paleta. Jednostavno ih stavite u višenamensku paletu pomoću posebnog click-in mehanizma.
199,00 DIN




 Fresh & fit awake prajmer
Used solo or applied underneath foundation, the light textureof the primer with light-reflecting pigments ensures a smoother,fresher complexion and extends the durability of make-up. With vitamins and cranberry water.
469,00 DIN



 Fresh & fit awake make-up tečni puder
Enriched with a vitamin complex and cranberry water, the foundation “wakes up” the skin and gives it a healthy look. The delicate light reflecting pigments ensure a smooth complexion with a fresh touch.
30 ml, 679,00 DIN



 Colour up! shine on! ruž za usne
Nežna tekstura ruža može da se poboljša svakim nanošenjem kako bi se obezbedio suptilan i smeli izgled. Dvanaest boja s prekrasnim sjajem transformišu ove ruževe u idealne svakodnevne partnere.
319,00 DIN



 Colour boost vinylicious tečni ruž za usne
Ovi tečni ruževi nude visoke pigmente boja i oduzimaju dah sjajnim završetkom, koji podseća na rastopljeni lateks. Dostupan u cool dizajnu i raznim bojama.
379,00 DIN



Draw the line!instant colour olovkaza usne
ove mekane olovke za usne usklađene su bojama sa instant colour ruževima i bez napora klize po usnama kako bi ih iscrtali. sa ugrađenim rezačem.
199,00 DIN 




Imate li svog favorita? Ja imam par i jedva čekam da stigne u naše drogerije.


 
 

Нема коментара:

Постави коментар