Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

петак, 9. фебруар 2018.

Striped Fuzzy Hoodie and Sweatpants

Ćao,drage moje!
Danas za vas imam review trenerke koja mi je nedavno stigla sa sajta Zaful. Odmah na samom početku moram da vam kažem da sam oduševljena ovom trenerkom.

 Hi, my dear!

Today I have a review of my trainer's suit, which recently arrived from the Zaful website. Immediately from the beginning, I must tell you that I am delighted with this trainer.


                                                    Striped Fuzzy Hoodie and Sweatpants

Trenerka je izradjena od pamuka i jako je topla. Idealna za hladne zimske dane. Na sajtu je koštala 67$ i verujte mi,vredi svake pare. Definitivno je jedna od najkvalitetnijih stvari koje sam poručila do sada. Ima veliku kapuljaču,džep duž cele prednje strane dukserice i džepove na donjem delu. Gornji deo trenerke je malo džakast,ali to mi se jako svidja. Izgleda kao over size duks,ali nije. Dok je donji deo trenerke uzak uz nogu i ima visoki struk. Jako sam zadovoljna ovom trenerkom i definitivno vam je preporučujem.


  
The sweat suit is made of cotton and it is very warm. Ideal for cold winter days. The site cost $ 67 and believe me, it's worth every money. It's definitely one of the best things I've ever ordered. It has a large hood, a pocket along the entire front of the sweatshirt and pockets on the lower part. The upper part of the trackpad is a bit jackal, but I really like it. It looks like over size sweat shirt, but it's not. While the lower part of the footwear is narrow at the foot and has a high waist. I am very satisfied with this trainer and I definitely recommend it to you.



Kako vam se svidja ova trenerka?
How do you like this trainer?

1 коментар:

  1. Predivna trenerka, odlicno ti stoji zaista!
    Dopada mi se jer je svedena a verujem ti na rec da je jako kvalitetna.

    New post is here: Visit my blog, Malefica

    ОдговориИзбриши